.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Тема: В крачка!!

Град
    stara zagora

В крачка!!

Какво бихте направили ако хванете гаджето си да се целува с най-добрия ви приятел , а вие имате мн силни чувства към нея?!

6te se skaram nai-ve4e s priqtelq mi za6toto uj trqbva da mi e nai-dobriq priqtel ... slu4valo mi se e ne6to podobno,no taka ili ina4e s nego pak se sdobrihme,za6toto se poznavame ot 1-vi klas vse pak...a s momi4eto ne bqh gadje,no vse pak mn me zabolq,za6toto toi znae6e,4e imam 4uvstva kym neq!

Няма да им проговоря и на двамата!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Момиче съм ..
    Ако ми се случи нещо подобно , бих си тръгнала , без да ме забележат . После ако ги видя , бих се правила на ударена , сякаш не знам , за да видя реакциите им . Но след това просто повече не бих имала желанието да имам каквито и да е отношения с тях двамата . Знам че е малко пресилено , но това е ужасно предателство , от което доста би ме заболяло .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

И аз съм момиче, но ако приятелят ми направи такова нещо ще приключа всички отношения с него.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest

Re: В крачка!!

Ni6to nqma da i kaja , a 6te si potyrsq dryga .

Голям фен
    Град
    Разград
    shte si trygna i shte se pravq na udarena i shte gledam izvestno vreme kak priqtelq mi se dyrji s men vse edno,che nishto ne e stanalo,a posle az mu go vryshtam..
    ...TaKe mE In YouR ArmS...

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    Minavash pokrai neq ! samo i kazvash PRiqtno mi beshe che se poznavahme ... i q zarqzvash ! ne i progovarqsh
    i q ostavqsh 1 sedmica da snasq qica .. ako te iska she te nameri ako ne nachi ne si zaslujava !

Guest
    da gi ... i 2mata,nqq sa zanimawam s gluposti

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    da gi ... i 2mata,nqq sa zanimawam s gluposti
    e tva e

Ахаха нема такива истории. Не живея в квартал Дързост и красота. Гаджето ми не харесва (като момчета) най-добрите ми приятели. А иначе ако стане ще има екшън.

него ще смачкам, а нея ще продължа да я шибам без чуства (но ще и обеснявам че имам такива към нея за да има и тя към мене) докато си намеря нова и с новата ще се целувам и чукам пред старата по възможност по-публично или на купон например... нещо такова
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Повече от фен
    neznam... ima 2 situacii 1-ta e dobra za tqh ako me vidqt samo 6te se obarna i 6te si trygna... ako ne 6te im kaja omazali ste se malko... a 2-rata bog da im e na pomo6.. ama nz sigurno 6te e parvata ;]
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Супер фен
    mi 6a si fana (ako ne moga 6te obqsnqqm 4e sam se vlubil ) v mnoo sexy madama dokato nakraq naistina ne stane tai

Oz
    Guest
    saglasen sam s nikolan,kolkoto i dobar da mi e priqtelq 6te mu stro6a kokalite a p..kata 6e q 6ibam qko da i doide akala v glavata a ako ne i doide da se opraq az 6e q spukam pak kvoto 6te da staava

Град
    Пловдив
    ozzie
    ti golqm boec si we
    tc tc tc

Guest
    Хора помогнахте ми.Преди няма и 5 мин скъсах с нея.Повече няма да я търся.Няма да търся и ония предател. 10x много!!

Град
    Пловдив
    ozzie
    ti golqm boec si we
    tc tc tc

Guest
    Хора помогнахте ми.Преди няма и 5 мин скъсах с нея.Повече няма да я търся.Няма да търся и ония предател. 10x много!!

Евала ти готин... Кв'о ше им се кланяш... Тегли и една благословия на онаа задрустената.... а на предатела му го изкараи през носа... та да се сети какво е направил...
    Да оставиш истинската любов неизказана... Това е най-лесният начин да нараниш сърцето си!!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Аз съм момиче,но ще отговоря.Ако видя приятелят ми да се целува с друга...може би ще му простя,но нищо няма да е както преди и той знае това,защото много се обичаме.

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)
    и аз съм момиче, но ако обърнем ситуацията...просто ще си замина и няма да им проговоря на 2мата

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

6te po4akam da im widq fizionomiite i posle 6te si trygna... moje i da se posmeq na taka nare4eniq friend ... mn 6te mi e interesno posle kat me lyjat i dwamata wsy6tnost kakwa bila istinata

??? a ti kakwo naprawi???
    [color=indigo]

Град
    София
    Бих останала с него,ако намери начин,по който да ми спечели отново доверието, а на "добрата" ми приятелка й бия шута
    Smile!?

6te si trugna 6te se svru v nqkoi ugul 6te pla4a katy malky dete no vuv nikakuv sly4ei nqma da progovorq na nito edin ot dvamata...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си