- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нямам думи
www.tenisistkata.aha.bg Като го видях щях да се гръмна в носа!![]()
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!
Egati mutantite! Az na 13 nqmah 1.40 ;(
"Predpo4itam da ne sam obezpokoqvana ot hora nad 25 god... taka 4e ako ste nad 25 god e vazmojno da ne vi otgovorq ako ne me zaintrigyvate de..."
Abe kakvo mu ima na tova pokolenie!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xaxaxaxatva e pylna ludost e! Absoliutno sym syglasen na kyde otiva tva pokolenie?! Kat si pomislq 4emoite deca mogat da sa oformeni na 9-10 god. :/ .... tva stava samo zaradi obkryjava6tata gi sreda...ne e tolkova ot gen, te organizmite se prisposobqvat, a v dne6no vreme poradi lipsata na kontrol na roditelite spored mene i decata zapo4vat da se 4uvstvat mn golemi i "zreli"..... xm...
Ne znam kyde e problemyt, dali v sredata ili roditelite, ili v izvynzemnite, obache opredeleno iam neshto sbyrkano![]()
Ot kyde iznikvat takiva syshetsva?
Tazi godina bqh izumena ot novoto populnenie v uchilishte - 8 klas a s merki kakvito i sega nqmam... vsichkite nad 170, pushat, piqt i vyrtqt svirki v daskalo za po 10 stotinki![]()
е аз играя с две момчета - 91 набор са и са по 196 и двамата.айде са оставете мацката - мноо си е готина даже.
Еми .. не е наша работа да я обсъжда цял форум!
Става само да и се посмейм.. ама малко де.
![]()
Их.. Красива е.. Момчетата и обръщат внимание. Залъгва се..
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Представи си,че ти е сестра...Сигурно ще те е срам от нея.Или само с мен е така?Първоначално написано от WILD__BOY
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!
нз..ама мене супер много щеше да ме е срам..то..не мога да ги разбера,дали е зариди родителска небрежност или просто нямат достатъчно мозък...аз такива момичета гледам дори за приятелки да ги отбягвам,щото в много от случаите тяхната слава се лепва и на близките им....
олеееее тая пичка луда майна ше я изпапкам {} дано маиката природа все такива деца да ражда =D>
Ot keo te e sram po-tochno? Che e na 13 i e 170 ili che e v tozi sait, ili snimkite, ili tova deto go citiraha malko po-nagore?
i da, az lichno bih se sramuvala
ако ти е сестра или просто се движиш с нея...щото всичко което казват за нея се прехвърля и на теб..:/Първоначално написано от Анонимко
Da i tova... Izvinqvaj, posle vidqh komentara tiПървоначално написано от SweeT_KiSs^F
От кво да ме е срам - наще никога нямаше да допуснат да е курва. Пък и знаеш ли дали е такава. Може просто да си харесва тялото и да иска да го пкаже в което аз не намирам лошо.Първоначално написано от mravu4kata
А относно височината - приятел съм с далеч по-високи хора (над 2м) и не ми е проблем. Движа в такава среда.
Hubavo, hajde visochinata, dobre, ima gi i takiva hora... HUbavo tqlo ima - da go pokazva losho nqma, ama s "opisanieto si" ... misylta mi se izprashta dosta dalech ot ideqat che prosto iska da si pokaje tqloto![]()
abe moje az da ne se razvivam normalno ili sam izvraten ama tova momiche opredeleno me vazbudi![]()
Няма лошо - само не пипайПървоначално написано от Анонимко
Ако беше на 16 щеше да е супер. Абе поведението й още не й подхожда - нека поне качествено да навлезе в пуберитета.
WILD__BOY kefish
Samo dano kato izleze ot puberteta da se opravi![]()
Поредната куха лейка излязла от флиртче.ком !
" Набират се момичета на възраст от 13 до 22 години за услуги по домовете. Към молбите за работа е задължително да бъдат приложени адрес и снимка на подателя (по възможност с големи очила и фешън прически). Заявленията си изпращайте на адрес флиртче.ком! "
No Brain No Pain!!!
lele..tva dete e na 13!!!!!!!!!!!!
Ами така пише !!! На 13 , но от малка си пада курвичка , родителите й сигурно са горди ... каква парцаливка си имат !!!
No Brain No Pain!!!
Аве некой от тука мн ме нервят!!Мн завиджадт някой хора тука...Не може ли момичето да си сложи снимките с сайт за запознаства!?Иска да се запознае с повече хора...А и съдейки че е на 13 няма да пише с хора над 25 год.А ся че си е сложила снимките и родителите и оплюхте![]()
![]()
![]()
Еми да не съм я възпитавал аз ??? И няма нужда да се нервиш толкова шот не е полезно за здравето !!!
No Brain No Pain!!!
Нямаш си и напредстава колко бях спокоен като го писах...За здравето ми не се тревожи добре еПървоначално написано от Ghost^Rider
Само щото и видя снимките и си помисли че е курва ли?
Еми братле секви съм ги виждал и вече са ми ясни още от пръв поглед .Аве некой от тука мн ме нервят!!
Радвам се , че си добре със здравето .
No Brain No Pain!!!