- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- просветете ме!
Здравейте,аз съм една млада майка-на 22г съм и имам мома на 1,6г. попро4етох някои от вашите теми и се замислих достааааа
Не мн отдавна и аз бях тийнейджър и мен ме вълнуваха тези неща,но нямах комп. и споделях с приятелки и най-вече с майка ми....
В началото и аз не и казах,4е вече съм спала с мом4е...но като направихме белята се ошашках яко...т.е. не забременях,но се беше скъсал презерватива и кой ти знае тогава за Постинор... но веднага щом се прибрах вкъщи споделих с майка ми и тя ми каза: Не се притеснявай,ако е станала белята,ще и се радваме!т.е. ако съм бременна ,ще задържа бебето.....
В този момент се замислих достаааа, та аз бях само на 17г,кво бебе,кви памперси..... малиии испаднах в истерия.... но майка не ме упрекна нито веднъж...Слава Богу не бях бременна,а мом4ето с което бях-зарязах.
Сигурно се 4удите защо ви пиша всичко това![]()
Исками се просто да осетите ,4е и аз съм била като вас и мен са ме терзаели нещата ,които терзаят и вас....и както и аз съм била тийнейджър,така и вашите родители са били.......... но като станеш родител света се обръща сякаш наобратнохи4 не съм подготвена...макар ве4е да съм на 22г,но ми се ще да ме светнете-какво да позволявам и какво не на щерка си ,когато стане на вашата възраст,4е да съм перфектната,то4на и готина майка
БЛАГОДАРЯ!
vij sega i ti si minala po tozi put i mislq 4e znaesh kvo trqbva da pravish za dushterq si bih ti preporu4al ot rano da govorish s neq za temata seks mom4eta i takiva raboti taka tq nqma da opita ot rano samo da vidi kvo e 4ustvoto shte si govorite za sqkakvi temi svurzani s tineijurite taka tq shte ti se doverqva kato priqtekla i si4ko shte ti spodelq i ti estestveno shte q razbirash![]()
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
ti si znae6 nai-dobre kak da se durji6 s deteto si.budi kato maika si i i pokazvai,4e q razbira6 i 6te si vinagi do neq.pove4eto roditeli postoqnno se karat s decata si i se zaqjdat za 6tqlo i za ne6tqlo,a kogato se slu4i ne6to podobno,pove4eto izob6to ne gi razbirat i ne im pomagat kogato te imat nai-golqma nujda ot tova.mnogo malko roditeli sa kato tvoqta maika.prosto i ti budi takava,budi priqtelka na du6terq si i togava vsi4ko 6te e nai-lesno.ne i zabranqvai prekaleno mnogo ne6ta,no i ne i pozvolqvai da pravi kakvoto si iska 4ak.trqbva da nameri6 zlatnata sreda.a tova go moje samo edna maika.
![]()
ha ha ha!!! ta ti si samo nqkolko god po-golqma ot nas! a i dokato ti porasne detencetoo....ima vreme!
da ti e jivo i zdravo! drugoto samo 6te si doide!![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Бъди като майка си!!! Ако знае че ще я разбереш тя ще може да ти каже всичко , ще споделя с теб и няма да се тръшка че ще и викаш ще я накажеш ще я убиеш и куп други глупости. Научи я да ти казва всичко от малка! Така ще можеш да я напътстваш и да и помагаш през цялото време и мнооого внимавай в каква компания ще попадне !!!
FolloW ThE BeautY Of YouR DreamS!!!
То всеки си обещава, че ще бъде приятел на детето си като порасне, ама после....Мисля, че става така, защото родителите изцяло носят отговорността за живота и съдбата на децата си, а в един момент нещата се изплъзват от контрол.Като прибавим и собствените грешки, които децата не трябва да допускат....
Купи си "Позитивно Възпитание за тийейджъри".Там си пише какво да позволяваш и какво не и т.н.
От личен опит-има много забрани,които родителите налагат на децата си,но(от личен опит говоря)най-гадно става когато собствените ти родители те МРАЗЯТ защото си с човек,когото обичаш!Да кажеш на детето си,че седи като последната КУРВА(извинете за думата,но това е чистата истина)само защото е прегърнало любимия си човек!Да твърдиш,че щом синът ти обича някое момиче тя го върти на малкия си пръст...Никоя грешка не може да се сравни с тези и ако трябва да съм честен мразя родителите си,намразих ги както те ме мразиха,както баща ми ме мрази когато ми каза,че ще ме прати в сиропиталище.ВИДЯ ЛИ,К**И СИНЕ,ДОБРЕ ЛИ ТИ СТАНА КОГАТО МИ КАЗА,ЧЕ НЯМА ДА ЖИВЕЯ В НАС ВЕЧЕ?ДОБРЕ ЛИ ТИ СТАНА,КОГАТО ВИДЯ КАК СИ НАКЪЛЦАХ РЪКАТА?МРАЗЯ ВИ,МРАЗЯ ВИ И ВИНАГИ ЩЕ ВИ МРАЗЯ!
Май ти тежи, че не искат да те приемат като личност.А защо /по какъв повод/ ти казаха, че ще те пратят в сиропиталище?
Ами най-важното е да и дадеш необходимото възпитанбие, за да може един ден да се нарече достоен човек. Разбирай я, говори с нея, имай и доверие и я подтиквай да споделя с теб. Научи я кое е правилно и кое не. Но никога не я упеквай и не изричай думите:"Казах ти, а ти неме послуша". Това страшно много подтиска детето и го отдалечава от теб. Вземи нещо и от майка си и имай силата да понесеш всичко в този живот. Но най-вече обичай я много и не спирай да и го казваш. Да ти е жива и здрава дъщеричката, дано да е много щастлива и обичана.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
пука ли ми дали си била като тях.... то секи глупак е като тях ... а по-добре убии шибаното си дете 6тото няма смисьл то 6те пропадне като тебе шибана МАЙКО!![]()
Life sux and then you die!
Pozvolqvai i tova koeto iska no da e v umereni koli4estvaTogava spored men tq 6te te misli za nai dobrata maika na sveta
![]()
ей мила..от къде да я купяПървоначално написано от maybelline
..трябва да й я подаря за Р.Д.
![]()
Ся по темата..Aleandra е много права![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
pitai maika siПървоначално написано от тедка
![]()
ами ние не можем да те научим как точно да възпитаваш детето си, но все пак.. съгласна съм с kiteto - дръж се така, както майка ти преди се е държала с теб, направи така, че да ти има доверие и да ти споделя![]()
![]()
и знай, че забраненият плод е най-сладък![]()
не казвам, че трябва да я глезиш и да й позволяваш абсолютно всичко, но поне се постарай де се почувства поне до някъде свободна да избира.. да прави това, което й доставя удоволствие (говоря за допустими неща де), не се опитвай да я поучаваш прекалено, защото няма смисъл - остави я да се учи от собствените си грешки - да, трудно е, но е по-полезно![]()
ми.. май тва е от мен![]()
пожелавам ти успех и мн мн щастие![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.