- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помощ хора тва не може да бъде!
Абе кво да прая?на а13 а още не съм правила секс![]()
![]()
![]()
всичките ми приятелки са правили само аз не съм!
напрао искам да се хвърля от блока!![]()
![]()
![]()
dano temata da e ebavka!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
еми давай
хвърли се... за ко само се измъчваш...![]()
всички сме с теб!
не отлагай, а действай веднага![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Първоначално написано от valantain_love
да точно![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Колкоти му е скачай от блока че не са те ебали.... небързаи... да пораснеш.... ще съжеляваш.... Но ако пък толкова искаш да се ебеш с някого.... просто намери едни които е достатъчно пия за да не му пука какво прави и давай.... Аз те съветвам да се скриеш някъде и дапрестанете да пишете смешни теми по форумите... Искам да се праскам на 13 незнам си какво...
Да оставиш истинската любов неизказана... Това е най-лесният начин да нараниш сърцето си!!!!
Ima takava tema,moje da q potyrsi6 i da si pi6e6 s drugata pikla deto iska da se samoubiva,za6toto ne e pravila sex!Temata se kazva6e "da se samoubiq li" ili ne6to podobno....izpolzvai tyrsa4kata za da vidi6 dali nqma drugi temi po tvoq problem....
drugo interesno e,4e problema vi e absoliutno identi4en,taka,4e e vyzmojno vie da ste edin i sy6t 4ovek,koito e zabravil,4e predi sedmica e pusnal ve4e taka tema...ako e taka,4estito - o6te ste jiva!Drugiq variant e da stradate ot skleroza ...
3 годишна съм! цялата детска градина вече го прави, само аз още не![]()
po dobre se hvarli ot bloka vmesto da pri6 sex kvato si...![]()
Ебати тъпанарката...на такива като тебе съм им казал и пак ще го кажа:"Кажи къде живееш да дойда аз да те отърва от мъките че нали знаеш че според християнството самоубийството е грях..."![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
moq savet e da se metne6 ot nai blizkata terasa![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Of...aman ot typi ebavki...![]()
aide leko padane i popaten vqtar
Kogato nebeto stane zeleno,a vodata rozova.
Kogato cvetqta stanat grozni,a angelite lo6i.
Kogato sarceto mi spre da bie,togava 6te spra da te obi4am!
boje ve4e se 4udq na kade otiva tozi svqt?????
Прав ти път.Първоначално написано от Анонимко
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Споко беиби аз съм тука да ти дам съвет -
Ако ще скачаш от блока избери по висок блок - от типа на
- като задължителмо се качи на последния етаж
![]()
Мояткабинет ееее в адаа
Drebosy4kePyrvo , golqma rabota kato ne si pravila o6te sex i vtoro, za6to gleda6 drugite?
Nikakvo ska4aneSexa e nai lesnata rabota na sveta stiga tozi s koito si da te kefi i vyzbujda.
![]()
Da be, davai, naebi se na 13...bahti glupa4kite....na skoro ima6e tema za bremenna na 12...Nqkoi nqa li da me podkrepi, ili v dne6no vreme e sramno da si devstven na 13.....?
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nikakyv seks i bez tova ste mnogo razgonenite na po 13 (valeri bojinov - ha!), ne se razmnojavajte
Hvyrlqj se ot bloka, po vyzmojnost ot 18 etaj
Първоначално написано от summer_04
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
ужасТТТТТТТТ![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!