Добър вечер първо на всички. Значи аз съм на 15 години ... Имам повече приятелки отколкото приятели. Сприятелявам се лесно с всички. Не съм от момчетата тип "Гъзари - смешници" накичен с ланци, обици и всякакви други глупости. Имам много мой приятелки които ме харесват, не като приятел, а повече. Но аз не отговарям на чувствата им. Наскоро се запознах с едно момиче, но сме от различни градове т.е. моят град е на около 10 км от нейния. Чувствата ми са повече от приятелски към нея. По характер си приличаме и не знам дали тя има чувства, защотото е много срамежлива и ако има, то тя ги прикрива. Другото което е, проблем че тя има сестра-близначка и никъде не излиза с нея. Не знам обаче не мога да изляза с нея нито на кафе, нито някъде другаде защото я е срам много, а и се оправдава с сестра си! Как да разбера дали ме харесва и как да я накарам да излезе с мен?
Другият ми проблем е, че наскоро се запознах с едно момиче. Не знам но като я видях за първи път и се влюбих. Отскоро се познаваме и не знам дали все още да я каня да излезем. А и не знам чувствата и какви са! Кажете как да постъпя и с 2те, че работата не е сериозна, но започва да става ...