.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Фен
    Град
    У Нас!

Не е ли кофти ?

X.

Мега фен Аватара на iiirish
    1 - темата не е за този раздел
    и 2 - щом не харесва това или онова, ти няма как да я принудиш да ги харесва. правете го както тя обича и това е

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    ...щом не харесва това или онова, ти няма как да я принудиш да ги харесва. правете го както тя обича и това е
    Аха.

Фен
    Град
    У Нас!
    X.

Супер фен
    Град
    София
    Опитай да говориш с нея спокойно и я питай какво я притеснява и че точно от теб не трябва да се притеснява изобщо.Ако не възприеме....лошо

Поговори с нея. Обясни и как се чувстваш. Но каквото и да правиш знай, че не можеш да я накараш да направи на сила нещо, което не харесва.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Ne sym syglasna,che trqbva da se pravi tova , koeto tq iska...v kraina smetka tyk ste dvama . Dobre - tq kato ti kaje "Ne pravi tova" ti kak reagirash? Iskash - ne iskash ... spirash da go pravish , nali ? I zashto ? Zashtoto znaesh , che na neq tova ne i haresva , obichash q i iskash da pravish za neq tova , koeto bi q karlo da se chuvstva dobre . A tq zashto ne pravi tova , koeto teb bi te karalo da se chuvstvash taka ? Typo si e ot neina strana ... za men ne e pravilno .

Фен
    Град
    У Нас!
    X.

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    За това нещо са необходими двама човека и според мен както ти се съобразяваш с нея, мисля, че и тя би трябвало да се съобразява с теб. Най-важното е диалога-да й кажеш това, което мислиш. Кажи й това, което каза на нас. Успех!
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Мега фен Аватара на koalka
    Ами както казаха,не може да я накараш да напправи нещо,което не иска.Просто е споделила с теб и това е...по-добре отколкото да си мълчи и да правите само на теб каквото ти харесва.А и все пак секса сеправи от двама души,а не от един.

ами като искаш да правиш всички тези неща тогава си намери друга. щом момичето не иска, значи не й е приятно! тогава ти ставаш егоиста във секса.

Фен
    Град
    У Нас!
    X.

ти си длъжен да се съобразяваш с нея особено в това отношение. насила хубост не става! примири се, че тя не харесва много неща, защото това не можеш да го промениш. на мен също не ми допадат някой неща в секса, но приятеля ми винаги се съобразява и с това показва, че държи на мен! от тази логика следва, че на теб не ти пука дали на нея ще й е хубаво, стига на теб да ти е добре!

казах ти вече - намери си друга, която ще обича това, което и ти обичаш!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    1 - темата не е за този раздел
    и 2 - щом не харесва това или онова, ти няма как да я принудиш да ги харесва. правете го както тя обича и това е
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    когато обичаш някого, всичко, което правите заедно, ти е приятно
    явно просто има някакъв проблем във връзката ви, щом възникват такива "спорове"
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    В сексът се прави това,което е приятно и на двамата-спор няма.Но тук има 1 НО-половите органи на момичетата са нежни,чувствителни и меки.за това момчето трябва да се съобразява.Понякога боли-дори от завиране на пръст или език.болката е неописуема и е редно тогава да си кажеш.А не да стискаш зъби и да търпиш.Аз си казвам какво искам и гаджето ми се съобразяваЕстествено правим и това,което и на него му се иска стига да не е болезнено за мен.Защото секс значи удоволствие,а не болка.Попитай я на такава основа ли е проблемът й.А и може да е психологически-да го смята за нередно или прочие.В крайна сметка всеки си има някави предразсъдъци.

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от doky
    Ами и аз точно за това говоря,значи тя ми казва недей да ми пускаш език долу,недей да ми вкарваш пръсти също така,ами добре де аз кво да правя тогава,значи единствено стоя там за да работя за нея,а ако искам да направя нещо,което би ми харесало става сложно вече,нямам такава възможност,ами тва не ми се струва правилно според мен,чувствам се използван
    Ами защо не я попиташ в прав текст какво иска?

Фен
    Град
    У Нас!
    X.

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Не ги слушай тия фани я заеби и толкова ...като чета проблема имам чувството че само тая може да се "оправи"...пффф тъпо!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е вярно е че всеки си има предразсъдъци,но все пак тогава до какво се свежда всичко-аз да я оправям,на нея да и е кеф,аз да я оставям да прави каквото иска,както и правя,защото знам,че и е приятно,а ако има нещо,корто аз бих искал да направя за да ми стане кеф,да го духам с 2 думи,ем тва ли е начина мааму стара.
    Не разбира се,но просто и ти постави своите изисквания.В крайна сметка,ако те не иска да й вкарваш пръст,ама е склонна да ти направи свирка не виждам проблем!Или ти не се кефиш на това?

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Е вярно е че всеки си има предразсъдъци,но все пак тогава до какво се свежда всичко-аз да я оправям,на нея да и е кеф,аз да я оставям да прави каквото иска,както и правя,защото знам,че и е приятно,а ако има нещо,корто аз бих искал да направя за да ми стане кеф,да го духам с 2 думи,ем тва ли е начина мааму стара.
    Не разбира се,но просто и ти постави своите изисквания.В крайна сметка,ако те не иска да й вкарваш пръст,ама е склонна да ти направи свирка не виждам проблем!Или ти не се кефиш на това?
    xex oo kako kremi kak si zabrai me men ei tvoq star priqtel
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Фен
    Град
    У Нас!
    X.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си