харесвам едно момче...луда съм по него.мн пъти съм писала за него затова направо ще казвам поредната случка.онзи ден една моя фр имаше рожден ден.купон.....той се напи.нз какво стана но в един момент докато се разхождахме малко с едни фр той ме цунка по бузката.и на мен ми стана готинко мн ясно.и една моя фр каза:"а така не става.тва не се зачита за целувка."тогава той ме целуна истински.бях на 7-мото небе от щастие.и тогава едни двама негови фр искаха да си ходят.те му казаха че няма да си тръгнат само ако целуне рожденничката.той мн искаше те да останат.(аз също бях доста пияна но осъзнавах какво върша а и помня всичко).и ме попита дали ще му се разсърдя ако я целуне?аз му казах че нямам раво да му забранявам да прави каквото и да било.и той пак повтори:но ще ми се разсърдиш ли ако го направя?"аз му казах не.и тогава той я е целунал...и аз не съм разбрала кога.не съм видяла.после още доста пъти се целувахме.аз му казах:ако утре помниш ми се обади".и той каза че може да е пиян но тва ще го помни..но на мен ми се доспа и си тръгнах.днес рожденничката ми разказа че са се целували доста пъти след като съм си тръгнала.наистина на др ден ми се обади.аз го питах дали помни.а той каза да.поговорихме си малко за др глупости около купона и го питах дали съжалява за тва което е станало(защото той зн че го харесвам и каза че иска да сме си само фр)и той каза че не съжалява,защото няма за какво да го прави.мн ми е кофти.дали е защото се напи ужасно много или нз.иначе и той помни въпреки че беше мн пиян.кажете ми как да не ми е толкова гадно и дали наистина може алкохола да е причина за целувките му с нея,а може би и с мен?