- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Чели ли сте Библията ?
няколко пъти съм я почвала, ама няква такава версия за деца де.....ама така и не я довърших![]()
Не съм я чел ама мисля, че всеки трябва да я прочете. Поне на един въпрос ще може да си отговори![]()
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
Не съм я чела, ама бих, щото все пак може пък да пише нещо интересно. Въпреки че не съм вярваща, смятам, че книгата може да се явява и нещо като размисли, а не само пропаганга, но не знам.
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
не, чел съм малко ама като не е на разговорен език не ми е интересна.. предпочитам да глеам филмите...
2, 11 и 8 точка системно - бан
Ти не беше ли спряла да влизаш тука? Знеш ли кво ни беше хубаво кат те нямаше.Първоначално написано от mary_jane_666
2т. системно
Кой може да забрави такъв позьор кат тебе. Я кажи за черната библия...
2т. системно
мани го Amayo
аз се интересувам![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ЕТО ТУК е цялата Черна библия, за съжеление на английски
Еми може - аве има ужасно много литература за цялата пропаганда на Рим и Константинопол. Стига да се поинтересувате.Първоначално написано от Lil'Angel
А за тея глупости с черната библия - на интересни ли се праите като се снимате по гробища и отричате всичко морално и човешко. Защото това е идеята на Християнството - да сме добри един с друг и да признаваме грешките, да ги опрощаваме и да живеем по-добре в мир.
В библията има предсказани около 7000 събития които ще станат и досега окол 4000 са се збъднали а останалите ще станат в бъдеще.
Чел съм Библията и разбрах че човек без Бог винаги е нещастен и дори да има от време на време нещо весело в живота му ако човек не го посвети на Бог то се обръща на лошо. Разбрах че Бог е любов към Бог и към ближния но не порочна любов а духовна. Разбрах че Бог е казал че който не ме е видял и е повярвал в Мене той е блажен а не този които иска да види чудо и тогава да повярва. Разбрах че Бог е казал че който изпълнява заповедите Божии като - не блудствай не прелюбодействаи не кради не убиваи, да не се прави секс преди брака и т.н. Бог ще го възнагради стократно ище в този живот а като човек умре и се е стараел да изпълнява заповедите Бог ще го спаси от ада защото този живот е кратък и минава като сън а после Бог ще съди всеки според делата му-затова да изпълняваме заповедите за да не доиде неочаквано и бързо смърта и да е вече късно да се спасим. Разбрах че Бог наказва невярващите и не изпълняващите заповедите за да ги вразуми че в този живот всичко е суета и че Бог е всичко което се пада на човек в този живот че само с Бог човек има щастие - едни от тези наказания за вразумяване на човека са депресиите, стреса , нещастията за да може човек да почувства своята немощ и да се надява на Бог а не на себе си и да не бъде горделив а да се смирява пред Божията воля. Бог е предсказал че В последните времена ще има воини, хората няма да спазват заповедите ще се пресмиват на вярните на Бог и няма да вярват в Бог че ще започнат да вярват на много лъжеучения и т.н. и само тези които останат верни на Бог и на неговите заповеди Бог ще бъде милостив към тях и ще ги спаси при второ то си пришествие което Бог е казал че ще доиде когато хората най-малко очакват и тогава горко на непокорните на Бог защото ще бъдат осъдени на вечни мъки в ада - затова да не губим време(защото според предсказанията в Библията и събитията които стават в света и с нравствеността на хората се вижда че последните времена на този свят вече настават) и докато все още не ни е стигнала смърта или не е дошло второто пришествие на Бог да се поправим и да спазваме Божийте заповеди и да Му останем верни без да се подаваме на подегравки от погиващите и скверни хора защото след това ще бъде късно за поправяне и ще бъдем хвърлени в Ада
Четох едно издание,което е художествен пререзказ на Библията.Страшно много ме впечатли,но нещата бяха поднесени като приказка.В крайна сметка ми беше полезно,но не получих така очакваното духовно обогатяване.Не ме научи да вярвам в Бог повече от преди това.Не ми даде път,по който да вървя.Просто ми показа,че за всяко действие има противодействие,ама то и Исак нютон казва същото.За мен вярата е вътре в човекът и ако я има 1 книга не може да я промени,а ако липсва 1 книга едва ли ще насади нужната вяра!
Не съм чела книгата.Стария завет обаче съм го чела.Най -обичам Ной и ковчега му!Но лично аз съм против мисълта, че Бог е създал човек и т.н.!Наистина аз вярвам че извънземните имат пръст в тая работа!Но сега няма да обяснявам собствените си виждания и убеждения за изникването на човешкия живот на земята.Само искам да напомня, че Нешънъл Джиографик имаше проучване с ДНК-а тестове и т.н. и доказаха че всъщност Адам и Ева са най-обикновени хора, които са част от някакви племена на първобитните хора.Всичко "сторено" от Бог има обяснение.Все естествено си има виждане към нещата.Единственото то Новия завет за което съм слушала е евангелието на Юда (предателят) и аз най-много в него вярвам.Само той представя Иисус като земен човек, с най-обикновени преживявания, имал любовна връзка с Мария Магдалена и изобщо всичко, което ние правим.Не вярвам в Библията-вярвам в Бог и силата на християнството!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Samo detskata Bibliq sum chela![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
оригинала не ама някой ден ще зема да я прочета.. още не му е дошло времето.. иначе както забелязвм който я прочете и живота му се подрежда...
не вярвам в бог, тоест твърдо съм убеден че бог не съществува и съм против всяка организирана религия. но, смятам че в библията има вложен доста смисъл и всеки може да го открие, като разбира се не я тълкува буквално. трябва да се има предвид че библията е алегория и трябва да можеш да четеш между редовете за да я разбереш. не съм я чел но смятам да го направя някой ден.