- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нямам думи
vse edno slu6am prababa mi... hora RABERETE VSQKO MOMI4E/MOM4E ,KOETO IMA HUVBAVO TQLO SI GO POKAZVA \Първоначално написано от sexy_tigar4e_MM
/-NORMALNO E I NE VIJADAM NI6TO 'KURVENSKO "V TOVA[/quote]
А не не съм казала курвенско!Просто и аз имам хубаво тяло..имам си гърди малко по-малки от нейнитеНо аз лично предпочитам да не се разголвам толкова..Ама всеки ви избира начина на обличане!
![]()
Аха знам...![]()
Всеки има право на глас...за някои е курвенско за др-не..
Тя си избира как ше се обличаКакто на мне не са ми казали как да се обличам
![]()
Знам какво е да ти завиждат ..но лично при мене не са говорили гадни неща..защото след като се опознаем с всички си ставаме близки и виждат другата моя страна..![]()
Аве sexy_tigar4e_MM,не разбирам защо толкова се палиш?Да не говорим за теб?Добре,нека се показва гърдите където,когато и на когото си поиска.Това е нейно право.Но не й отива на възрастта да го прави.Не й завиждам за тялото й.Даже й е много хубаво.Не съм толково за снимките.Но съм отвратена от това,което е написала.
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!
spoko! az s1m na 13 i s1m edva 1.55!Първоначално написано от ®©PeTq®©
![]()
Dnes mi pokazaha tazi tema..i ostanah prosto ujasena...Az sam vaprosnoto momi4e ot snimkite...bqh 4yvala vsqkakvi obidi po moi adres no tyk nqkoi ot vas prekaliha no taka e vsi4ko e porodeno ot mn zloba i zavist za sajalenie... nqmam kakvo da kaja na vsi4ki tezi koito same obijdali osven dr pat da ne go pravqt za6toto parvo ne me poznavat ine me znaqt 6to za 4ovek sam i vtoro za6toto s dumite si izlagat nai ve4e sebe si i pokazvat niskata si kultyra...
a na tezi koito ne stradat ot nai stra6nata bolest mejdy horata -zavist mersi za komentarite![]()
P.S. sexy_tigar4e_MM Blagodarq ti mn za podkrepata v tazi tema![]()
Dnes mi pokazaha tazi tema..i ostanah prosto ujasena...Az sam vaprosnoto momi4e ot snimkite...bqh 4yvala vsqkakvi obidi po moi adres no tyk nqkoi ot vas prekaliha no taka e vsi4ko e porodeno ot mn zloba i zavist za sajalenie... nqmam kakvo da kaja na vsi4ki tezi koito same obijdali osven dr pat da ne go pravqt za6toto parvo ne me poznavat ine me znaqt 6to za 4ovek sam i vtoro za6toto s dumite si izlagat nai ve4e sebe si i pokazvat niskata si kultyra...
a na tezi koito ne stradat ot nai stra6nata bolest mejdy horata -zavist mersi za komentarite
P.S. sexy_tigar4e_MM Blagodarq ti mn za podkrepata v tazi tema
егати кученцето
Търси: Флирт
Години: 13
хмм... ех да й имах гръдната обиколка... оО щях да се радвам... макар че и моята ми е достатъчна оО аз съм по-голяма от нея и също така по-ниска... а съм в семейство с високи роднини...а дали бих се снимала по бельо... мен ме е срам по бански да застана (и да не излезе, че се хваля, ама според хората които са ми го виждали казнат че е перфектно), камоли да се снимам по бельо и да развявам снимката напред назад из страници за запознанства... ама всеки е различен... не искам да я обиждам, ама аз определено не бих била приятелка с човек който изглежда и се държи и говори така... какъвто и да е по душа и характер...
Значи .. прочетах всички мнения по темата и си набелязах няколко неща, които се повториха в доста постове.
1. - Тя носи къси панталонки и поличка и се е снимала по бельо. Извод - тя е курва. ... И как така става аз не мога да разбера. Защо според дрехите на човека определяте какъв е той всъщност. Аз от малка си ходя с полички - къси, дълги, средно дълги, много къси. Това значи ли че съм курва. Така ми харесва така ходя. Освен това има много момичета, които са си откровени курви, но не носят полички.
После 2. в други теми някой ще каже "Защо се интересуваш от чуждото мнение - ти живееш за себе си." Щом е така как може да и държите сметка, че се е снимала еди си как си.
3. Какво точно ви бърка - че е на 13 и изглежда като на 18, че е по-освободена или че се е снимала така? Ако е първото или второто - това си е чиста завист. Ако е третото ... се връщаме на 2.
