.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Guest

момичета изпозвате ли маски за коса?

така темата не се отнася за някфи препоръки
    росто ми е интерсно дали си слагате маски на косата при положение че не я третирате с боя или преса примерно.или пък си слагате но по-рядко защото не се изтоава толкова
    третирате ли я с нещо?(боядисване,изправяне, къдрене)
    използвате ли маски за коса?

Guest
    ааа и колко 4есто си слагате маски ако не я третирате

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    imam samo ki4uri na dolnite plastove na kosata,izpravqm q sus se6oar i 4etka,no mn rqdko,a za kudrene izpolzvam termi4ni rolko,koeto ne mislq 4e e vredno,pravq si samo maska s huma i ponqkoga s jultuk,med i zehtin

Аз пък имам светлокестеняви кичури на косата и ако я изправям или къдря го правя веднъж на 2-3 месеца, което не мисля, че и вреди особено. И въпреки това използвам 3 маски за коса- едната с хума, която бях описала в 1 друга тема за шампоаните за коса и още 2 маски(едната е за по-бърз растеж на косата, а другата е за блясък и здравина на косъма) засега ми вършат добра работа и съм доволна от ефекта.

Голям фен
    Град
    sofia
    moita kosa ne e boqdisvana i ako q kudrq e samo s rolki za obem, a ina4e si prava i maski predimno za blqsuk
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    До сега не съм си боядисвала косата, защото си харесвам цвета и не мисля, че ще ми ходи друг. И маски за коса не ползвам. Просто си я къпя със шампоан

Фен
    Град
    леглото
    ами досега съм я боядисвала само с къна и не мисля ,че ми навреди/или поне не забелязах/..иначе я третирам с доста неща -преса,маша,ютия..общо взето мн я тормозя затова гледам да и слагам всяка седмица маска..най-често си правя с хума и вместо с обикновена вода я разреждам с хининова и ми действа мн добре..правя си и с жълтък и ябълков оцет..и това е за др не се сещам
    You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..

Супер фен
    Веднъж,два пъти в месеца я правя цялата с преса или с маша зависи...иначе корените по-често ги тормозя с пресата за обем.А,маска си купувам на Miosotis една за изтощена от къдрене коса Тя е 500гр и ми стига за около 3 месеца,като всеки път при къпане я ползвам.А след като ми свърши поне месец не си взимам,за да не привиква толкова много към маската...аз лично съм доволна от нея И за момента си харесвам косата
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

dessy.
    Guest
    Izpravqm si kosata vednyj na 2 meseca,kydrq q vednyj v meseca.Izpolzvam vseki pyt ili balsam ili maska za kosa.I dvete sa za iztoshtena kosa i vyzstanovqvane na kosyma

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от bonboneno^mace
    moita kosa ne e boqdisvana i ako q kudrq e samo s rolki za obem, a ina4e si prava i maski predimno za blqsuk
    какви

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    Цитирай Първоначално написано от bonboneno^mace
    какви
    emi zna4i ednata e:1 lajica med i 4 4asi topla voda...smesva6 gi i kato si izmie6 kosata si q poliva6 s tazi smes bez da otmiva6...a ako kosata ti e rusa moje da si sloji6 malko limon za zasilvane na blqsuka

a dr e :vari6 kopriva i si poliva6 kosata s vodata ot koprivata smurdi ujasno no puk ima efect i ot 2te maski
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Еми аз я бядисвам и понеже съм тихичка и непретенциозна си имам само два балсама- един за запазване на цвета и един за изтощена коса...
    Обаче сега на косата ми й предстои изсветляване до бяло и после мацане с червена боя, и започвам да се замислям за няк`фа маска Щото..абе не е яко да ти окапе косата
    Косата..тоест ум сламата може да ти окапе още при изсветляването.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Никак не я третирам вече - нито къдрене, нито изправяне, нито боядисване...
    Ползвам маска (на Denise), защото иначе няма начин да си среша косата.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ами пляскам по някоя маска само като видя,че косата ми е пред окапване или е вече толкова изсъхнала и изтъняла,че не може да се среши(не,че е много дълга де 5см )Иначе използвам маска с конски костен мозък,която е изцяло растителна
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Ami polzvam razni maski za kosa... no v meseca 1-2 puti.Imache q boqdisvam... mnogo chesto razlichni cvetove... s prava kosa sum ... kudra q ili s presata ili s rolki
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    ami izpravqm q,no sravnitelno rqdko.na ki4uri mi e kosata. polzvam maska 2puti sedmi4no-1 put doma6na(tazi,koqto Taina{} q preporu4a s jultuk,zehtin ili bademovo maslo i med),i 1 put tazi na L'oreal s perlite-rozovkata. predi imah na Miosotis 4ervenata i su6to bqh mn dovolna.
    moq nevinnost i greh.....

Голям фен
    Град
    botevgrad
    imam ki4uri s perhidrol na cqlata kosa i si slagam maska vednuj sedmi4no.

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    v4era si napravih doma6na maska za kosa i mi haresa mnogo,zna4i maskata se sustoi ot :1 jultuk,1 lujica kiselo mlqko,1 lujica ocet,1 lujica alkohol(vodka,rakiq...) i vitamin A,razburkah vs tova i sled 2 4asa si izmih kosata,pri nanasqneto na maskata nablqgayte pove4e na krai6tata na kosata,tuy kato te se uvrejdat pove4e

преди време много често (всеки ден) си слагах лак на косата, ама разбирайте много лак...след това, когато бях с къса коса - много пяна...а, ве направо разказах играта на горката си коса,...
    за щастие вече спрях вредните въздействия, нито я суша, нито пък третирам с нещо....ползвам една маска на Лореал и балсам без отмиване на Глис Кур (моля, модераторите този път да не ми пипат мнението, както преди, пишейки в скобки "мъжки полов орган", не съм аз виновната, че така се казва марката)
    и в общи линии съм доволна от тях...
    домашните маски за коса не ми понасят, получава ми се пърхут след тях и гледам да ги избягвам...
    But At Night, When The Sky Gets dark, Tears From The Moon Fall Down Like Rain, But Even They Can't Wash Away The PAIN!!!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Боядисвам я стабилно маски не използвам ама третирам по доста начини с етерични масла хининови води и какви ли не още щуротии

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Не я третирам с нищо . Дори сешоар не ползвам . Маски си правя редовно . Освен това ползвам хинихова вода и стилумант за коса "Икаров"

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен
    имам тука някаква маска за коса на Гарниер но не я ползвам
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Еми имам кичури по долните пластове накосата, отгоре я оправям с тея триъгълните формички на пресата при всяко къпане, от време на време я и изправям, понякога и със сешоар...бе въобще жалната ми коса Ся ползвам едни маски на Орифлейм, такива за по няколко пъти дет са, кристали редовно, хининова вода и разни балсами и такива работи

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    MASKA IMA NUJDA NAI VE4E PRI BOQDISVANI KOSI,ZA6TOTO TE STAVAT SUHI KATO SLAMA.AZ NE SE BOQDISVAM I NE POLZVAM MASKI,KOSATA MI E DOSTATU4NO JIZNENA I ZDRAVA.

Голям фен
    Правя си домашни маски. Според мен няма разлика между тях и готовите химични.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си