- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Fat Girls
При положение, че искам да надебелея никой не може да ми попречи :P :P инат съм си![]()
Тъп комплексар!!!Кои знае какъв грозник и изрод си ти,ами си тръгнал да критикуваш другите!!!Като не искаш някой да накърнява естетическото ти чувство,просто се заключи в стаята си и никога вече не излизай-печелиш и ти,печели и света-един идиот по-малко!!!
P.S.:Знам какво ще си кажете-тая защитава дебелите хора,защото и тя е дебела,но аз се гордея с тялото си-имам фигура на фотомодел-изяж се от яд,долен идиот!!!Просто не мога да понасям несправедливости!!!Пълните хора са красиви и пълноценни личности!!!
Прави сте. В част от случаите е виновна някоя операция или наследствено. Също има хора с бавен метаболизъм и хора с по бърз. Първите ядат малко и качват много. А метаболизма е преработването на храната и пътя й през цялата храносмилателна система. Но това е първа група пълни хора.
Втората група. Това са хора които пред предлога че са учат(или нещо друго) се занимаряват и почват да трупат сланини и килиграми. Те вече са отвратителни. ТЕ изоставят достойнството си и самоуважението, и започват да се жалват. Тъпчат се с храна и се самосъжеляват.
Първоначално написано от adi_crazy
![]()
![]()
![]()
Между другото това беше гадно но донякъде кат се замисля има неква такава тенденция момичетата в последно време да напълняват...не обиждам никого и с никого не се ебавам...ма според мен причината не е толкова в возенето в таксита ами в това че много момичетата почват да пият от много малки...и квото и да ми говорят хората от алкохола се напълнява...!Не само момичетата имат този вид проблем много от приятелите ми са абсолютни "мърди" (мързели) пият и киснат по цял ден на компютрите си и като им кажеш да се поразходят не !Ще вземат да умрат едва ли не!Затова и избегах от досегашната си компания за да не стана като тях...но най ме притеснява това че бавно сме тръгнали по стъпките на американците!!!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Тия в супермаркета не са опасни щото са заобиколени от храна и само в краен случай ще ти налетят запретнали лигавник.Първоначално написано от Yak
Обаче виж тия дето са е така на улицата, без наморник и каишка... =/
Спорта не хапе !
Porednata tema pusnata ot nqkoi pulen kompleksar![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Поредното мнение пуснато от някоя невероятна секс бомба на 13 години с очила от Илиенци за 5 (ПЕТ) лева или по-лошо -- паднали й се в зрънчото, дето обича са се снима сама...Първоначално написано от NaDuFcHe
А дали няма да ти стане по-гадно ако видиш същото момиче в секс магазин да си облизва пръста докато си купува вибратор и в същият момент да те види теб и да ти налети?
Az sam visok i slab, qm mnogo seriozno vi kazvam ama mi e super barz
metabolizma i na6ite sa visoki i slabi, kvo da kajem. Nadnormenoto teglo e
osobeno vredno za syrceto i kryvnoto nalqgane. Trqbva da se sportuva pove4e a ne da se hodi po marketi i da se kupuva samo i edinstveno meso. Qjte zdravoslovna hrana.
Я кажете коя е здравословната хранаПървоначално написано от PR0
![]()
zatlastqvaneto se polu4a ot lipsata na dvijenie i oilnoto hapvane druga pri4ena nqma a moje i po bavniq metabolizam pri nqkoi hora !Първоначално написано от {{{MiLo_f}}}
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
подкрепям мнението ти !Първоначално написано от NaDuFcHe
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
кво искаш!??!?!!?!?!?!??!!?Първоначално написано от SwEeT`SsSnake
леле на къде отива света, ако продължават да се раждат такъва тъпи комплексари като тоя пуснал темата и тия дето го защитават![]()
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Real Anger
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
tin pak kav si be idiot skapan i kvo te interesuva tebe kvi o4ila nosqt horata kat si golqm gazar hodi si kupi edni na vogue za 500lv i se skrii nqkadeПървоначално написано от tX
![]()
![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Axaxaxaxax za tvoe svedenie 1vo ne sm 13godishna (a dori da bqh neznam kakvo znachenie ima) 2ro ochilata ne sa mi za 5 leva ot iliQnci.. (nauchi se kak se pishe i togava go izpolzvai) Vuobshte ne sum tvurdqla che sum sex bomba prosto kazah che temata e izkluchitelno bezsmislena i e qko kompleksarska rabota..+ tova dali se snimam sama ili si pravq profesionalni snimki pri nai-dobriq fotofraf v Bg si e lichno moq rabota takache aide Traicho Kostov i bez da komentirash bez da znaesh za kakvo stava dumaПървоначално написано от tX
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Т`ва лято бях напълняла доста,но за щастие нещата са под контрол в момента...Таа по темата:
Слушай,бе,мухльо такъв,как не те е срам от себе си уе?!?Паразит нещастен!!!Онова най-горе го написах за да изясня,че изобщо не е леко да носиш излишни мазнини по себе си!Да подчертая:бях в криза пък и имах ПРОБЛЕМИ с организма!Имам травма в лявото коляно и това не ми позволява да се занимавам със сериозни спортове.Колкото и да ме изнерви с тая тема не ти го пожелавам т`ва...преди да тръгнеш да се подиграваш на тези хора си задай въпроса КАКВА Е ПРИЧИНАТА!!!
Иначе си адски просто същество...![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Moderated by miloto
т.11 от Правилника![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love