- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Въпрос относно бокса...
Ами аз съм момиче, обаче много искам да тренирам бокс. Обаче незнам дали може![]()
![]()
![]()
От Шумен съм пък не съм сигурна, дали тука изобщо има зала за бокс в която могат да тренират момичета. Моля ако някой е от Шумен и може да ми каже нещо по въпроса, да пише. Много ви моля хора
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ами баце тва е мноо хубаво кадето си го решел бравоПървоначално написано от Djubito
Ми там където тренират момчета няма проблем да тренират момичета. Естествено ще са по леки тренировките за тебе. Препоръчвам ти все пак кикбокс защото ше ти стане много готин задника.![]()
2т. системно
на мен ли го казваш ???Първоначално написано от Amayo
![]()
Не
2т. системно
Първоначално написано от Amayo
както и да е кик бокса не е лишо ама имат само 1 силен идар power kick
Ти кво искаш от едно момиче, да разбива стени с главата си ли?
2т. системно
нали си гледала Million dollar baby, дето и се строши врата, дано си гледала и страшен филм 4Първоначално написано от Djubito
2, 11 и 8 точка системно - бан
Аве Хора 1.АЗ СЪМ МОМИЧЕ!! 2.Искам да тренирам БОКС не КИКБОКС!
задника ми и сега си го бива много дажеискам просто да тренирам нещо,което ме кефи и изразходжа кофти емоциите.Но да не е прекалено типично както волейбол и др. ОК?? сега ако знаете каде в шумен мога да тренирам,кажете!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to4no box v 6umen izob6to mai ne se trenira
kamo li ako si momi4e
emi 6tom tolkoz si navita - prosto digai si tejesti ne6to moje na fitnes da hodi6 (az sym ot 6umen i si hodq na lostove redovno super sa) i vky6ti moje si zeme6 ena boks kru6a i da bii6
aide uspeh![]()
на нея и трябва нещо да си изкара отриц. енергия. за такива цели няма по подходящи от бойните изкуства, квито и да е, ако няма бокс намери нещо друго да се тупат, я карате я таекуондо я незнам кво има в шумен прегледай ак оискаш dao.bgПървоначално написано от Анонимко
браво натебПървоначално написано от Djubito
баце откъм интелект се излагаш много в тая тема
Първоначално написано от NiKOLAN
верно ли бе баце не ми пука ПРОБЛЕМ
Да бе хора разбирам, че малко трудно ще ме приемат за бокс, ама просто тва искам. Тоя спорт ме влече, пък и една позната тренира кендо, друга пача тренира кикбокс. Неискам да мислят че ги копирам![]()
![]()
![]()
Затова, ако някои има инфо за какъвто и да е бокс, в Шумен, нека пише моля
![]()
![]()
![]()
вие сте ми последната надежда
![]()
Първоначално написано от Djubito
там кадето аз тринирам ще те земат
Еми ти от Шумен ли си? И изобщо там където тренират момчетата, вземат ли и момичета? Уф май е безнадеждно![]()
![]()
![]()