- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не е ли кофти ?
Bez da se zasqga6...mislq,4e priqtelkata ti e dosta zadrystena!Nalaga ti prekaleno mnogo ograni4eniq...po4ti siguren sym,4e ako nameri na4in da moje da dyrji bez sex i tova nqma da iska ot teb!Nai-dobre q zareji...prosto nqma da ima nikakvo raznoobazie v sexa pri vas...mai o6te ot sega za zapo4nala da ti omryzva!
Малелеле заебвай я тая веднага!!!Ебати сдухлата има по-голяма вероятност неква на некой купон направо да те изближе от горе до долу отколкото тая да ти даде ти да я излижеш..бе направо не ми се продължава...тя ми вика ако ми пуснеш език долу,сигурно ще ме заболи адски много и разни такива,абе незнам и аз вече![]()
![]()
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Ти, че я обичаш ясно е. Въпроса е тя обича ли теб? Едно момиче ако обича е готово на всичко... Сам си направи извод, след като ти поставя изисквания постоянно и не е склонна на компромиси до колко държи на теб, защо е с теб и т.н. Ти си я познаваш и можеш сам да си прецениш. В крайна сметка и да си влюбен, ако не си заслужава, що ти е да се хабиш. Мацки колко щешПървоначално написано от doky
![]()
Cheta edna kniga tochno v momenta, v koqto se kazva, che trqbva da sprem da si tursim hora sus slabi harakteri, koito da se muchim da modelirame po svoe usmotrenie, a takiva, chiito harakteri ni dopadat. S dve dumi, ako teb te pritesnqva, che nqma da poluchish "svirka", ili nqma da napravite tazi ili onazi poza- smenqi posokata. Kogato az sum vliubena, kakvoto mi kaje choveka tova stava. Ako kaje- ne, tova ne mi haresva- na men ne mi dreme, toi e shtasliv. No shtom te pritesnqva faktut, che v sexa neshto ne e nared( a v edna vruzka sexa kuca li, taq vruzka ne q broi) - znachi ne si mnogo vliuben, ami po-skoro nqma nakude da idesh. Nqma da q promenish, ami samo deto shte skusash s neq i na sledvashtoto si gadje tq shte napravi vsichko, deto na teb ti go e otkazala. govorq ti ot silno lichen opit. I znaesh li zashto shte stane taka? Ne zashtoto shte q zarejesh, a zashtoto shte useti momenta s nqkoi, koito po nikakuv nachin ne q prinujdava, dori v ochite mu ne se chete nastoichivost, a q vodi i znae kak da izvleche ot neinite jelaniq svoeto udovolstvie. Pomisli nad tova, a to e dosta po-zadulbocheno ot tozi problem, koito si napisal.Първоначално написано от doky
Zavisi ot kolko vreme ste zaedno? I az ti kazah veche, ne moje da si mislish takiva neshta, ako si vliuben. Che kato si vliuben hvurchish iz nebesata, koi shte ti misli za zabranite! I mojesh da i obqsnish, che ne si kato drugite, no po-dobre i go dokaji s tolerntnost.