- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помогнете
Помогнете ми. До сега не съм се целувала с език. Дайте ми съвет какво точно трябва да правя, докато се целувам.
Благодаря предварително!
ако си имаш приятел..кажи му и той ще действа![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
помага меПървоначално написано от pandora
Ами потърси...има толкова такива теми.Остави го той да води и пръв да те целуне с език,ако ти се притесняваш,но няма от какво.
лепни си още един шамарПървоначално написано от DoPye
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Потърси има хиляди такива теми4ки........
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
tuk
i tuk
stiga tolkova
e dano tiq temi da ti pomognat
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Кажи на приятеля си , остави го да те целуне и просто прави каквото и той прави. Не е трудно , каквото и сегa да ти обясняваме , ти катo почнеш да се целуваш , всичкатa теория дето си прочела във форумите , ще ти излезе от главата. Импровизирай !![]()
Bih te celunal za da ti pokaja , no koi znae otkyde si![]()
Ako ne me domyrzi, 6te ti pusna poroben instruktaj , no golqmo pisane 6te padne![]()
Еми ако си имаш приятел го помоли да пробвате,а пък ако си нямаш споко,не е нужно непременно да си се целувала,особено ако си някаква малка![]()