- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля помогнете !!! Става дума за Момиче което обичам
mi tuka vednaga moga da ti kaja 4e razlikata vuv vuzrastta ima zna4enie!ne za6oto iskam da te obezsur4avam prosto sum v su6tata situaciq s moq priqtel !toi e po4ti s tri god po golqm ot men i vinagi mi kazva 4e se durja mn zrqlo i za tva me haresva!no ponqkoga moje bi nesuznatelno mi pravi nqkoi zabelejki ili v dadeni situacii prosto me kara da se 4uvstvam malka ponqkoga se durji kato batko s men i na men mi e mn tupo!nqkak unizitelno e gadjeto ti da se otnasq s teb kato po golqm brat nali?znam 4e toi ne go e iskal no taka se polu4ava !mnogo go obi4am no ponqkoga se zamislqm dali toi nqma nujda ot momi4e na negovata vuzrast koeto zavisi ot sebe si a ne ot roditelite si i se strahuvam 4e edin den 6te se subudi s misulta 4e ve4e ne sum mu interesna i 6te poiska nqkoq po zrqla jena!pogovorih s nego na taq tema i toi vse mi vika 4e az sum si4ko ot koeto ima nujda no ne moga da ne si mislq za tova!ta moje tvoita priqtelka su6to da se e 4uvstvala taka i za tova da e re6ila da prekrati ot strah da ne go napravi6 ti!suveta mi e da pogovori6 s neq i da q ubedi6 4e 4uvstvata ti sa silni i ni6to druga nqma zna4enie!pone opitai taka puk ako tq naistina ve4e nqma 4uvstva e drugo!no trqbva da opita6!dlujen si spored mene!
I’m on the outside I’m looking in, I can see through you, see your true colors, cause inside you’re ugly, you’re Ugly like me, I can see through you, see to the real you...