.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Тема: Fat Girls

Yak
    Guest

Fat Girls

Значи какво ми направи печетление. Влизам аз в локалния супер, и каво да видя до месото. Голямо, тлъсто чудовище от женски пол си облизва пръстите. Малееееее! Изпаднах в стрес, не мога да си отлепя погледа, защото ме беше страх да не ме глътне. Беше облечено в кожи като нацист-изезател. То ме гледаше и аз го гледах. От гъзът му можеше да се изхрани малко селце за около седмица. От шкембето му можеше да направи пърлена сланина, която да изхрани голямо селце за около месец. Абе, кфо да ви кажа, още съм в стрес. И това не е първия път! Та закфо пиша тая тема, да подсетя женската част от форума, да не седи цял ден пред монитора, и да не патува с такси 50 метра и други такива работи. Да спортува и да не се набива с пирошки и дюнери, и после "малеее защо имам целулит, защо тоя не ме харесва, и защо тия дънки ме ме фащат" Това се отнася и до мъжкото съслови в форума, макар че ние поне имаме повече самочувствие и не хленчим по въпроса, аде багайте че ме заболя главеа...

Фен Аватара на adi_crazy
    Град
    само ЛЕВСКИ обичаме те
    тъпак ходи се скрий някъде бе

Фен Аватара на adi_crazy
    Град
    само ЛЕВСКИ обичаме те
    тъпак ходи се скрий някъде бе

Guest
    Много си зле
    На колко години е била 'облизващата се'?Замислял ли си се,че може да има СЕРИОЗНИ причини за тва,че е дебела?!

Супер фен
    ei perfektniq s atleti4nata figura
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Фен
    Град
    Sofia,West Park
    Я се научи да пишеш и тогава давай акъл на другите !!!
    No Brain No Pain!!!

Град
    Стара Загора
    бая повърхностен си..имам приятелка която е на 15 години и 100 килограма...но това не е защото седи по цял ден на компютъра ,а е наследствено от една част и от друга няква болест беше.Мислиш ли че на по пълните хора им е лесно..тва всеки да вървят насам натам с мисълта че някви като теб говорят така за тях...първо се постави на тяхно място и тогава говори така....

Фен
    Град
    Там където мечтите не свършват...
    Мъжете имали повече самочуствие, о боже самочуствие (под налягаве) имат само плейбойчетат които се мислят за прекалено интересни и красиви само защото са всака вечер с различна! Както вече се каза има си болести които причиняват затлъстяването и на никой не го пожелавам

Имам едно което искам да кажа - с болести не се ебавайте. Ама с лакомия. Мразя дебели хора, които сами са си го докарали.

Град
    BOURGAS

Re: Fat Girls

Цитирай Първоначално написано от Yak
    Значи какво ми направи печетление. Влизам аз в локалния супер, и каво да видя до месото. Голямо, тлъсто чудовище от женски пол си облизва пръстите. Малееееее! Изпаднах в стрес, не мога да си отлепя погледа, защото ме беше страх да не ме глътне. Беше облечено в кожи като нацист-изезател. То ме гледаше и аз го гледах. От гъзът му можеше да се изхрани малко селце за около седмица. От шкембето му можеше да направи пърлена сланина, която да изхрани голямо селце за около месец. Абе, кфо да ви кажа, още съм в стрес. И това не е първия път! Та закфо пиша тая тема, да подсетя женската част от форума, да не седи цял ден пред монитора, и да не патува с такси 50 метра и други такива работи. Да спортува и да не се набива с пирошки и дюнери, и после "малеее защо имам целулит, защо тоя не ме харесва, и защо тия дънки ме ме фащат" Това се отнася и до мъжкото съслови в форума, макар че ние поне имаме повече самочувствие и не хленчим по въпроса, аде багайте че ме
    заболя главеа...
    i az li4no kato vidq nqkvo mlado momi4e apuk sas korem vse edno ve4e e rajdala kakto i ogromen zadnik mi stava super protivno,zashtoto vse pak bulgarkite sme mnogo krasivi jeni i neka da pravim oshte i oshte za nas samite a za horata koito im e ot nqkakva bolest tqh ne gi v klu4vam v napisanoto gore,zashtoto te ne sa vinovni.
    OBI4AM SKOROSTA DA E VISOKA,OBI4AM DA OTBIRAM NAI-HUBAVATA STOKA!

