.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Фен Аватара на WinHater
    Град
    Казанлък

вечерен час

как да накарам наще да ме пускат по късно от 11ч някви са много спечени,въпреки че мисля че ми имат доверие ама....

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    na kolko si?a be 11 hi4 ne e zle,akto se ima predvid 4e suvsem skoro po4vame daskalo,stava studeno it.n.
    moq nevinnost i greh.....

Казвай им с кой ще излизаш, къде ще ходиш, как възнамеряваш да се прибереш и т.н.

Голям фен
    И кво толкова?След 11 какво ще търсиш навън?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от m.j.a.
    И кво толкова?След 11 какво ще търсиш навън?
    Кво може да търси бе, ей като почнете така мн се нервя. Някой имал проблем за след 10 часа и искал да остане и питаше кво да направи за да го пускат до по късно и вие "Ква работа имаш след 10?". Ми просто човека иска да остава до край с компанията си бе ! Аз като се прибирам в 12-1 и пак остават навън другите и се чудя как да оставам и аз обаче не питам защото съм доволен и на тва. Ква работа имал..ми иска да си остане бе

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    mi moite roditeli vinagi znaqt kade sam ili pone maika mi... osobeno koga sam s gadjeto nqma problem i se pribiram po4ti kogato az si poiskam i e mn qko \/
    Love you Kris !!!

Guest
    Еми да ти можеш и през деня да си пиеш... Що ти е да пиеш след 11...

Голям фен
    Град
    Варна
    А ти що не пиеш през деня?А и човека не е споменал нищо за пиене... Задаваш въпрос на който можеш сам да си отговориш...

Фен Аватара на WinHater
    Град
    Казанлък
    еми незнам....може би просто не трябва да се примирявам толкова лесно.... дори и да знаят къде съм пак същото....на рожденни дни и такива ...до 12...мноо зле....тряа да ги обуча

Супер фен Аватара на maybelline
    Ако си на 16-17,би трябвало да те пускат,ако имаш 'основателна' причина да си извън дома по това време(например рожден ден на приятел/ка или среща с приятели близо до вас),но не очаквай да те пускат всеки ден и то само "заради спорта" да си навън до по-късно.Ако си под 16 години не се учудвай че не те пускат след 11(то не би и трябвало).Като станеш на 18 ще си се пускш сам/а до когато искашЗасега живееш с родителите си и те отговарят за теб.Не се оплаквай толкова и помисли за вариянт да прекарваш време с приятелите си през деня или от 6 вечерта до някое разумно време - до 9-10.Ако си момиче,през нощта могат много неща да ти се случат дори да мислиш че си в пълна езопасност с тези приятели(или с кйто си) навън.Ако си момче,нищо не пречи на някой да ти сипе някой наркотик в питието,докато си на дискотека и да извършиш неща,които на трезва глава не би си помислил дори.Не че искам да те поучавам(далеч съм от тази мисъл),но ти показвам от какво най-вероятно се страхуват родителите ти,а оттам - и защо не те пускат по нощите да излизаш навън.

Фен Аватара на WinHater
    Град
    Казанлък
    май наистина трябваше да кажа на колко съм ... на 15 .... иначе пола мисля че си личи от ник-а ми ама все пак ...момче съм

Zraveite,az sym na 19 g,kajete mi kakvo da si napravq ,kakvo da i kaja ,che iskam da se premestq pri moq priatelqt mi da jiveq tam po vreme na vreme,che na6ite mi ne me puskat i imam vecheren chas? HELP

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Sladka_87
    Zraveite,az sym na 19 g,kajete mi kakvo da si napravq ,kakvo da i kaja ,che iskam da se premestq pri moq priatelqt mi da jiveq tam po vreme na vreme,che na6ite mi ne me puskat i imam vecheren chas? HELP
    Това ебавка ли е?Май да.Щот ако е истина се отказвам от живота просто.И ТИ ГИ СЛУШАШ!?

Не знам аз лично нямам никакви проблеми с това моите просто искат да знаят кога ще се прибера независимо 11,12 или ..когато и да е. Дори и да не те пускат не им се сърди мислят ти само доброто и може би са си по-притеснителни ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си