.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Голям фен
    Град
    DreamLand
    няколко пъти съм я почвала, ама няква такава версия за деца де.....ама така и не я довърших

Не съм я чел ама мисля, че всеки трябва да я прочете. Поне на един въпрос ще може да си отговори
    What have you done to me,
    I’ll never be the same I'll tell you for sure

You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah

Не съм я чела, ама бих, щото все пак може пък да пише нещо интересно. Въпреки че не съм вярваща, смятам, че книгата може да се явява и нещо като размисли, а не само пропаганга, но не знам.
    Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.

не, чел съм малко ама като не е на разговорен език не ми е интересна.. предпочитам да глеам филмите...
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Повече от фен
    Град
    HELL
    Да, ако някой иска мога да му дам линк и с Черната Библия.
    А по темата -- презирам ВСИЧКО християнско, и най-вече библията.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от mary_jane_666
    Да, ако някой иска мога да му дам линк и с Черната Библия.
    А по темата -- презирам ВСИЧКО християнско, и най-вече библията.
    Ти не беше ли спряла да влизаш тука? Знеш ли кво ни беше хубаво кат те нямаше.
    2т. системно

Повече от фен
    Град
    HELL
    Не се и съмнявам .
    въобще не помня кой/коя си, но ок няма проблем
    сигурна съм, че вие ме помните...

Супер фен
    Кой може да забрави такъв позьор кат тебе. Я кажи за черната библия...
    2т. системно

Повече от фен
    Град
    HELL
    Нека не ти тровя мозъчето с такива неща.

мани го Amayo

аз се интересувам
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Повече от фен
    Град
    HELL
    ЕТО ТУК е цялата Черна библия, за съжеление на английски

Цитирай Първоначално написано от Lil'Angel
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Прочетете всики евангелия - и тея дето им викат еретически и тогава ще си изградите мнение за Константин "Велики" и за хората съзадли тая пропаганда - Библията. Просто идеята на християнството се прииначава.
    още по-лесно...просто гледайте документалните филмчета (те са 3 или поне аз толко успях да намеря) там го разказват точно това
    Еми може - аве има ужасно много литература за цялата пропаганда на Рим и Константинопол. Стига да се поинтересувате.

А за тея глупости с черната библия - на интересни ли се праите като се снимате по гробища и отричате всичко морално и човешко. Защото това е идеята на Християнството - да сме добри един с друг и да признаваме грешките, да ги опрощаваме и да живеем по-добре в мир.

az ne sum... no imam jelanie

ааааааааааааааааа
    Guest

ааааааааааааааааааааа

В библията има предсказани около 7000 събития които ще станат и досега окол 4000 са се збъднали а останалите ще станат в бъдеще.
    Чел съм Библията и разбрах че човек без Бог винаги е нещастен и дори да има от време на време нещо весело в живота му ако човек не го посвети на Бог то се обръща на лошо. Разбрах че Бог е любов към Бог и към ближния но не порочна любов а духовна. Разбрах че Бог е казал че който не ме е видял и е повярвал в Мене той е блажен а не този които иска да види чудо и тогава да повярва. Разбрах че Бог е казал че който изпълнява заповедите Божии като - не блудствай не прелюбодействаи не кради не убиваи, да не се прави секс преди брака и т.н. Бог ще го възнагради стократно ище в този живот а като човек умре и се е стараел да изпълнява заповедите Бог ще го спаси от ада защото този живот е кратък и минава като сън а после Бог ще съди всеки според делата му-затова да изпълняваме заповедите за да не доиде неочаквано и бързо смърта и да е вече късно да се спасим. Разбрах че Бог наказва невярващите и не изпълняващите заповедите за да ги вразуми че в този живот всичко е суета и че Бог е всичко което се пада на човек в този живот че само с Бог човек има щастие - едни от тези наказания за вразумяване на човека са депресиите, стреса , нещастията за да може човек да почувства своята немощ и да се надява на Бог а не на себе си и да не бъде горделив а да се смирява пред Божията воля. Бог е предсказал че В последните времена ще има воини, хората няма да спазват заповедите ще се пресмиват на вярните на Бог и няма да вярват в Бог че ще започнат да вярват на много лъжеучения и т.н. и само тези които останат верни на Бог и на неговите заповеди Бог ще бъде милостив към тях и ще ги спаси при второ то си пришествие което Бог е казал че ще доиде когато хората най-малко очакват и тогава горко на непокорните на Бог защото ще бъдат осъдени на вечни мъки в ада - затова да не губим време(защото според предсказанията в Библията и събитията които стават в света и с нравствеността на хората се вижда че последните времена на този свят вече настават) и докато все още не ни е стигнала смърта или не е дошло второто пришествие на Бог да се поправим и да спазваме Божийте заповеди и да Му останем верни без да се подаваме на подегравки от погиващите и скверни хора защото след това ще бъде късно за поправяне и ще бъдем хвърлени в Ада

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Четох едно издание,което е художествен пререзказ на Библията.Страшно много ме впечатли,но нещата бяха поднесени като приказка.В крайна сметка ми беше полезно,но не получих така очакваното духовно обогатяване.Не ме научи да вярвам в Бог повече от преди това.Не ми даде път,по който да вървя.Просто ми показа,че за всяко действие има противодействие,ама то и Исак нютон казва същото.За мен вярата е вътре в човекът и ако я има 1 книга не може да я промени,а ако липсва 1 книга едва ли ще насади нужната вяра!

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Не съм чела книгата.Стария завет обаче съм го чела.Най -обичам Ной и ковчега му!Но лично аз съм против мисълта, че Бог е създал човек и т.н.!Наистина аз вярвам че извънземните имат пръст в тая работа!Но сега няма да обяснявам собствените си виждания и убеждения за изникването на човешкия живот на земята.Само искам да напомня, че Нешънъл Джиографик имаше проучване с ДНК-а тестове и т.н. и доказаха че всъщност Адам и Ева са най-обикновени хора, които са част от някакви племена на първобитните хора.Всичко "сторено" от Бог има обяснение.Все естествено си има виждане към нещата.Единственото то Новия завет за което съм слушала е евангелието на Юда (предателят) и аз най-много в него вярвам.Само той представя Иисус като земен човек, с най-обикновени преживявания, имал любовна връзка с Мария Магдалена и изобщо всичко, което ние правим.Не вярвам в Библията-вярвам в Бог и силата на християнството!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Samo detskata Bibliq sum chela
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен
    Град
    София
    оригинала не ама някой ден ще зема да я прочета.. още не му е дошло времето.. иначе както забелязвм който я прочете и живота му се подрежда...

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    не вярвам в бог, тоест твърдо съм убеден че бог не съществува и съм против всяка организирана религия. но, смятам че в библията има вложен доста смисъл и всеки може да го открие, като разбира се не я тълкува буквално. трябва да се има предвид че библията е алегория и трябва да можеш да четеш между редовете за да я разбереш. не съм я чел но смятам да го направя някой ден.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си