4. Имаше мнение, че по този начин с късите дрешки се предизвиквали педофилите. Ами не знам до колко сериозно го казвате това, обаче аз ще ви кажа сериозен и напълно реален случай от живота ми. 7 клас ... закъснявам за даскало и в автобуса един пиян непознат .. над 40 години човек започна да ме опипва по задника и навсякъде .. Ся ще кажете "Търсила си си го" ... пък то какво - имах контролно първия час и се бях шашнала, че ще закъснея. Бях облечена с най-нормални дънки и тоя ми налетя ... Така че с дънки, поличка или панталонки педофилите са си педофили.
5. Написала била, че харесва хора, най-вече от мъжки пол ( не съм сигурна дали това са точните думи, но звучеше по подобен начин). Ами момиче е какво да напише - че харесва момичета ли. Какво толкова ненормално има.
6. Надута ??? Докато не познаваш човека лично не можеш да кажеш какъв е. До сега съм се убедила много пъти.
На мен лично момичето ми допада като външност. Не знам за характер, но това което се вижда на снимките ми харесва.
тая не е на 13 аз я познавам и е на 17 , казвасе Камелия. и не е от сливен а е от пловдив
и аз мисля така .... малко лигава раута ама караи ..Първоначално написано от Crazy`Witch
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
men ako pita6 taq macka ne6to e mutirala! ama karai! dne6noto pokolenie ne e nared ot vsqkude!!!!
black cat or white cat,that is the question!!!
Първоначално написано от mravu4kata
![]()
Heh v golqma gre6ka si...snimkite sa si li4no moi...i si se kazvam Iveta...dryg e vaprosa 4e moga da siprili4am snqkoi...No za tezi koito tolkova ne im se vqrva mogat da doidat do sliven i da proverqt 4e naistina sam si azПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ибахти моралистите, свещеници и монахини честно! Накъде отивал светът, боже боже, не думай. Това че вие сте си играли с кукли на 14 нищо не значи. Хората се развиват различно, На 14 имах цици колкото имам и сега, на 20. Сестра ми беше 175 сантиметра на 13, нека я убием с камъни. За незапознатите- на това му се вика пубертет...
Че ахресвала противоположния пол- боже, не я ли е срам, вместо да се затвори в манастир и да се моли по цял ден за греховните си помисли спрямо момчетата, вместо да си прикрива срамотиите, тя взела, че си харесвала тялото- какъв ужас! Срам за младото поколение! Да я изгорим на клада за назидание!
И катобаба на 20, мога и аз да си кажа "боже накъде отива младото поколение! За тях да носиш къси панталонки и деколтета е срамно... По мое време не беше така. Ние на 14 пушехме трева, пиехме много, дрейфахме да не напъълнеем и се мъкнехме от дискотека на дискотека. Това е период в живота, когато си объркан и ти се случват много неща. Приемете, че да правиш секс на 14 не те прави курва. Все някога на всички им идва акъла в лавата.. Добре де, на повечето.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
"А жените пият, пушат и приличат на варами.
На 13 са във форма, а на 20 стари баби."
Лигли... нищо друго не мога да кажа.
SY
ae vie ste bili mn zle.Shtom vidite nqkoi s hubava kola i lysnat gotino po4vate da zavijdate i da se vaikate kakvoe stanalo pokolenieto.Ei tva e BG narod edni zavistlivi bednqci
Естествено, че не на 13. Освен антропологичните данни не съвпадат, самото й лице, което не се влияе от акселерацията е на момиче поне на 16.
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
ako taq e na 13 az sum na 2![]()
90 i nagore mneniq.....samo se 4uda ko o6te se zanimaate s taq ;]
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Изобщо няма противоречие, ти разбираш ли какво е изобщо"курва"-къде пише, че се чука наляво и надясно.Не е гола на снимката, следователно всички певици са курви, така ли?!?!Първоначално написано от Ghost^Rider
А за мен изобщо не давай коментари, не съди даден човек, преди да си го опознал.
В момента всички просто давате предположения.И не обиждам никого, просто изказвам мнение.
Така че, изобщо не ме цитирай, понеже това си е мое мнение.Ти мисли, че е курва никой не ти пречи да си го мислиш, аз мисля обратното.Точка по въпроса![]()
лееееееееееелеееееееееее аз съм на 14 и ще я лашкам тая цяла седмица еййййййй. Шси напрайм един хубав секс маратон. Въй въй въй!!! Познавам и по-малки с по-големи цици. 5 клас бяха с цици като Камелия накъде... аз ходих даже с една такава![]()
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!