- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- към момичетата
момичета,кажете кое беше първо?
Em pri men vaginalen sex be6e...to az svirki ne sym pravila do sega.
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
mi da i men me drazni ,no tq ve4e pomoli za pomo6t kak da go namaliПървоначално написано от Atula
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
При мен и двете бяха в един ден , не виждам нищо лошо в свирките ...
Първоначално написано от ^DaRk_LaDy^
Същото
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от ^DaRk_LaDy^
Същото
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аве що не ви харесват свирките?! Кво толко - от всичко ли искате да изпитвате удоволствие - ако си го е обръснал и измил къв е проблема!?Първоначално написано от Atula
Purvata si svirka napravi na 14 godini i 4 meseca,a 4 meseca po kusno se razdelih i s devstvenostta si...Sega,sled 2 godini,si biq glavata v stenata,no e kusno...![]()
![]()
![]()
от 12 свирки от 15 секс, на 17 съм
Вагинален секс.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
absoliutno ednakvoПървоначално написано от The^SweeTesT^Thing
![]()
bahti idiotaПървоначално написано от WILD__BOY
при мен и двете бяха заедно то нали пък беше и един секс![]()
На мен лично ми беше адски смешно не знам. Усетих тръпката от секса вече от втория третия път иначе съм се стегнала няква и само смееех до сабалеа за свирките няма нищо лошо поне на мен не са ми противни дори в много случаи са ми приятни и на мен (е сигурно не чак колкото на момчето де
) Даже ми е тъпо ако преди "великото" ебане няма такива историики свирки езичета глупости
![]()
Stoners live and stoners die
but in the end we all get high
so if at first you don`t succeed
fuck this world and smoke some Weed !!!
I 6to ? Ti kvo protiv ima6?Първоначално написано от Super`girl
![]()
можеПървоначално написано от Atula
например с pixia
а по темата ср че се бъркам просто помагам![]()
ami purviq put be6e samo vaginalen sex
no nqmam ni6to protiv svirkite osobeno ako mom4eto se podurja za6to ne daje mi e priqtno az li4no go pravq na gajeto si i nqmam ni6to protiv za6toto znam 4e mu dostavqm udovolstvie....
АКО!Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!