.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Дали ми е само приятелка

Значи с едно момиче се познаваме от как сме се родили и тя ми е най-добрата приятелка направо като сестра.Много си споделяме и много се обичаме.И винаги ходим прегърнати.И почти всички нейни приятели и познати ни мислят за гаджета.Възможно ли е тя да им говори нещо за да мислят така?

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    не бе споко момичето сигурно нищо не казва и аз обичам да се хвърлям на врата на най-добрия с приятел просто ей така и мен са ме питали дали не ходим ама ве4е знаят 4е няма нищо и понякога го праят за бъзик само
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Вазможно е
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

...

Ne be sigurno ne im govori ni6to.Samo 4e horata ne vijdat tova koeto e,a vijdat i si mislqt tova koeto na tqh im ottyrva
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Еми и аз ако виждах някоя позната прегърната с някакво момче щях да си помисля, че са гаджета.Не е задължително да им е говорила нещо.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами не е нормаално да ходите така.Е,как няма да ви помислят за такива?Ходите прегърнати.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    ami normalno e sled kato hodite pregurnati da vi mislqt za neshto poveche..ama kakvo znachenie ima nali vie si znaete,kakvi ste

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Spox spored men nishto ne im govori i za men i nai-dobriq mi priqtel pochti vsichki si misleha che hodim daje bivsheto mu gadje me e pitalo milioni puti dali hodim,dali sme hodili dokato te sa bili zaedno i nekvi takiva..Strashno drazneshto e ama ne im obrushtam vnimanie veche...to ako me izkarvat che hodq s vsichki s koito se gushkame i tn znachi sum hodila s 99% ot poznatite mi...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами не е нормаално да ходите така.Е,как няма да ви помислят за такива?Ходите прегърнати.
    ами приятелки са, защо да не се прегръщат и да не ходят прегърнати.. според мен тва "..ама вие да не ходите.." са някви изтъркани бъзици дето някои се правят на интересни с тия лафове..

Голям фен Аватара на tainstvenata
    mi kato ste pregarnati e normalno ne mi se vqrva da im e govorila ne6to ... prosto horata sa lubopitni .. no nqma lo6o da se pregrashtate .. priqtelite se pregrashtat sashto ne e zadaljitelno da se gadjeta za da se pregrashtate
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Щом я познаваш толкова добре не можеш ли сам да си отговориш на този въпрос?!? Имам предвид попринцип е нормално...и няма причина да мислиш, че им е говорила нещо, но ние не позначаме момичето...може пък нещо да им е казала
    Пък и щом сте толкова близки просто я питай и се изяснете

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Vseki si ima pravo na mnenie.Takache shte si xodat kakto si iskat-da ne vi puka za kakvo vi mislqt,zashtoto vie si znaete kakvi ste

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от The^SweeTesT^Thing
    Ne be sigurno ne im govori ni6to.Samo 4e horata ne vijdat tova koeto e,a vijdat i si mislqt tova koeto na tqh im ottyrva
    точно казано
    What have you done to me,
    I’ll never be the same I'll tell you for sure

You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си