- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Временни, цветни или "вечни" татуйровки
predi izobshto... mnogo mrazeh tatutata ... ne sum si slagala izobshto (govorq za vremenni) sega oba4e im se radvam ne na tiq postoqnnite ami na vremennite.. i dori da mi davat da si napravq postoqnna ne bih si napravila
Имаше един период когато много исках да си направя татуйровка обаче майка ми не беше много съгласна и ме разубеди да изчакам до като стана на 19 за да не ми се разтегне,а сега пък тя иска да си направи татуйровка и вече е съгласна и аз да си направя обаче мен ме е шубе защото казаха,че пари - По принцип съм ЗА татуйровките
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT
ами завинаги-аз цялата съм в белези от пиянски търкаляния и стъкла,които очевидно ше си останат за цял живот,така че предпочитам да е завинаги,а пък като не ми харесва след тфа голяма работа...те и белезите не ми харесват ама няя си дера кожата я
А аз предпочитам временна, а ако ми хареса може да си направя и постоянна. А майка ми няма нищо против, защото и тя иска. Ама малко ме е хванало шубето, щот всички казват , че много боли ??! Само не съм сигурна каква искам- дали да е цветна или да не е. То много си зависи каква ще е като форма![]()
predpo4itam vremenniprosto ne moga da si predstavq da imam neshto narisuvano dokato umra..
![]()
ve4na![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
бих си направила "вечна" но ако ми харесва супер мн защото ми остава за цял живот. бих помислила добре. родителите ми трябва да ми разрешават защото е мн кофти да я сложа на място където не искам само и само да не я видят. след някоя др год бих си направила![]()
Искам о на 18 си рожден ден ще си направя постоянна.Нащите ме попитаха преди 6 месеца избирай кое от трите искаш да си направиш , но направиш ли го , другите ги забравяш.Тряяше да избирам между пиърсинг на носа,пъпа или татоса.Избрах носа , но сега съм си обещала че ще си направя трайна татос , за да си спомням с нея за тийн-годините![]()
![]()
![]()
![]()
Решила съм след Нова Година да си направя, даже вече съм си избрала мястото и каква точно ще е, а разрешението на наш'те няма да ми трябва понеже ще съм на 18. Само дето болката малко ме притеснява ама карай...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Mi na men mi davat da si sloja i napravq kakvoto si iskam,no vse o6e ne mi se 6e!![]()
No az sum za vremenen tatus,posle moje da sujalqva6!
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
дават ми ама и да не ми дават кой ги пита![]()
иначе временна защото след време може да не ми харесва![]()
Аз всяко лято си правя по една временна.Ако е завинаги ще ми писне по някое време![]()
Еми дават ми да си направа.......но може би е по добре за няколко месеца а не ве4на
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Временна..![]()
Временна,защото повечето неща супер бързо ми омръзват.А относно наще...като поотрастна и като си го реша,не виждам как ще ме спрат.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
майка ми ми дава, ама бащата не - другата година обача на РДто ми не ми пука правя си татуто и толкоз...![]()
nikoga nqma da si napravq ve4na tfa ti ostava za cql jivot ne moje da se maxne bratov4edka mi ima na celiqt sreden prys mnogo gadno izbelq i ostanaxa samo nekfi 4erni petna ina4e si priznavam 4e e qko ama v na4aloto
AMAN!
Мен цветните татуси не ме кефят. За временните - преди повече от година мислех да си направя (питах в студиото и ми казаха,че стоят между 2 и 5 години) НО мой близки ме разубедиха 1во че цената на временните и истинските е почти еднаква и 2ро - временните като тръгнат да падат и става грозно. Така,че съм фенка на истинските татуси и вече си имам един.Знам, че няма да ми омръзне защото е нещо смислено, имам я от година и още много и се радвам.. а още една година преди да си я направя си я гледах на картинка ( за да съм сигурна че няма да ми писне) ;дд
Аз имам две "вечни" татуйровки правих си ги когато бях на 19 наще не бяха съгласни ама го преживяха :д
Стига сте изравяли теми от панти века бе!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!