- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Hristovata vuzrast
32 godini li be6e?
lele neobrazovanata mladej!33 godini
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
estestveno 4e 33
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
eeeeeeeeee ta kvo kat si go kazal ti parvi da ne misli6 4e ti si nai-umniq,a?mnogo sam gledala az kvo ti si bil kazal parvi q nedei da predava6 fasoniПървоначално написано от RedChil
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
чакайте, нали той възкръсва ? следователно е на 2006![]()
33 не е ли защото тогава е възкръснал Исус ХристосАма не съм сигурна
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
На 33 е умрял, после е възкръснал и накрая се е "възнесъл"
и аз знам че на 33 е умрял
2, 11 и 8 точка системно - бан
Тройката - е символ на творческата сила, израстване, движение, тя е човекът, състоящ се от тяло, душа , дух; раждане, живот, смърт; начало, среда, край; минало, настояще, бъдеще.В християнството е Светата Троица, единението на тялото и душата в човека и в църквата. Влъхвите поднасят на Младенеца Христос три дара - злато, ливан и смирна; Бог, цар, жертва; три са фигурите на Преображението; три са изкушенията на Иисус Христос в пустинята; три пъти се отрича апостол Петър от Христос; три са кръстовете на голготата; три са дните на Христовата смърт до появяването му след смъртта; три са Марийте в Новия завет, три са и християнските добродетели - вяра, надежда и любов, при кръщението кръщаваният се потапя трикратно в чиста осветена вода.
Тридесет и Три - е числото на Иисус Христос и Християнството, Христовата възраст.
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
лелел майко .. верно че сте сите метъли на българия тука ама един ли няма който да е чувал малко за Библията или изобщо да се интересува от нещо "скучно"? Айй
Бил ми христос на 2006
а може и да е на 1200
Първоначално написано от priti_kiti
ne e zadaljitelno Balgariq da e s glavno "B"![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
А въже искате ли, да ме бесите?
Изивнявам се, че в бързината не съм задържал достатъчно дълго Shift-a, за да получа главно Б. А нощен ездач. Не е нужно да помниш детайли. Важното е, че като не се интересуваш оставаш с погрешни представи. Като култовото "Христос е на 2006".
Разбрахте ли ме сега. Или от правописните грешки не успяхте.
П.С. Някой да не се е засегнал, че съм му казал метъл?