.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: В крачка!!

Ще отида, ще я отдръпна от него и ще го целуна, за да може тя да ревнува

Сериозно: Не ставай пу*ка зарад пу*ка, ако ме разбирате....те ако се искат, аз ко да им преча, на нея ще й го начукам по възможност, а с приятеля най-много да се скараме леко

И аз съм момиче.....ами при мен такова нещо никога не може да се случи, просто моята най-добра приятелка е страхотен човек и никога не би ми го причинила....а иначе бих ги заебала и двамата и повече не бих се занимавала с тях...
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Shte vdigna lud skandal.. i shte se probvam da prebiq i dvamata... posle shte mi e gadno dosta vreme... v koeto shte se chudq kak da im prostq... i posle shte im prostq...

Град
    Plovdiv
    ем попадала съм във подобна ситуация....само, че моята приятелка уж излезнала с него щот бяхме скарани и да ни сдобри...и така ни сдобри, че на другия ден ходеха....разиграваха ме още 2 седмици...той ходеше и с 2те.... аз незнаех де, ама тя знаеше...... и една вечер както си стоя ф нас и рева щот пак ми се правеше на интересен, ми звъни телефона и гледам нейния номер, вдигам и отсреща той ми вика "кво стаа мило" лелее .... полудях....
    и тогава единственото, което исках беше да не ги видя повече никога, ама при мен проблема е, че с тва момиче сме в един клас и малко няма как да се получи.... и сега на 18 януари става 1 година от тоя случай, обаче все още я мразя толкова много, че ми иди да я удуша..... просто такива неща не се забравят

Не бих им простила особено на приятелката ми , на гаджето може би , но никога не и на приятеля ми

.......

Shte q nabiq

Re: В крачка!!

Цитирай Първоначално написано от Impheatus
    Какво бихте направили ако хванете гаджето си да се целува с най-добрия ви приятел , а вие имате мн силни чувства към нея?!
    Шут в устата!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си