.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Bez da se zasqga6...mislq,4e priqtelkata ti e dosta zadrystena!Nalaga ti prekaleno mnogo ograni4eniq...po4ti siguren sym,4e ako nameri na4in da moje da dyrji bez sex i tova nqma da iska ot teb!Nai-dobre q zareji...prosto nqma da ima nikakvo raznoobazie v sexa pri vas...mai o6te ot sega za zapo4nala da ti omryzva!

Фен
    Град
    У Нас!
    X.

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    тя ми вика ако ми пуснеш език долу,сигурно ще ме заболи адски много и разни такива,абе незнам и аз вече
    Малелеле заебвай я тая веднага!!!Ебати сдухлата има по-голяма вероятност неква на некой купон направо да те изближе от горе до долу отколкото тая да ти даде ти да я излижеш..бе направо не ми се продължава...
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Фен
    Град
    У Нас!
    X.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    @doky, на тия с изискванията хич ги нема да ти кажа, не само у кревата, изобщо са кофти характери. Моя съвет е да и биеш дузпата и лови нещо по отворено

Фен
    Град
    У Нас!
    X.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от doky
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    @doky, на тия с изискванията хич ги нема да ти кажа, не само у кревата, изобщо са кофти характери. Моя съвет е да и биеш дузпата и лови нещо по отворено
    Не мога,аз много я обичам просто,ужасно много.Ама се побърквам майка му стара,къвто и да съм и аз имам нужди да се задоволявам,не е само тя в случая,ама кво да права,трудно ще се оправя в тая ситуация
    Ти, че я обичаш ясно е. Въпроса е тя обича ли теб? Едно момиче ако обича е готово на всичко... Сам си направи извод, след като ти поставя изисквания постоянно и не е склонна на компромиси до колко държи на теб, защо е с теб и т.н. Ти си я познаваш и можеш сам да си прецениш. В крайна сметка и да си влюбен, ако не си заслужава, що ти е да се хабиш. Мацки колко щеш

Голям фен
    Град
    Pleven
    Е вярно е че всеки си има предразсъдъци,но все пак тогава до какво се свежда всичко-аз да я оправям,на нея да и е кеф,аз да я оставям да прави каквото иска,както и правя,защото знам,че и е приятно,а ако има нещо,корто аз бих искал да направя за да ми стане кеф,да го духам с 2 думи,ем тва ли е начина мааму стара.
    Cheta edna kniga tochno v momenta, v koqto se kazva, che trqbva da sprem da si tursim hora sus slabi harakteri, koito da se muchim da modelirame po svoe usmotrenie, a takiva, chiito harakteri ni dopadat. S dve dumi, ako teb te pritesnqva, che nqma da poluchish "svirka", ili nqma da napravite tazi ili onazi poza- smenqi posokata. Kogato az sum vliubena, kakvoto mi kaje choveka tova stava. Ako kaje- ne, tova ne mi haresva- na men ne mi dreme, toi e shtasliv. No shtom te pritesnqva faktut, che v sexa neshto ne e nared( a v edna vruzka sexa kuca li, taq vruzka ne q broi) - znachi ne si mnogo vliuben, ami po-skoro nqma nakude da idesh. Nqma da q promenish, ami samo deto shte skusash s neq i na sledvashtoto si gadje tq shte napravi vsichko, deto na teb ti go e otkazala. govorq ti ot silno lichen opit. I znaesh li zashto shte stane taka? Ne zashtoto shte q zarejesh, a zashtoto shte useti momenta s nqkoi, koito po nikakuv nachin ne q prinujdava, dori v ochite mu ne se chete nastoichivost, a q vodi i znae kak da izvleche ot neinite jelaniq svoeto udovolstvie. Pomisli nad tova, a to e dosta po-zadulbocheno ot tozi problem, koito si napisal.
    Blame the sin, not the sinner.

Фен
    Град
    У Нас!
    X.

Голям фен
    Град
    Pleven
    Zavisi ot kolko vreme ste zaedno? I az ti kazah veche, ne moje da si mislish takiva neshta, ako si vliuben. Che kato si vliuben hvurchish iz nebesata, koi shte ti misli za zabranite! I mojesh da i obqsnish, che ne si kato drugite, no po-dobre i go dokaji s tolerntnost.
    Blame the sin, not the sinner.

Фен
    Град
    У Нас!
    Мерси на повечето се отзовали,най-вече на Atula и Kulio Gangstera,много научих от вас.Темата може да се счита за изчерпана и да се изтрие!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Mike-Jones
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Е вярно е че всеки си има предразсъдъци,но все пак тогава до какво се свежда всичко-аз да я оправям,на нея да и е кеф,аз да я оставям да прави каквото иска,както и правя,защото знам,че и е приятно,а ако има нещо,корто аз бих искал да направя за да ми стане кеф,да го духам с 2 думи,ем тва ли е начина мааму стара.
    Не разбира се,но просто и ти постави своите изисквания.В крайна сметка,ако те не иска да й вкарваш пръст,ама е склонна да ти направи свирка не виждам проблем!Или ти не се кефиш на това?
    xex oo kako kremi kak si zabrai me men ei tvoq star priqtel
    не съм те забравила-ти спря да ми пишеш.Драсни 2 реда какво става с теб и твоето момиче!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си