.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Plache mi se
    Guest

MOLQ VI POMOGNETE!!!!!!!!!

Zdraveite, neznaeh kyde da pysna temata i poneje kato vidqh tozi link se razplakah i iskam da pomogna za tova molq vi pomognete
    http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
    Za da pomognete molq vi popylnete tova: http://www.harpseals.org/helpstop/pr...ibia_email.php
    BLAGODARQ VI!!! Dano mi pomognete (((((

Наистина е гадно
    <<|><| S i g n a t u r e _ i n _ p r o g r e s s . . . |><|>>

Голям фен Аватара на Ice
    Тва не са хора
    Everything happens for a reason..

Голям фен
    Град
    София
    на мен също ми стана адски гадно..дорева ми се и на мен.не е нормално това...

az go pusnah tozi sait sa6to Blagodarq 4e si namerila nqkakvo re6enie . [-o< [-o<

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    браво с тази тема токущо разбихте розовия свят на някои ... ! тюлени хора умират вие тюлени ! вярно е че е кофти но ня как !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Аз си го попълних..

Пък, ако трябва да коментирам мнението преди мойто...
    Спред тебе тия животни са по-лоши от хората.
    Всеки както се справи. Това е, но не мисля, че трябва да се гледа така на нещата.
    Повечето хора сами си навличат бедата, като животните следват кръговрата на живота. Ядът за да живеят ... взимат за да живеят, а ние хората живеем за да взимаме...

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Тъжно! Тия същества ( не мога да ги нарека хора ) , които убиват така брутално тюлените , са пълни непокисти.Представяте ли си как вечер се прибират при децата си!
    Nespodelenata lubov e edin dalag labirint.V nego vsqka kra4ka e propast , a vsqka propast 6tastliv moment!

Plache Mi Se
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    браво с тази тема токущо разбихте розовия свят на някои ... ! тюлени хора умират вие тюлени ! вярно е че е кофти но ня как !
    Az ne razbiram ti ako beshe na tqhno mqsto dali shteshe da mislish taka? Q si prestavi che teb nqkoi te bie do smurt!!! Edva li shteshe da si na tova mnenie..Blagodarq na vsichki otnovo.

Guest
    ai siktir s tiq tiuleni ve
    naduhte mi glavata. mnogo ste 4uvstvitelni vsi4ki - q sq pomislete 4e i mesoto deto qdete ne raste po dyrvetata

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Puk Posle imalo iz4eznali vidove. emi kak nqma da ima be
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си