- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- омг моля помогнете бе хора
абе свине бехме много добри приетели ама аз се влюбих.аре майка ви дебам тъпи идиоти такива помагайте ми
edna duma - KRETENOID![]()
![]()
![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
прав си, наистина имаш нужда от помощ![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ОМГПомощ ти трябва от специалист, не от нас!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аре бе тъпи свине майак ви дебам идиоти шибани ебани от всякъде помагайте бе майка ви дебам насраняци тъпи и продавачи на убувки
УБУФКАПървоначално написано от Анонимко
а с В си го написал похвално!Убувката ще я убиваш или обуваш
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Mnogo si liubezen!!!Na takav kato teb ne bih dala nikakav savet!Teb ne sa li te u4ili na obnoski?!
трябва ти професионална медицинска помощ, бе момче...
vengeance knows no mercy
ОМФГ
каква помощ искаш................ медицинска тук не предлагаме,сажалявам,а и при такива убиди никои няма да ти даде нищо
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
ДГД![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
![]()
![]()
pich ti psuva poveche ot kolkoto da spodelish kakuf e problema.Samo kaza;bqxme [riqteli i se vlubix pomagaite...vsichkoto drugoto...psuvni...emi ako trqq da sme kato teb ei ti na:
maika ti deba eban si ot vsekude pogovori s neq prostak s prostak takuf
![]()
dano me razbra kakto az teb...
![]()
![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Уф завиждам ти на обноскитеНаправо искам да ме научиш да говоря така...И все пак се намираш във форум...а не в клиника за душевно болни простаци като теб...Айде със здраве...
![]()
П.С. Има ги секви вече...![]()
![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
Като ни обиждаш така не мисля,че някой ще ти даде съвет.
Помощ за твоя проблем може да получиш само от психятър. Ако и той не помогне един хубав бой ще е чудесно решение.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
темите ви стават все по оригинални ..продължаваите се така !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
жива да не бях да не бях 4ела тая темаголям смях 4естно
моят съвет е : постъпи като истински метъл върви се хвърли от последния етаж на някой блок и не се притесняваи при сатаната ще намери6 достатъ4но любов ако ще и анална![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
tztztztz nau4ili se da pi6at i po4nali da spamat...
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
IDIOT !!!!!!!!!
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Е пич ти ми разнобрази сивото ежедневие токущо...Мерси ,амааз не мога да ти отстраня умствения проблем![]()
![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Хубаво е да поговорите за това. Ако и тя те вижда като повече от приятел, започнете връзка![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick