- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- marqn ognqnov - CIGANIN
marqn ognqnov - CIGANIN pff navsqkade teq cigani we po hu da ne bqhme vkarvali gol ai da vi e gadno na vsi4ki skinove det bqhte na ma4a radvahte sa na ciganin haha
xaxaxaxaxaПървоначално написано от LaPd_KoRn
![]()
![]()
![]()
![]()
смешен комплексар е нищожеството пуснало тая тема!
И какво като е циганин? Чудо голямо...
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
кво изкаш беПървоначално написано от adi_crazy
E kvo kato e ciganin?Az ne vijdam ni6to lo6o.Mom4eto igra prosto strahotno!Mnogo me zaradva, 4e vkara gola.Abe celiq otbor igra ujasno dobre, moje6e i po-dobre vqrno e, no si bqha mnogo dobri.Tolkova se nakefih na tozi ma4 prosto ne e istina. Levski za poreden pyt dokazaha, 4e sa mnogo dobri i sa dostoini da igraq s otbori na tolkova visoko nivo kato 4elisi i Barsa!!!
No MaN, No CrY!!!
\m/
нали играе
ciganin ama im go nabuta na chelsi nali be
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
анално им го набута а момчето е само 18 годиниПървоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™
Няма значение от какъв етнос важното е че прави нещо полезно за себе си за Левски-бележи гол на Челси
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
абе не ми мяза на циганин
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
ne we ni6to nekazvam huu si igra ama ve4e si4ko jivo navsqkade e cigansko
Ами българите...засрамете се...
Толкова българи в тоз` отбор, а баш циганско да вкара...
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
i kakvo ako e ciganin be manaf typ grozen ne6tasten. Ama mu go nabi na Cech naliПървоначално написано от LaPd_KoRn
za6to li vseki levskar e tolkova kuha leika we ???am da ti go nabuta i na tebe ako iska6 pedal smotan
Както каза един авер след гола... "Циганите 6те спасят света"
Аз лично бих се радвала дори ако еднооко зелено чудовище с пипала вместо ръце вкара гол с фанелка на кой да е бг отбор, при това срещу Челси...
А за автора на темата- казват, че от удар в главата, достатъчно силе4н, може умния сда изтъпее. Де да знам, може да действа и в обратна посока, прообвай...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.