- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Чели ли сте Библията ?
Ако да, какво помните от нея ? С какво ви впечатли, разочарова и т.н. Ако не, защо ?
4el sam Bibliqta i sam zapomnil nai vajnoto ot neq
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
4el sum q v edna ilustrirana detska versiq na noviq zavet
zapomnih qvqvaneto na angela pred deva mariq
rajdaneto na iisus
4udoto s lazar
ili s vinoto
predatelstvoto
raspvaneto mu na krusta
ne v podrobnosti de
razo4arova me predatelstvoto na uda
Прочетете всики евангелия - и тея дето им викат еретически и тогава ще си изградите мнение за Константин "Велики" и за хората съзадли тая пропаганда - Библията. Просто идеята на християнството се прииначава.
спомням си навремето бях решила, че трябва да я прочета, започнах, беше скучно, но аз не се отказвах, докато един ден, дотолкова силно се отегчих, че спрях...
после в училище трябваше да четем едно от евангелията, не си спомням кое точно четох, явно и то не ме е впечатлило особено...
But At Night, When The Sky Gets dark, Tears From The Moon Fall Down Like Rain, But Even They Can't Wash Away The PAIN!!!
Не съм я чел. Причината е, че с глупости не се занимавам.
Ако някой нарече Библията глупост, не знам за него какво е смислено![]()
.
Въпроса е, че над тази книга трябва да се замислиш, а не просто да четеш нещо там, което на сичкото отгоре ти се струва тъпо, защото не можеш да разбереш смисълът му. Не случайно има тълкования на Библията... В Библията са написани най-великите истини за живота, за тези които искат да ги приемат![]()
Чел съм една детска дето беше 4-5 страници. Ма ми беше много скучна.
2т. системно
Ne sum za6toto ne6to ne mi ostava vreme za ni6to
И аз не съм, а и никога не ми е идвало на ум да го правя
Трудно е да се чете библията.Все пак това са неща, писани преди хилядолетия.Но пък тук е събрана мъдроста на света, макар и през погледа на личности, принадлежащи на древни поколения.
Предлагам да погледнете "Книга Премъдрост на Иисуса, син Сирахов".Мисля, че и днес един баща би посъветвал синовете си по същия начин.Моля, прочетете и кажете какво мислите.
Трябва сам да достигнеш до най-великите истини, и по точно до истината за самия теб. Никоя книга няма да ти помогне.Първоначално написано от Анонимко
Не мога да разбера защо всички теми, които се появят във форума на датата изникват и тук.
Но...
Да, чела съм Библията. Но не за удоволствие, а по- скоро по принуда- просто е включена в материала по литература за 9клас. Впечатления....хммм....житейс ки истина до болка познати и без четенето на Библията. Християнството го водят за либерална религия и като цяло начин на живот, но точно думите и проповедите на апостолите си мисля, че са достатъчно доказатлество, че това не е вярно.
Да знанията можеш да ги откриеш, мъдростта всеки си я трупа сам.Мисля, че библията помага да си трупаш мъдрост."Защото, толяма мъдрост-голямо страдание, и който трупа познание, трупа тъга."
из "Книга на Еклисиаста или Проповедника"
още по-лесно...просто гледайте документалните филмчета (те са 3 или поне аз толко успях да намеря) там го разказват точно товаПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
според мен пък има полза, зависи човек на къде иска да се развива. аз се старая да се развивам и духовно, затова съм чела почти всичките 1000 и кусур страници още като малкаПървоначално написано от machoka
![]()
Не, не съм я чел.![]()
ne! nqmala s1m jelanie...![]()
![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
И аз така...Първоначално написано от х
всъщност тази тема я е имало и преди, но покрай датата се сетих пак да я пусна, понеже други хора вече са във форума, но явно мисленето не се е променило.Първоначално написано от ^Santra^
God hates us all.
chela sum q,no ne pomnq nishto..
не, няма и да я прочета...има далеч по-интересни книги, не вярвам в Бог, пък и да вярвах, нямаше да е християнския такъв