.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: mom4eta kum vas...

beb4o_sexy
    Guest

mom4eta kum vas...

az sum mom4e i tazi godina mi e poslednata...struva li si da si kupuvam nova 4anta,a i ako is kupq ne iskam da e kato normalnite purvola6ki 4anti...aot tezi prez edno ramo...prodavat li se v bg takiva? vie 6te si kupite li?

Guest
    в мойто даскало тези които завършват идват на училище само когато времето е хубаво, а ти питаш за ученически чанти

Фен
    Град
    Мелмак
    Ami nzz kude ima,no se prodavat v bg...i az mn iskam takava 4anta...

Ехее стилни ли ще ставаме. Купи си пликче на плейлайф.
    Аз ако имам пара бих си купил раница на k1X дори и да съм последен курс.

Guest
    Xaxaxaxa,vie s ranici li xodite na daskalo be momi4eta?!?!Aide za mom4etata e qko,ama momi4etata koito xodqt s ranici mi izglejdat nekvi povlekani.I kak v BG da ne se prodavat 4anti za prez 1 ramo?Vie v magazin vlizali li ste bE?

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Xaxaxaxa,vie s ranici li xodite na daskalo be momi4eta?!?!Aide za mom4etata e qko,ama momi4etata koito xodqt s ranici mi izglejdat nekvi povlekani.I kak v BG da ne se prodavat 4anti za prez 1 ramo?Vie v magazin vlizali li ste bE?
    верно че се изненадах щото във всеки(Е не баш всеки) магазин има такива раница ама тука не става дума за момичета

Фен Аватара на WinHater
    Град
    Казанлък
    какви момичета бе дете....в темата си пиши че става дума за момчета....гледайте малко де

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ако става за въпрос аз ходя с раница,и кво ? Честно казано предпочитам раница пред другите чанти,каквито и да са..най ми е удобно с раничка..не ми е някаква голяма..някаква на Булдозер,харесвам си я..
    А по темата .. такива чанти има почти навсякъде..От малък град съм,но тук във всички магазини ги има тези
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    to ako stava na vupros i az hodq s ranica i mi e mnogo po-udobna ot damska 4anti4ka i plik4e....ne za drugo de ..plik4eto vinagi se skusva
    sega po temata....razgledai malko po grf ignatiev ulichkata...se shte namerish ranichka,kakvato iskash

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Az puk si hodq tochno s damska chantichka i plikch ili sega sum si kupila edna mnogo sladurska plushena chantichka s mecheta i she si hodq s neq to tam nemoje da se suberat poveche ot 2 tetradki ama nqma znachenie az i ne nosq..A po temata ako si ot Sf hodi v halite i malkiq cum tam ima...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Аз от 10 клас ходя с торба и 3 тетрадки вътре, за ко ми е повече, ти чанка ще си купуваш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си