.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: stiga veche

Guest

stiga veche

omrazna mi ve4e ot tiq pikli .ne sam vlizala ot dosta vreme vav foruma i kat vleznah kvo da vidqt o4ite mi .nqkva si ot oniq 13 godi6ni det 6tqla da se samoubiva 6tot ne e pravila sex.Da se samoubivat be ,boli ma gaza Ega ti i kurvenskite istorii.Vie na kvo mnenie ste

Аз лично съм на същото мнение ... Дразнят ме тези теми , в които 12 13 годишни момичета си описват "сексуалния живот"... или пък като почнат да пишат едни и същи теми п осто пъти ... например - бременна ли съм ?? (откъде да знаем ние - направи си тест и ще видиш) или пък На 13 съм а още не съм го праила (тука нямам думи) или пък Ще ми дойде ли или що м изакъснява .... направо мног осе дразня от това , че ги мързи . Хората са писалииии мнооооооооого по тези въпроси , просто трябва малко да потърсят , толкова ли е трудно ???

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    i mene me drazni ama kvo da se pravi

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Аз пък не си хабя нервите и мозъчните клетки за неща като тези - какъв е смисълът . Някоя си п*тка така е решила - еми , да си решава , тя ще загуби , не мога да й помогна , след като мисли по такъв начин . Нямам вълшебна пръчица , за да оправям хората. Сами да се спасяват. Но наистина жалка картинка - накъде вървим само ...

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен
    Град
    Разград
    Typo e naistina,ama ne mojem da gi sprem,prosto zashtoto tezi temi sa stotici i na mene mi omryzna da 4eta kak nqkoi si k**** se e**** za poreden pyt,ne e izpozlvala prezervativ i si 4upi glavata posle....
    ...TaKe mE In YouR ArmS...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си