- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- 17.09.2006 - Левски:Цска ст."Васил Левски"
Курвата си ти.Първоначално написано от maldini
![]()
Кой ще ходи на мача щото аз съм там![]()
вече имам билетче за БПървоначално написано от DoPye
![]()
То 2:0 и 5:0 е еднакъв резултат....Първоначално написано от niki000
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Никой не е казал че ще биеме Барса смешен.... молехме се за равен , но уви сме доста по тях , а вие ше биеме бешикташ бихте ги верно ама на свирки и центрове...Първоначално написано от skate_warrior
аз ше хода на мача в сектор Б съм..
смешен си ти.. само тва ше ти кажа...
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
сички сме в БПървоначално написано от niki000
![]()
![]()
ако падне бомба в "Б" ше прочисти България от... а да не казвам от кво![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Къде горе-долу, защото най-вероятно и аз ще ходя там.Първоначално написано от adi_crazy
![]()
абе ако левски имат желание и хъс , могат да бият с 3:0![]()
алелуя.
А кога е мача от колко часа?![]()
днес от 20:00Първоначално написано от Jenninka
![]()
МерсиПървоначално написано от skate_warrior
![]()
аз съм от 7-ми вход, седя някъде там в средата на сектораПървоначално написано от p4elata_brumze
skate_warrior, ако падне бомба в сектор Г(ей) ще причини само разрушения на стадиона, щото вие сте толкова 'големи' фенове че изобщо не си правите труда да ходите на мачове...
кво да се прави, свинска му работа...аре ще говориме след мача
хааххаха колко оригинално![]()
може и да не викат, но са на стадиона при любимия си отбор...
а тва за суперкупата беше голям виц![]()
Ама за суперкупата ви го боднахме едно злобно нали?! На уефски яко им се спече ла*ното като Ивайло Петров им опази дузпите.. нека нека.. довечера пак!![]()
ебати злетатакарате се като в 4 клас...
все едно, аз съм от Левски и се надявам да бият днескаще се въздържа от разни глупави коментари като - ще ви скъсаме червените задници, защото, ако не стане, ще настъпи яко смут и ще се дава повод на червените фенове да дуднат... важи и обратното, ама това едва ли е от значение
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
mechtiii..........i komentarite sled macha?Първоначално написано от skate_warrior
Хайде ако ме видиш, ме викни, щото не те знам как изглеждаш. Ще се помотая малко коло 7ми вход.Първоначално написано от adi_crazy
![]()
смешното е , че който от 2-та отбора да победи, феновете му веднага ще почнат да пишат тук и да се възгордяват "аа.. видяхте ли бихме ви!Слаби сте!" и т.н. Така че дали ще коментираме преди или след мача, обидите и караниците няма да престанатПървоначално написано от PR0
![]()
Някакво страшно меле чувам станало. Полицаите набили зверски агитката на сините пред тяхното кафене...някой с повече информация ?
Еми в кафето срещу х-л Хилтън , след малко обиди между фенове на цска и левски , са влезнали цял автобус УШЕВИ и са пребили сички в кафето , няма деца , няма момичета бой..... ЗЛатин Тепсиев (шеф на фенклуба на Левски) е с рана на главата..... УШЕВИТЕ СА ПРИЧИНИЛИ ПОБОЯ.....
а колкото до ЦСКА = 100% АНТИФУТБОЛ 11 човека отзад.....