.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 115

Нямам думи

www.tenisistkata.aha.bg Като го видях щях да се гръмна в носа!
    Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!

Guest
    Egati mutantite! Az na 13 nqmah 1.40 ;(

"Predpo4itam da ne sam obezpokoqvana ot hora nad 25 god... taka 4e ako ste nad 25 god e vazmojno da ne vi otgovorq ako ne me zaintrigyvate de..."

Abe kakvo mu ima na tova pokolenie!!!

Momchil
    Guest
    xaxaxaxa tva e pylna ludost e! Absoliutno sym syglasen na kyde otiva tva pokolenie?! Kat si pomislq 4emoite deca mogat da sa oformeni na 9-10 god. :/ .... tva stava samo zaradi obkryjava6tata gi sreda...ne e tolkova ot gen, te organizmite se prisposobqvat, a v dne6no vreme poradi lipsata na kontrol na roditelite spored mene i decata zapo4vat da se 4uvstvat mn golemi i "zreli"..... xm...

Guest
    Ne znam kyde e problemyt, dali v sredata ili roditelite, ili v izvynzemnite, obache opredeleno iam neshto sbyrkano
    Ot kyde iznikvat takiva syshetsva?
    Tazi godina bqh izumena ot novoto populnenie v uchilishte - 8 klas a s merki kakvito i sega nqmam... vsichkite nad 170, pushat, piqt i vyrtqt svirki v daskalo za po 10 stotinki

е аз играя с две момчета - 91 набор са и са по 196 и двамата. айде са оставете мацката - мноо си е готина даже.

Еми .. не е наша работа да я обсъжда цял форум!
    Става само да и се посмейм.. ама малко де.

Их.. Красива е.. Момчетата и обръщат внимание. Залъгва се..

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    е аз играя с две момчета - 91 набор са и са по 196 и двамата. айде са оставете мацката - мноо си е готина даже.
    Представи си,че ти е сестра...Сигурно ще те е срам от нея.Или само с мен е така?
    Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!

Град
    Стара Загора
    нз..ама мене супер много щеше да ме е срам..то..не мога да ги разбера,дали е зариди родителска небрежност или просто нямат достатъчно мозък...аз такива момичета гледам дори за приятелки да ги отбягвам,щото в много от случаите тяхната слава се лепва и на близките им....

Guest
    олеееее тая пичка луда майна ше я изпапкам {} дано маиката природа все такива деца да ражда =D>

Guest
    Ot keo te e sram po-tochno? Che e na 13 i e 170 ili che e v tozi sait, ili snimkite, ili tova deto go citiraha malko po-nagore?

Guest
    i da, az lichno bih se sramuvala

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ot keo te e sram po-tochno? Che e na 13 i e 170 ili che e v tozi sait, ili snimkite, ili tova deto go citiraha malko po-nagore?
    ако ти е сестра или просто се движиш с нея...щото всичко което казват за нея се прехвърля и на теб..:/

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SweeT_KiSs^F
    ако ти е сестра или просто се движиш с нея...щото всичко което казват за нея се прехвърля и на теб..:/
    Da i tova... Izvinqvaj, posle vidqh komentara ti

Цитирай Първоначално написано от mravu4kata
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Представи си,че ти е сестра...Сигурно ще те е срам от нея.Или само с мен е така?
    От кво да ме е срам - наще никога нямаше да допуснат да е курва. Пък и знаеш ли дали е такава. Може просто да си харесва тялото и да иска да го пкаже в което аз не намирам лошо.
    А относно височината - приятел съм с далеч по-високи хора (над 2м) и не ми е проблем. Движа в такава среда.

Guest
    Hubavo, hajde visochinata, dobre, ima gi i takiva hora... HUbavo tqlo ima - da go pokazva losho nqma, ama s "opisanieto si" ... misylta mi se izprashta dosta dalech ot ideqat che prosto iska da si pokaje tqloto

Guest
    abe moje az da ne se razvivam normalno ili sam izvraten ama tova momiche opredeleno me vazbudi

abe moje az da ne se razvivam normalno ili sam izvraten ama tova momiche opredeleno me vazbudi
    Няма лошо - само не пипай
    Ако беше на 16 щеше да е супер. Абе поведението й още не й подхожда - нека поне качествено да навлезе в пуберитета.

Guest
    WILD__BOY kefish
    Samo dano kato izleze ot puberteta da se opravi

Фен
    Град
    Sofia,West Park
    Поредната куха лейка излязла от флиртче.ком !

" Набират се момичета на възраст от 13 до 22 години за услуги по домовете. Към молбите за работа е задължително да бъдат приложени адрес и снимка на подателя (по възможност с големи очила и фешън прически). Заявленията си изпращайте на адрес флиртче.ком! "
    No Brain No Pain!!!

Guest
    lele..tva dete e na 13!!!!!!!!!!!!

Фен
    Град
    Sofia,West Park
    Ами така пише !!! На 13 , но от малка си пада курвичка , родителите й сигурно са горди ... каква парцаливка си имат !!!
    No Brain No Pain!!!

Голям фен
    Град
    Варна
    Аве некой от тука мн ме нервят!!Мн завиджадт някой хора тука...Не може ли момичето да си сложи снимките с сайт за запознаства!?Иска да се запознае с повече хора...А и съдейки че е на 13 няма да пише с хора над 25 год.А ся че си е сложила снимките и родителите и оплюхте

Фен
    Град
    Sofia,West Park
    Еми да не съм я възпитавал аз ??? И няма нужда да се нервиш толкова шот не е полезно за здравето !!!
    No Brain No Pain!!!

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Ghost^Rider
    Еми да не съм я възпитавал аз ??? И няма нужда да се нервиш толкова шот не е полезно за здравето !!!
    Нямаш си и напредстава колко бях спокоен като го писах...За здравето ми не се тревожи добре е

Само щото и видя снимките и си помисли че е курва ли?

Фен
    Град
    Sofia,West Park
    Аве некой от тука мн ме нервят!!
    Еми братле секви съм ги виждал и вече са ми ясни още от пръв поглед .
    Радвам се , че си добре със здравето .
    No Brain No Pain!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си