Guest
    НАЙ-ЯКИЯ ПОСТ! АМА КАКВОТО И ДА ГОВОРИТЕ ПРАВ Е ЧОВЕКА!

Guest

Значи какво ми направи печетление. Влизам аз в локалния супер, и каво да видя до месото. Голямо, тлъсто чудовище от женски пол си облизва пръстите. Малееееее! Изпаднах в стрес, не мога да си отлепя погледа, защото ме беше страх да не ме глътне. Беше облечено в кожи като нацист-изезател. То ме гледаше и аз го гледах. От гъзът му можеше да се изхрани малко селце за около седмица. От шкембето му можеше да направи пърлена сланина, която да изхрани голямо селце за около месец. Абе, кфо да ви кажа, още съм в стрес. И това не е първия път! Та закфо пиша тая тема, да подсетя женската част от форума, да не седи цял ден пред монитора, и да не патува с такси 50 метра и други такива работи. Да спортува и да не се набива с пирошки и дюнери, и после "малеее защо имам целулит, защо тоя не ме харесва, и защо тия дънки ме ме фащат" Това се отнася и до мъжкото съслови в форума, макар че ние поне имаме повече самочувствие и не хленчим по въпроса, аде багайте че ме заболя главеа...
    ako ba6ta ti znae6e kakv oxliuf 6te si 6te6e da se isxvarli v mivkata

Повече от фен
    ЦЕНЗУРА!!!

.: machoka :.
    2 и 11т. системни нарушения = бан

Цитирай Първоначално написано от Metoman
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Имам едно което искам да кажа - с болести не се ебавайте. Ама с лакомия. Мразя дебели хора, които сами са си го докарали.
    Е аз сега като съм по-пълничко момче и аз ко да се самоубия ли?
    За мен няма ли място под слънцето!Интерестни хора сте бре!
    Да...Вие винаги се ебавате и лъжите...
    Я дай да видим на снимка

Град
    The O.C.
    Цитирай Първоначално написано от SweeT_KiSs^F
    бая повърхностен си..имам приятелка която е на 15 години и 100 килограма...но това не е защото седи по цял ден на компютъра ,а е наследствено от една част и от друга няква болест беше.Мислиш ли че на по пълните хора им е лесно..тва всеки да вървят насам натам с мисълта че някви като теб говорят така за тях...първо се постави на тяхно място и тогава говори така....
    Мисля че се казваше метаболизъм на по пълните хора май им действа по-бавно това беше май за храносмилането нещо.. ако се бъркам ми изтриите мнението

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)
    Цитирай Първоначално написано от SweeT_KiSs^F
    аз до колкото знам голям процент от пълните хора са станали така заради някаква боляст или операция...

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

To si e vqrno 4e ima bolesti , na koito se dalji zatlustqvaneto , no sa svasem malko bolestite koito pre4at na 4ovek da sportuva , za tfa spored men si e opravdanie na hora koito ne sa dostatu4no motivirani

Мега фен Аватара на koalka
    Това,че е дебела не означава да и се подиграваш!Ти перфектна фигура ли имаш?

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)
    Цитирай Първоначално написано от sun4ooo`
    To si e vqrno 4e ima bolesti , na koito se dalji zatlustqvaneto , no sa svasem malko bolestite koito pre4at na 4ovek da sportuva , za tfa spored men si e opravdanie na hora koito ne sa dostatu4no motivirani
    да обаче имам позната, която като малка е била адски тъничка, дори е била гимнастичка, обаче се е наложило да я оперират от нещо и след това е напълняла адски мн не знам защо се е случило така...а иначе е такава душичка да му се не знае

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Повече от фен
    ЦЕНЗУРА!!!

Я дай да видим на снимка

Повече от фен
    ЦЕНЗУРА!!!

Guest
    Бе кви са тея простотий,че повечето хора,коит оса дебели,са напълняли зарди операция или болест,няма такова нещо,нарича му се бавен метаболизъм,храната се усвоява мн бавно и за това при такива хора погълнеш ли нещо сладко,край няма връщане назад,тря да бягаш 3км да го унищожиш,за това те са си виновни,защото не пазят никакви диети!

момчето си е мн право...
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Abe neshtastnik!
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си