.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Помощ

Hybrid View

Град
    nqkude po ulicite:)

Помощ

Здрасти на всички!Аз имам проблем като всички останали.А ето и историята..
    Наскоро ми се случиха доста неприятни неща ,но по това време се запознах с две момчета Димо и Жоро страшни момчета,наисттина и не са много по - големи от мен.Но както обикновено нещо се случва и ето хлътнах и по двамата и сега страшно много се чудя на кой да му призная...С Димо се виждаме почти всеки ден и познавам неговото семейство..Майка ми също много го харесва като човек,о все пак казва че няма смисъл тъй като е адски несериозен а аз хлътнах по него...
    Кой от двамата да избера?!!?!?

Голям фен
    Който ти искаш, но имай едно наум.Все пак майка ти може да е преценила вярно.

Фен
    Град
    out of the reality
    Moje da e momentna zabluda.Rqdko se sluchva da izpitash neshto seriozno kym dvama ednovremenno.Imai v predvid che moje da ne izberesh nito ediniq v kraina smetka.Dobre pomisli.Poslushai syrceto si...to ne bi trqbvalo da te izlyje.USPEH!
    Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...

Ние не можем да преценим кой е по-добър за теб. Ти сама трябва да избереш, но трябва да имаш едно на ум, както ти казаха.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    Ne spomenavash nishty za Joro...az ot kude da znam!!!da ne sym gadatelka [-o<
    SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...

Мега фен Аватара на sasha_90
    poslu6ai sarceto si!

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    emi da ti kaja 4estno ti si znae6 4uvstvata,slu6ai surceto si!dano tazi negova neserioznost da ne ti izvurti nqkoi lo6 nomer.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами то е ясно,че твоето е само харесване,но все пак нали се сещаш,че трябва да избереш само един?

Guest
    избери този с които се смееш повече,с които имате що годе еднакви интереси ако искаш да имаш хубава сериозна връзка

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Po dobre 6te e da bude6 s tozi koito 4yvstva6 po blizuk i smqta6 za po otgovoren 4ovek i koito misli s glavata na ramenete si a ne s tazi doly

Който ти искаш, но имай едно наум
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Град
    nqkude po ulicite:)
    Благодаря ви хора!!

Еми .. не ги познавам Ем.. Та.. Ти верно на питаш кой да избереш. Що не изчакаш някой .. което просто не може да се сравни с други?

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Мега фен Аватара на iiirish
    вярно е, че не ние сме хората, които трябва да преценяват. но ако искаш мнение ще ти кажа само едно: доста си пристрастна! а именно защото пишеш подробно за единия, а другия просто знаем, че го харесваш!

Фен
    Град
    Там където мечтите не свършват...
    почакай докато разбереш кой харесваш повече и с кой се чустваш по-побре! Тогава ще му признаеш, а със сигурност рано или късно щехаресаш единият повече!

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    zadaljitelno li e Kato si hlutnala da trugva6 s tqh
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си