.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)

Само заради него...

Още от началото да предупредя...не искам съвети а просто да споделя...Значи ето и моята история на кратко:

Преди време (около 4 месеца) се запознах с едно момче отначалото бяхме само фр но аз започнах да изпитвам нещо прекалено силно,но мълчах защото той имаше приятелка която много обича...Докато един ден той не каза думите:"Обичам те повече от колкото трябва,знаеш ли?" Бях на седмото небе...нямах думи но много бързо се приземих когато съобразих,че нямаме бъдеще...Все пак той беше с нея.Един ден той ми каза,че са скъсали...излъга ме бяха просто скарани.Както се досещате започнах връзка с него което беше егати шибаната постъпка спрям о гаджето му която ми е фр...Той каза,че ще я остави...обеща ми а ме излъга а аз му вярвах И това продължи известно време до днес оставих го...той ми отне усмивката отне тази дарба винаги да съм весела и я замени със постоянни сълзи..Не го виня за нищо аз го Обичам и сега и винаги ще е така...Оставих го защото той я обича а мен никога не е...защото искам да е щастлив а явно с мен никога не е бил... И по-добре сама отколкото да го мъча да е с мен.Бях наивна мислех,че ще бъде само мой нооооооо уви неможел да бъде само с едната и дори сега когато вече е късно за каквото и да е било искам да му кажа,че го Обичам въпреки всичко станало...

P.S. Благодаря ви ако някой си е направил труда да прочете това...
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Много тъжна история..

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Щом не искаш съвети, ще ти кажа само да не се отчайваш и да не казваш никога това : "Обичам и сега и винаги ще е така". Няма нищо вечно. Ще намериш друго момче, което ще е нещо повече от това, което си намерила досега
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Mnogo kofti naistina!ti naistina go obichash mnogo shtom si gotova na vsichko i dori na tova da ne si s nego samo za da bude shtastliv!evala,malko sa veche tiq hora kato tebe!bravo
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Любовта боли. Кофти, но е така. Продължи напред. Правилно си постъпила.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)

не искам да те успокоявам, защото каквото и да кажа ще те натъжи. Дръж се..

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Благодаря ви много за милите думи...само тук мога да срещна такава подкрепа наистина ви благодаря...
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Мега фен Аватара на koalka
    Много е гадно това,което ти е направил.Не се занимавай с него.Единственото,което не мога да разбера е защо е трябвало да те лъже?

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    ей, наскоро и мен така един глупак ме врътна, беше се скарал с гаджето си и каза, че са скъсали, аз нея не я познавах и тръгнах с него, те обаче се сдобрили и пак са тръгнали, но аз това не го знаех ... и..после разбрахме една за друга и отидохме му направим една изненада аз го зарязах, имам си достойнство най-малкото, но тя остана с него, явно го обичка...
    баааахти и сапунената история, не вярвам, че аз съм участничка в нея..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    nqkude po ulicite:)
    Не знам какво да ти кажа.След као те е излъгал така?!Не знам...В смисъл ти го обичаш но все пак .... Аз примерно бих направила слевдното-бих го зарязала колкото и да го обичам и да си запазя приятелството

Няма да ти давам съвети, няма да ти каже, че времето ще помогне. Ще ти кажа, че за никой, колкото и силно да го обичаш не трябва да губиш усмивката си. Дръж се и давай смело напред. Не ти, а той губи, щом не оценява колко добър човек си.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    наистина кофти... какъв използвач...просто не е истина.а после защо ние момичетата(голяма част,не визирам всички) смятаме,че момчетата са идиоти... ами какво да ти кажа и аз...горе главата,не се предавай и не губи вяра,че ще дойде момента в който отново ще си щастлива.никой няма право да отнема усмивката ти,така че продължавай да се усмихваш колкото и да те боли.
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Повече от фен
    Ми гадно е постъпил,ноо не си прави илюзий,че винаги ще го обичаш-ще мине време,чувствата ти ще охладнеят,няма начин това да не се случи.

Момчето е постъпило ужасно с теб , но не всички са такива , така че не се отчайвай , скоро ще намериш човек , който истински да те обича.

наистина си изживяла нещо неприятно...Но аз ще ти кажа само-дори и да ти се пла4е,колкото и да ти се каса сърцето за него,което предполагам е така,защото го оби4аш-продължавай напред!!!Животът не свършва с едно мом4е.Той не е единствен...дори и сега да мислиш така...нали знаеш "всяко зло-за добро" Скоро ще се появи нова звезда
    КаЖи Ми нЯкОгА Да сИ ОбИчАл,Но нЕ нА ДуМи иЛи нА ШеГа?кАжИ Ми нЯкОгА Да сИ ПоЧyВСтВаЛ КаКвО Е В СъщнОсТ ЛюБоВтА?ИсКаШе мЕ СтАнАх тВоЯ-ТоВа лИ БеШе тВоЯтА МеЧтА?иСкАшЕ Да тЕ ОбИчАм и кАкТо вИнАгИ УсПя!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Хей , момиче . Всеки трябва да страда малко ( макар и за простак ) , за да оцени после любовта , която ще получи . Така че , браво за постъпката , времето сега е пред мен...Ще има друг , по-достоен за теб

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    Kakto kaza sherry ot lubov boli....spodelena nespodelena ot neq prosto boli...zatova e Sladka bolka.....

[/i]
    SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...

Голям фен
    Град
    Бургас
    Писал съм го и другаде...Любовта е за глупаци...а аз не съм такъв...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    skupa angel_eyes razbiram golqmata ti bolka i ogr4enie lubovta ima dve strani-ili te kara da leti6 v oblacite ili te naranqva jestoko nqma sreda.za sujalenie oba4e ne vinagi se se sre6ta 1-vata strana i v tvoq slu4ai e taka.bezkraino mnogo sujalqvam budi silna i se postarai da se zasmee6 otnovo

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Много кофти история,но за жалост това е деиствителността,горе главата и както една много готина мацка( f@nt@zi@) ми бе казала ~след всяка бурия изгрява слънце~ така и ти чакай скоро ще изгрее слънцето и при теб
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    Otvad vazmojnoto
    Jivota e vmirisan!Za6to nqkoi hora se darjat taka?Za6to se ebavat s liubovta?Nali samo tq e istinska!No koleloto se varti i vsi4ko se vra6ta rano ili kasno.
    6te kaja samo o6te ne6to-evala momi4e!Mn pravilna postapka! =D>
    Bolkata ot zagubata na skap 4ovek e bezkraina...
    Cenete jivota,za6toto moje utre ve4e da vi nqma!

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Гадна постъпка наистина, но съм сигурна, че ще намериш някой, който наистина те заслужава и ще ти върне усмивката на лицето. Просто трябва да продължиш напред.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Фен
    Град
    Там където мечтите не свършват...
    Мила замисли се не си заслужава да плачеш за човек с който дори и да тръгнеш след време може да излъже и теб така както е излъгал приятелката си, усмихни се и се агледай наоколо, със сигурност е пълно с момчета които се чудят как да те заговорят

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Харесвам силни хора като теб, които знаят кога да спрат. Поздравления.

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си