- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- модерирано: Получи се, но само за момент .. ?
Zdraveite!Shte zapochna ottam,che bqh na pochivka s priqteli i tam beshe i momcheto,koeto haresvam.Sluchi se taka,che ostanahme sami i se celuvahme,no neshtata svarshiha dotam.Kogato se varnaha drugite sqkash nishto ne se beshe sluchilo.I az i toi se darjahme taka vsqkash ne e imalo nishto,dori sled tova izbqgvahme da ostavame sami zaedno.Naistina ne moga da razbera zashto se poluchi taka.Oburkana sam.Predi 5 meseca prikliuchih vruzka,zaradi koqto stradah mnogo i sega me e strah otnovo da se vliubq.Ne mi se iska az parva da zapochvam da govorq s nego,no nz inache kakvo bi stanalo,ako ostaq neshtata taka,kakto sa sega.Pls daite mi savet...
§§ Moderated by I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 §§
може би всеки от вас не е сигурен в чувствата на другия и затова се получава така. или просто ви е страх да говорите за това и именно това е причината да избягвате да оставате сами - защото ще се наложи да говорите
Ne znam kak da zapochna...
Ем ко се чудиш. Днешното поколение правят секс и на другия ден се правят, че нищо не е станало... , но твоето момче или е срамежлив и чака ти да поемеш нещата или не изпитва нищо към тебе и за него това е било нещо моментно.
Най-добрия начин да научиш е от самия него. Предразположи го за сериозен открит разговор и си ти![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Сигурна ли си,че не харесва вече друго момиче или си има гадже?Според мен първо трябва да го поразпиташ уж просто от любопитство как вървят нещата при него и дали си приятелка,а след това,ако ти каже,че няма,му припомни онзи път с целвката или го попитай дали си я спомня ,а после вече зависи как ще се развие разговора...Може така да започнеш,ако искаш...![]()
![]()
![]()
![]()
Ами помисли,но ти си решаваш дали искаш нещата да отидат по-надалеч.По-добре първо говори с него и се изяснете.Може би си на път да се влюбиш и за това ти трябва разговор.Ако това е една заигравка от негова страна-по-добре го забрави,за да не си наранена.