- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- mom4eta kum vas...
az sum mom4e i tazi godina mi e poslednata...struva li si da si kupuvam nova 4anta,a i ako is kupq ne iskam da e kato normalnite purvola6ki 4anti...aot tezi prez edno ramo...prodavat li se v bg takiva? vie 6te si kupite li?
в мойто даскало тези които завършват идват на училище само когато времето е хубаво, а ти питаш за ученически чанти
Ami nzz kude ima,no se prodavat v bg...i az mn iskam takava 4anta...
Ехее стилни ли ще ставаме. Купи си пликче на плейлайф.
Аз ако имам пара бих си купил раница на k1X дори и да съм последен курс.
Xaxaxaxa,vie s ranici li xodite na daskalo be momi4eta?!?!Aide za mom4etata e qko,ama momi4etata koito xodqt s ranici mi izglejdat nekvi povlekani.I kak v BG da ne se prodavat 4anti za prez 1 ramo?Vie v magazin vlizali li ste bE?
верно че се изненадах щото във всеки(Е не баш всеки) магазин има такива раница ама тука не става дума за момичетаПървоначално написано от Анонимко
какви момичета бе дете....в темата си пиши че става дума за момчета....гледайте малко де![]()
Ако става за въпрос аз ходя с раница,и кво ? Честно казано предпочитам раница пред другите чанти,каквито и да са..най ми е удобно с раничка..не ми е някаква голяма..някаква на Булдозер,харесвам си я..Първоначално написано от Анонимко
А по темата .. такива чанти има почти навсякъде..От малък град съм,но тук във всички магазини ги има тези![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
to ako stava na vupros i az hodq s ranica i mi e mnogo po-udobna ot damska 4anti4ka i plik4e....ne za drugo de ..plik4eto vinagi se skusva![]()
sega po temata....razgledai malko po grf ignatiev ulichkata...se shte namerish ranichka,kakvato iskash
Az puk si hodq tochno s damska chantichka i plikch ili sega sum si kupila edna mnogo sladurska plushena chantichka s mecheta i she si hodq s neq to tam nemoje da se suberat poveche ot 2 tetradki ama nqma znachenie az i ne nosq..A po temata ako si ot Sf hodi v halite i malkiq cum tam ima...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аз от 10 клас ходя с торба и 3 тетрадки вътре, за ко ми е повече, ти чанка ще си купуваш...