Ибахти моралистите, свещеници и монахини честно! Накъде отивал светът, боже боже, не думай. Това че вие сте си играли с кукли на 14 нищо не значи. Хората се развиват различно, На 14 имах цици колкото имам и сега, на 20. Сестра ми беше 175 сантиметра на 13, нека я убием с камъни. За незапознатите- на това му се вика пубертет...
Че ахресвала противоположния пол- боже, не я ли е срам, вместо да се затвори в манастир и да се моли по цял ден за греховните си помисли спрямо момчетата, вместо да си прикрива срамотиите, тя взела, че си харесвала тялото- какъв ужас! Срам за младото поколение! Да я изгорим на клада за назидание!

И катобаба на 20, мога и аз да си кажа "боже накъде отива младото поколение! За тях да носиш къси панталонки и деколтета е срамно... По мое време не беше така. Ние на 14 пушехме трева, пиехме много, дрейфахме да не напъълнеем и се мъкнехме от дискотека на дискотека. Това е период в живота, когато си объркан и ти се случват много неща. Приемете, че да правиш секс на 14 не те прави курва. Все някога на всички им идва акъла в лавата.. Добре де, на повечето .