- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Razkazvate li na priqtelite?
Mnogo mi e interesno koi ot dvata pola pove4e razkazva na priqteli/priqtelki za tova kak go e pravil posledniq pyt s gadjeto?A koi ot dvata pola preuveli4ava pove4e,kato naprimer "Prasnah q qko v zadniq dvor" "Naprai mi 30 minutna svirka" ili "Liza me kato kotence" i "Mnogo e nadaren i me 4uka 2 4asa bez prekysvane"!Molq za va6ite komentari i va6ite sobstveni istorii i ako ste preuveli4avali vqrvat li vi?
мисля че момчетата говорят повече!![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
az puk mislq 4e jenite pove4e...nz az si spodelqm s priqteli,priqtelkite mnogo po4vat da ukrasqvat,da razpitvat i da iznervqt...
IGRAI, NO NE BUDI IGRA4KA!
spored men momi4etata govorqt pove4e(razkazvat), a mom4etata se hvalqti s a po-sklonni da preuveli4avat,za6toto tova za tqh e edin vid gordost.az ne spodelqm vsi4ko,za6toto vse pak tezi ne6ta sa m/u men i gadjeto mi i ne e nujno vsi4ki sa sa usvedomeni kakvo pravim.kazvam im samo glavnoto
moq nevinnost i greh.....
vqrno, vqrnoПървоначално написано от LuCkY^YoU
![]()
az razkazvam samo na opredelen(i) chovek(hora) v obshti linii samo kogato iskam suvet, ili iskam neshto da se "pohvalq"inache ne razduvam i ne preuvelichavam. ne vijdam nikuf smisul v tfa
Приятелят ми не споделя с приятели какво сме правили...и мисля,че така е правилно.Тези,които говорят само се хвалят,а всъщност не са кой знае какво.Това е прекалено лично според мен.
A ubedena li si v tova,ili toi taka ti kazva?Приятелят ми не споделя с приятели какво сме правили...и мисля,че така е правилно.
Първоначално написано от koalka
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
az mislq 4e jenite s priqtelkite si pove4e si razkazvat)
аз мисля,че момичетата споделят мн повече за последният път,защото те описват освен сексуалното преживяване и чувствата,които са изпитали по време на секса.А момчетата просто споделят някоя нова техника или нещо от типа.
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Съгласен съм с мнението на olive_oil Момчетата винаги си казват някоя нова поза или нещо от сорта докато момичетата обясняват точно по какъв начин са се чуствали повреме на акта.
Да оставиш истинската любов неизказана... Това е най-лесният начин да нараниш сърцето си!!!!
Първоначално написано от LuCkY^YoU
Az sam na sa6toto mnenie otnosno momi4etata i mom4etata,no az sa6to ne razkazvam na priqtelki vsi4ko-samo glavnoto kakto kazva6 ti.Drugoto si e samo moq i na gadjeto mi rabota i tqh tova ne gi zasqga kakto i men ne me zasqga tehniq seksualen jivot.
Мъжете и момчетата май са по-склонни да разказват.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ti samo na mene mi kazvash :P:P:PПървоначално написано от Lil'Angel
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
съгласна съм с теб найстина тва е лично се пак може да споделиш с най добрия си приятел ама баш със всички и то да се хвалиш-НЕПървоначално написано от koalka
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Ми те момчетата и без да им казваш надушват и започват да им текат лигите ма и да не разказваш то се усеща...
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Ot li4en opit predobit ot moite pr znam 4emomi4etata si spodelqt pove4e koagato edno mom4e ima seriozna priqtelka pazi sekspalniq si jivot mn po revnivo ot geite.
Жените обичат да клюкарстват повече за секса си. За мъжете тва е да се хвалиш и да се праиш на голяма работа, въздухарство.
spodelqm kogato sam naebal nqkoq kurva ili koqto ne mi puka za neq... no kfo pravq s priqtelkata mi nikoga ne bih... samo 1 pat se slu4i ama nqma se povtori........
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
Първоначално написано от svetoslava_sliven
какъв живот?
Незнам кои говорят повече, но аз споделям само с най-добрата си приятелка, и не преувеличавамспоред мен и двата пола споделят с приятели но момчетата имат повече склонността да преувеличават когато са в компания
![]()