- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Stranno ..
Bqh nakazala pr. mi 25 dena bez sex ... prez tezi dni mi doide .. napravihme go to4no kogato mi svyrshi na 6-tiq den .. a na drugiq den nqkaksi izvednuj stanah adski tqsna .. bqh mokra kakto vinagi oba4e adski tqsna i nemojeshe da mi go vkara .. sno6ti s mnogo zor go vkara no pak se useshta 4e... prosto nqkak si se e stesnilo :} neznam kak da vi go obqsnq ot kakvo moje da se polu4i tova stesnqvane ?
Най-вероячтно от това,че не сте правили секс толкова време.В крайна сметка вагината се стеснява ни разшерява.Но след още няколко пъти най-верочтно всичко ще си бъде както преди,поне според мен
От липсата на секс е. След още няколко пъти всичко ще се оправи.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
vie ste ludi
подкрепям мненията горе![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Az sa6to.Az sam imala sa6tiq problem,taka 4e ne se pritesnqvai-o6te nqkolko pati i vsi4ko 6te si e naredПървоначално написано от Lorraine
![]()
дам...Първоначално написано от anichkaaa
da vi kaja nesym mnogo zapoznat ama kak stava tova ne6to tu 6iroka tu tqsna??? Vie jenite otdolo da ne imate nqkakvo gumeno oplatneni ?? Sorka ama napravo me razbivate ot smehh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
от липсата на секс е.А защо си го наказала?
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Аре стига бе бъзикаш се!Представяш ли си или не,ама от там излиза бебе 3-4 килограма!
Иначе съм съгласен с мненията по-надолу!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Устата не вярвам да ти се е стеснила, такаче незнам за какво се оплакваш. Била го наказала 25 дена без секс... хехе, плашиш кучето със салам.Първоначално написано от NaDeTy`bE
![]()
Той за тия 25 дена е минал полвин Люлин и Дружба 2 и 3.![]()
ama ti vze mn tapo da se izcepva6 na vsqka tema,a ne misli6 li? NERVI6Първоначално написано от tX
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!