- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нямам думи
Нищо ново, поредната ........Първоначално написано от mravu4kata
!
Нищо ново под Слънцето.Първоначално написано от The_handsome_Steve
![]()
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!
ами може момичето да е нормално ама кви са тия изказвания от нея ..??? амаа бих казала че има потенциал за магистралните си колежки
Е кво толко?Аз още нямам 13 а съм 174.На 10 декември ставам на 13![]()
Ооо..боже аз съм някво джудже..Аз съм на 12 год. и съм едва 1,50 см
![]()
![]()
Мен пък ме кефят миньончетата , не си падам по лонгори !
No Brain No Pain!!!
Чеки са къде е 13 и къде е 25?Тая кво чукче ли си търси или камбана?Аз съм на 15 и съм 188см и тежа 80 кила.
Don't hate the player , hate the GAME!
Чеки са къде е 13 и къде е 25?Тая кво чукче ли си търси или камбана?Аз съм на 15 и съм 188см и тежа 80 кила.
ТИ СИ СВИНЯ БЕ ДЕЕБА !!!
No Brain No Pain!!!
ТИ СИ СВИНЯ БЕ ДЕЕБА !!!
- аз нз що ама си мисля че въпросната свиня е момче
и за момче тва тегло е нормално
Нали
ае поправяйте ме ако бъркам
- а по темата-не я познавате-не коментирайте!Верно тва дет по бельо и дето си поазала прелестите е шибано ама проблема си нейн,нас кво ни боли
Евала едно умно мнение момченце съмеми нормално си е теглото аз и на фитнес си хода 80 от лежанка и маса определено ми требва.
Don't hate the player , hate the GAME!
Мен пък не ма кефят такивадет са имат за големите гъзарки
и тая не ма кефи
![]()
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
и що й се смеете?
кво й е на момичето?
вие пък сеедно сте некви идеални...
аз пък се смея на вас...аре мразете ме и мене сега..
Леле, много тъпа тема ... аз колко познати и приятелки имам на по 13 години на които грам не им личи, че са на толкова, супер развити са си .. Какво оплювате момичето? Да не е виновно, че се развива по-бързо от другите на нейната възраст?
Аууу... само знаете да гледате околните и да обсъждате![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
MI ti otkude znae6 4e se ima za golqma guzarka ?Първоначално написано от Ensnare Forever
puk i da se ima ,zna4i ima za kakvo da e taka(vupreki 4e pri nqkoi samo4uvstvieto e na baza-nikakva,prosto si go imat). na neina strana sum za6toto i na men mi zavijdat razni tupanarki i samo gluposti govorqt za men,ama ve4e na mi puka. zatova (predvaritelno se izvinqvam) MAINATA VI NA VSI4KI ZAVISTLIVKI/CI![]()
Хубаво е че си на неина страна...Аз нито съм на неина нито съм против нея..Ама все пак на 13 и така да се "разголва"
според мен тя се хвали с това че имам гърди и т.н. ..Поне аз така мисля...Иначе няма нищо лоша да е висока или да има гърди ама да ги прикрива поне малко на тази възраст..А наистина никои не си избира да е висок,нисък,надарен.. и ъ.н. :lol
Това е мое мнение![]()
тая не може да е на 14
![]()