.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: ima li veroqtnost?

Guest

ima li veroqtnost?

zdr iskam da vi popitam tui kato malko se pritesnqvam:minaliq mesec to4no sled kraq na cikula si spah za purvi pat s mom4e sled tova sme go napravili o6te 5-6pati vinagi s prezervativ i sme se razbrali taka 4e toi ne svar6va v men no sega cikula mi zakusnqva s nqkolko dni i se pitam vazmojna bremennost
    molq bez podigravki raz4itam na kompetentni mneniq
    blagodarq vi

На колко си .... на 12 или на 13..... Що задаваш глупави въпроси... и пълниш форума.... почва да ми става жал за администраторите.... Най-добре е просто да изчакаш 1-2 дни и толкова....
    Да оставиш истинската любов неизказана... Това е най-лесният начин да нараниш сърцето си!!!!

Guest
    Едва ли си бременна, не се притеснявай, а почакай. Ако не ти дойде до 10 дни по-добре си вземи тест за бременност (не вярвам да ти се наложи)
    Успех

Guest
    na 15 sam kakvo lo6o ima prosto da poiskam kompetentno mnenie

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не си бременна.Паникьосваш се и за това ти закъснява.Нормално е след първия път да се плашиш-все пак нещо ново ти се случва.Ако толкова си спечена направи 1 тест,той ще е 100% отрицателен,ще се успокоиш и ще ти дойде!

Супер фен Аватара на maybelline
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не си бременна.Паникьосваш се и за това ти закъснява.Нормално е след първия път да се плашиш-все пак нещо ново ти се случва.Ако толкова си спечена направи 1 тест,той ще е 100% отрицателен,ще се успокоиш и ще ти дойде!
    Най-добрият съвет дотукАко от последния полов акт са минали 7 дни,отиди в аптеката и попитай за тест за бременност,който се прави 7 дни след полов акт.Аптекарката знае какво да ти даде(аз просто не си спомням как му беше името на този тест).Направи го и със сигурност ще излезе отрицателен.Закъснява ти от притеснението,а може и от климата да е.Сигурна ли си,че преди секса менструацията ти е била редовна?Защото може и просто така да си закъснява,защото още не е редовна.Аз също съм на 15 и моята идва когато й кефне,между 25-35 дни.Не ми идва точно на 28-ия ден.Но за 15-годишно момиче това е нормално.

Guest
    ne i na men ne mi e bila redovna menstruaciqta nadqvam se e ot pritesnenieto i 6te mi doide skoro

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си