- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Име на мъжко куче?
Правиш го с кучета?Първоначално написано от brain_stew
![]()
може на някой герой от филм който си харесал/а да го къстиш
ДА!Аз съм зоофил!Първоначално написано от Анонимко
Иначе не нося халка...не обичам да показвам, че съм обвързана!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
СигорноПървоначално написано от Анонимко
![]()
2 и 11т. системни нарушения = бан
Вътю(като хамстера ми )![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
Форумният ни идиот ли те научи на това?Първоначално написано от brain_stew
![]()
Кой е форумния идиот?
И на кое по-точно да ме е научил?!На зоофилия?!Мнеее...тва ми е част от "културата"()
Сигорно това пак е форумния идиот и педофил Куенч.....Нещастникът примамва своите жертви посредством обещания за баничка с бозичка,ако децата му седнат в скутаПървоначално написано от Анонимко
....Аве Куенч си е
![]()
Ъхъхъхъх!Мен ме примами с биричка и шоколад!Първоначално написано от Metoman
![]()
Страхил !!!
На един пенсионер дето живее близо до нас кучето се казва Сталин...![]()
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
Е форумния идиот всеки го знае кой е...quench. А ти си такова хубаво момиче, видях снимка дето си пуснала своя. Направо се учудвам как може да ти допада един клоун. Освен ако не те е прилъгал с нещо. Добре, че се разкара вече от тука това нищожество.Първоначално написано от brain_stew
ВиждамПървоначално написано от brain_stew
...Бая време си му седял в скута
..Видя ли култовия 3 См член
![]()
Ако и ти си пила бира с КУЕНЧ значи си поредната кyрва от форума която е излязла с него. Колко успя да ви навърви тоя педофил за 2 месеца бе???![]()
![]()
![]()
то ко стаа въпрос на една бабка тука кучето и са казва "моцарт" и му вика "моцко"Първоначално написано от Red.Chil
![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
Ъм...последните два месеца куенч ми беше последната грижа...занимавах се с друг форумен идол!Първоначално написано от Анонимко
(Иначе на кръчма с куенч няма нищо лошо...яка компанийка е!)
За една бира и половин шоколад ми даде да ти го поставя по всички дупки кучкоПървоначално написано от brain_stew
Куенч ти сиПървоначално написано от quenсh
копеле...Ако те набарам,ще те разбия боклук!
Внимавай...Бича ми е под ръка!Първоначално написано от quenсh
![]()
![]()
Ами излез и с мен на кръчма де. Що не излезеш а?Първоначално написано от brain_stew
Първоначално написано от brain_stew
![]()
щото графика ми е препълнен!Изчакай си реда....Първоначално написано от Анонимко
Само да отбележа, че този куенч който се намеси тук, не е (мисля) същия куенч за който говорех аз...Не обичам различни хора с разни много профили!блях!
Същия е. Може да си 100% сигурна. А на въпроса за реда... Той кога успя да се дориде с един отбор момичета от форума да пие бира, пък другите да чакаме? Това че е на 23 години не го прави голям мъж. Що се скри като мишка и не дойде на срещат да му счупим носа, ами само с женки излиза, а не смее да се бие като мъж после. Кво толкова му намерихте пък на тоя? Дори една снимка не посмя да си покаже... ти поне си сложила и си хубава, а той е урод и се крие. Смешник.Първоначално написано от brain_stew
Хайде ето и ние искаме да пием бира с вас момичета, не сме с нищо по-лоши от някакъв дърт педофил.
Ми...последен флууд в тая тема, защото я напълнихме с безсмислени мнения!Първоначално написано от Анонимко
Благодаря за комплимента...но не съм нищо специално!
Този куенч който с енамеси сега първо не би ми говорил така (истинския куенч не би, защото по принцип е много мило същество) и второ:тоя е регистриран на 25ти януари има 7 фъшливи мнения, а истинския куенч има доста повече и е от по-отдавна тук!
Снимки...за кво му е да пуска?!
Бтв тва че е на 23 не го прави по-лоша компания!А ако искаш да пиеш бира с някоя мацка от форума, кат за начало се ръгни в него, и пусни някое друго мнение (музика, вкусове, снимки и т.н.) за да си направиш реклама и вече ако някой те хареса и се навие ще пие с тебе...(пък и толкова ли няма жени че ги търсите у форумите деба!)
Лоша компания е, защото е стар за 15 годишните момичета!Първоначално написано от brain_stew
Къде си е сложил снимката, та аз да си я слагам! Той защо не си я сложи?
Ква пък реклама толкова си е направил? Това че е педофил ли му е рекламата?
И защо той търси жени по форумите и ги кани на бира, а ние да не можем?
Хайде да те видя като си толкова отворена!
Пич посъветвах ти да си направиш добра реклама във форума, а не куенч-а!Той вече си е направил рекламата!И щом толкова ти с епие от момиче от форума повтарям регни се в него, направи добро впечатление и тъй...Първоначално написано от Анонимко
(защо реши че съм отворена деба!)