- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде отиде любовта
Абе хора стига с тва е-не ами къде е любовта.Вие за любовна игра чували ли сте а?
Светът не се върти около с-са....
Като дойде ще я усетиш!До тогава- другото!
В неделя, от13ч. по БТВ ще дават "Брилянтин".Гледай го, ще ти стане готино!
хехе бахти якото аз не съм го гледала бе![]()
истината слънце е,че любов няма.Това е илюзия,която се опитваме да направим реалност,а никой не приема реалността
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
liubovta ne sy6testvuva,tq e samo trik na mozyka,kombinaciq na hormoni!
Научно съм научен в злия медицински институт че любов няма - има само Химия в примес с радиация от атомната бомба на хирошима
Мояткабинет ееее в адаа
Любов има,който си мисли друго е глупак!!!Сексът без любов не струва!!!Добре,че се намери поне един човек,който си задава този въпрос-"Where is the love?".Една истинска тема!!!В този форум няма ли и хора,които правят любов,а не просто секс???![]()
Все пак това е раздела за секс нормално е да се говори за секс,ако искаш да говориш за любов отиди в раздела за любов! трябжа да си тъп за да не се светнеш засилисе и се блъсни в стената![]()
![]()
![]()
![]()
Еее един от любимите ми филми баси кефа требва да се гледа нема начин!!!!В неделя, от13ч. по БТВ ще дават "Брилянтин".Гледай го, ще ти стане готино!![]()
![]()
![]()
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Първоначално написано от olive_oil
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
мн добре казано! =D>Първоначално написано от Power of LOVE
Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.
Ot liubovta se oglupqva!Любов има,който си мисли друго е глупак!!!
abe lubovta e tvurde otnositelno ponqtie dnes si misli6 4e stra6no mn obi4a6 daden 4ovek a utre osuznava6 4e toi ve4e ne ti e interesen i si s drug koito pak si misli6 4e mn obi4a6!ve4e rqdko moje6 da si siguren 4e izpitva6 lubov!no razbira se po hubavo e da si s 4ovek kum koito si privurzan po nqkakuv na4in a ne nekoi s koito si se zapoznal predi 4as i sled edno burzo v kenefa nqma da se vidite pove4e!makar 4e ponqkoga jelanieto za sex idva to4no poradi lipsata na obvurzanost!za6to spored teb jenenite dvoiki s te4enie na vremeto pravqt vse po malko sex a?![]()
I’m on the outside I’m looking in, I can see through you, see your true colors, cause inside you’re ugly, you’re Ugly like me, I can see through you, see to the real you...
Еми тука сме секс ... любовта е отгореПървоначално написано от bubole4ka_pr
![]()
Май и аз съм от последните остамнали, които вярват, че любовта съществува. Секс правя само от любов, а не за да задоволя нуждите си. Има любов, може да се среща рядко, но я има.Първоначално написано от Power of LOVE
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ima lubov v tova sam napylno ubedna.gadnoto e 4e 4ovek koito obi4a ne samo e mnogo 6tastliv no i strada..kakto se pee v edna pesen `da obi4a6 zna4i da boli`...dam,dam..moga da kaja 4e lubovta sy6testvuva no 4e e za cial jivot nz..tova ne moga da garantiram![]()
А как очакваш да има любов? В главите на днешните тийнове е само е*ането. Де що има дупка трябва да се бодне, де що има к*р трябва да се лапне. В тоя форум едвали има много хора, които наистина са изпитвали любов. Дори и да твърдят: " той е на 24 аз на 13, ние се обичаме" това не е никаква любов...
И сега се чудя, кое е по - лошо: да си на 13 и да твърдиш, че си се влюбвал, или да отричаш, че съществува любов.... И двата случая са за съжаление...![]()
![]()
![]()
Любов има!!!
Това, че някои от вас не са я изпитвали нищичко не значи...
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
mainata i na tvoqta liubov
Tamaki Nami,моля те престани да показваш простотията си!!! [-o<
За доброто на всички!!!
Невероятно глупаво е да си затваряш очите за нещо, само защото не си успял да го изпиташ до този момент.
Любов има. И колкото и прекрасното поколение, в което имаме честта да живеем, да го отрича, нея ще продължава да я има.
Хората, които не я получават предпочитат да лозунгират колко е абсурдна, или как въобще не съществува.
Други намират за по-интересно да я загърбят, защото им е по-лесно просто да правят секс, вместо да влагат чувства. По-изгодно е да бягаш от тези неща, защото те показват колко си човек всъщност. А сега нали е на мода да бягаш от най-човешките си качества..
Както и да е, съществуват и друг вид, определено има хора, които правят любов. <3
Поне за мен е нещо твърде лично и не бих го обсъждала във форум, в който има 169 страници за секс и то с теми от типа 'как да си обръсна задника'.
Така де, някакси не ми се струва редно, незнайно защо.
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?