.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    OOoo pich boqdisvai sis e..maika mi beshe po sushtiq nachin kato i kazha che she se pravq sinq..Kaza "shte te smachkma" "shte izhvurlq ot nas" i tn...Posle i call ot salona i vikam "boqdisah se ela me vij ako iskash che nqma se pribiram posle i kato se vurna she spish" to poneje salona e do nas..tq dodie pochna da se hili psoel kato trqbvashe 2ri put da se boqdisvam tq si me boqdisa..Nishto nemogat da ti kajat kosata si e tfoq..Az lichno sum bila absolutno vsichki cetove koito se seshtash cherna siniq 4ervena rusa na kichuri tumno kestenqva svetlo kestenqva dori i zelena...i v povecheto sluchai maika mi me e boqdisvala..Takache...Obache imai predvid che na kosatata ti kombinaciqta moje da ne sedi mnogo kato horata
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Еми това ми се вижда някак странно.. Понеже наще нямаше да имат против... Най-вероятно щяха да ми се посмеят.
    Все пак и ти си момче.. и това е още по странно понеже ако не ти хареса 0 номер и толкоз. Какво драматизират и те

И аз исках гребен,но наще категорично не ми раззрешиха И един ден не издържах и се обръснах Бяха ме заплачили,че ще ме изхвърлят от нас ма не го направиха.Даже мно ми се зарадваха на новата прическа

Просто да не ти пука

пич, внимавай след като си напраиш кефа да не треа се бръсен6 гола глава! (не 4е има не6то ло6о в тва да си с гола глава) ама аз ако видя такъв кат теб по улицата точно гола глава 6е го обръсна!
    No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.

еми брат ми имаше същия проблем.Той е на 17г. и пита майка хиляда пъти и тя все не му даваше.И накрая се прибира един ден със червено,синя,руса тиква и наще кво да му кажат и от тогава се боядисва през две седмици в най-различни цветове,може и при теб да мине това
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Еми не че нещо,ама и аз щях да съм против.Доста екстревагнтна комбинация.
    I az taka mislq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си