- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Fat Girls
Значи какво ми направи печетление. Влизам аз в локалния супер, и каво да видя до месото. Голямо, тлъсто чудовище от женски пол си облизва пръстите. Малееееее! Изпаднах в стрес, не мога да си отлепя погледа, защото ме беше страх да не ме глътне. Беше облечено в кожи като нацист-изезател. То ме гледаше и аз го гледах. От гъзът му можеше да се изхрани малко селце за около седмица. От шкембето му можеше да направи пърлена сланина, която да изхрани голямо селце за около месец. Абе, кфо да ви кажа, още съм в стрес. И това не е първия път! Та закфо пиша тая тема, да подсетя женската част от форума, да не седи цял ден пред монитора, и да не патува с такси 50 метра и други такива работи. Да спортува и да не се набива с пирошки и дюнери, и после "малеее защо имам целулит, защо тоя не ме харесва, и защо тия дънки ме ме фащат" Това се отнася и до мъжкото съслови в форума, макар че ние поне имаме повече самочувствие и не хленчим по въпроса, аде багайте че ме заболя главеа...
Много си зле
На колко години е била 'облизващата се'?Замислял ли си се,че може да има СЕРИОЗНИ причини за тва,че е дебела?!
ei perfektniq s atleti4nata figura![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Я се научи да пишеш и тогава давай акъл на другите !!!![]()
No Brain No Pain!!!
бая повърхностен си..имам приятелка която е на 15 години и 100 килограма...но това не е защото седи по цял ден на компютъра ,а е наследствено от една част и от друга няква болест беше.Мислиш ли че на по пълните хора им е лесно..тва всеки да вървят насам натам с мисълта че някви като теб говорят така за тях...първо се постави на тяхно място и тогава говори така....
Мъжете имали повече самочуствие, о боже![]()
![]()
самочуствие (под налягаве) имат само плейбойчетат които се мислят за прекалено интересни и красиви само защото са всака вечер с различна! Както вече се каза има си болести които причиняват затлъстяването и на никой не го пожелавам
Имам едно което искам да кажа - с болести не се ебавайте. Ама с лакомия. Мразя дебели хора, които сами са си го докарали.
i az li4no kato vidq nqkvo mlado momi4e apuk sas korem vse edno ve4e e rajdala kakto i ogromen zadnik mi stava super protivno,zashtoto vse pak bulgarkite sme mnogo krasivi jeni i neka da pravim oshte i oshte za nas samiteПървоначално написано от Yak
a za horata koito im e ot nqkakva bolest tqh ne gi v klu4vam v napisanoto gore,zashtoto te ne sa vinovni.
![]()
OBI4AM SKOROSTA DA E VISOKA,OBI4AM DA OTBIRAM NAI-HUBAVATA STOKA!
НАЙ-ЯКИЯ ПОСТ! АМА КАКВОТО И ДА ГОВОРИТЕ ПРАВ Е ЧОВЕКА!
ako ba6ta ti znae6e kakv oxliuf 6te si 6te6e da se isxvarli v mivkataПървоначално написано от Yak
![]()
ЦЕНЗУРА!!!
.: machoka :.
2 и 11т. системни нарушения = бан
Да...Вие винаги се ебавате и лъжите...Първоначално написано от Metoman
Я дай да видим на снимка![]()
Мисля че се казваше метаболизъм на по пълните хора май им действа по-бавно това беше май за храносмилането нещо.. ако се бъркам ми изтриите мнениетоПървоначално написано от SweeT_KiSs^F
![]()
аз до колкото знам голям процент от пълните хора са станали така заради някаква боляст или операция...Първоначално написано от SweeT_KiSs^F
![]()
To si e vqrno 4e ima bolesti , na koito se dalji zatlustqvaneto , no sa svasem malko bolestite koito pre4at na 4ovek da sportuva , za tfa spored men si e opravdanie na hora koito ne sa dostatu4no motivirani![]()
![]()
Това,че е дебела не означава да и се подиграваш!Ти перфектна фигура ли имаш?
да обаче имам позната, която като малка е била адски тъничка, дори е била гимнастичка, обаче се е наложило да я оперират от нещо и след това е напълняла адски мнПървоначално написано от sun4ooo`
не знам защо се е случило така...а иначе е такава душичка да му се не знае
![]()
ЦЕНЗУРА!!!
Я дай да видим на снимка![]()
ЦЕНЗУРА!!!
Бе кви са тея простотий,че повечето хора,коит оса дебели,са напълняли зарди операция или болест,няма такова нещо,нарича му се бавен метаболизъм,храната се усвоява мн бавно и за това при такива хора погълнеш ли нещо сладко,край няма връщане назад,тря да бягаш 3км да го унищожиш,за това те са си виновни,защото не пазят никакви диети!
момчето си е мн право...Първоначално написано от Yak
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Abe neshtastnik!![]()
![]()
![]()
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-