.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Голям фен
    Град
    Compton
    Цитирай Първоначално написано от maldini
    Цитирай Първоначално написано от мечтател
    ЦСКА НЕ влезна в шампионската лига,защото игра срещу Ливърпул,ако не възразявате мили левскарчета?Левски срещу кой игра-срещу Киево,айде махнете си сините очилца и гледайте реално на нещата,че ЦСКА има по-добра история от Левски и в България и в Европа.
    нещастник, Левски си заслужи да е поставен, а вие си заслужавате да сте непоставени. Левски е в Лигата - факт. Левски игра 2 пъти през пролетта в Европа през последните 3 години - факт. ЦСКА не е в Лигата - факт. ЦСКА не е играл през пролетта в Европа от 15 години - факт. гадно ви е, нали? еми така - гадно да ви е. като не можете да приемете успехите на чуждите ще ви е гадно. да не припомням защо в казана с българите в ада няма дяволи да пазят. еми и сега така - Левски се издига и ЦСКА-рите веднага се мъчат да дърпат надолу. но нека ви е яд, долни лекета! защото Левски е в Лигата!
    Един български отбор е стигал до полуфинал на КЕШ и това не е уефски
    Един отбор има 30 титли на България и това не е уефски
    е тфа е факта бе лайно
    и кфо кат уефски е ф шампионската лига? Знаеш ли как се стигна дотам?
    Като Божков ви продаде титлата бе лайно
    Всеки може да бие киево ама не всеки Ливърпул и то на Анфийлд
    ДРИСНЯ!
    ти пък я мълчи ве мухльо,в сравнение с Левски сте нищо даже не сте и български отбор

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    абе ти тъп ли си?

Голям фен
    Град
    Compton
    абе ти тъп ли си?
    за разлика от тебе не

Фен
    Град
    Пловдив
    Охх ся как набързо ще свърши приказката
    Ще видите какво означава истинския ФУТБОЛ

Повече от фен
    ЦЕНЗУРА!!!

.: machoka :.
    2 и 11т. системни нарушения = бан

Guest
    abe imam nqkavspomen 4e predi 5-6 godini levski smazaha CSKA sas kam 10 na 1 li be6e kolko be6e a ?

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от Lyv4eto`
    abe imam nqkavspomen 4e predi 5-6 godini levski smazaha CSKA sas kam 10 na 1 li be6e kolko be6e a ?
    ахаххах и един станиол завиваше шоколада в мармот на перваза на Белия дом да даа..

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Hahaha Tamun ste radvam na razgroma s nad 5 gola koito ste otnesat
    Единствения прав човек от цялата тема. АЛЕЕЕЕЕЕЕЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
    2т. системно

Фен Аватара на adi_crazy
    Град
    само ЛЕВСКИ обичаме те
    колко жалко е да си чорбар
    и колко велико е да си ЛЕВСКАР

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от adi_crazy
    колко жалко е да си чорбар
    и колко велико е да си ЛЕВСКАР
    Колко жалко е да си тъп и колко велико е да съм умен...
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

kolko e jalko da spori6 za gluposti
    a otnosno 4e cska vinagi e bil n1 e pulna glupost huu 4e edno vreme e bil kumonizma ta da imate tolkova titli
    imalo edno vreme edin ma4 cska-botev pd i armiqta naredila cska da bie i futboliste na botev igraili mn slabo naro4no samo i samo cska da moje da bie oba4e te i taka nemojeli da vkarat gol i prosto edna slu4aina ataka na botev se okazva gol hahahha mizernici ne 4e i levski sa po stoka
    nz zakvo sporite koi e n1 i koi ne e fakt e 4e v bg nqma futbol 6te stane 6ampion tozi koito dade pove4e kinti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от LaPd_KoRn
    kolko e jalko da spori6 za gluposti
    a otnosno 4e cska vinagi e bil n1 e pulna glupost huu 4e edno vreme e bil kumonizma ta da imate tolkova titli
    imalo edno vreme edin ma4 cska-botev pd i armiqta naredila cska da bie i futboliste na botev igraili mn slabo naro4no samo i samo cska da moje da bie oba4e te i taka nemojeli da vkarat gol i prosto edna slu4aina ataka na botev se okazva gol hahahha mizernici ne 4e i levski sa po stoka
    nz zakvo sporite koi e n1 i koi ne e fakt e 4e v bg nqma futbol 6te stane 6ampion tozi koito dade pove4e kinti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    и ти си един разбирач...

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

ehh... mi kaji kvo gre6no kazah ??? razbira4o

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Ами "разбирачо" тези неща кой ти ги е казал? Някое говедо,нали?И понеже фактите са в полза на ЦСКА ти какво доказателство имаш?Голите ти изказвания не струват нищо... или подкрепяй малоумните си бисери с доказателства или хващай пътя.. И недей да говориш за комунизъм и т.н., защото се съмнявам, че знаеш какво е това.. не намесвай политиката с футбола.Тогава футболистите са играли за удоволствие, наградите им не са били хиляди и милиони както сега... подарявали са им някакъв добитък...

"разбирачо" не съм нито от левски нито от цска и никои отбор незашитавам и ако си мислиш че политиката едно време не е оказвала никакво влиание върху футбола много грешиш!!!и точно заради тапата политика ботев пд не е ставал много пати шампион

малдини, ти си абсолютен кретен. били сте на полуфинал на КЕШ - добре. кажи ми 5-ма футболисти от тези полуфиналисти. трудно ще можеш. да ги намери в нета всеки може. но не е там работата. работата е там, че от години вие нямате сериозен успех в Европа. не ми говори за победата на Анфийлд, защото и тогава отпаднахте. после бяхте номер 5 в групата и така нататък. в последните години сте нула. капо. валат. в това време Левски печели. но нека ви бъде яд сега. вярно, падаме от Барса с петица, ама какво от това? важното е, че играем с Барселона. а вие с Хайдук Кула.
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    малдини, ти си абсолютен кретен. били сте на полуфинал на КЕШ - добре. кажи ми 5-ма футболисти от тези полуфиналисти. трудно ще можеш. да ги намери в нета всеки може. но не е там работата. работата е там, че от години вие нямате сериозен успех в Европа. не ми говори за победата на Анфийлд, защото и тогава отпаднахте. после бяхте номер 5 в групата и така нататък. в последните години сте нула. капо. валат. в това време Левски печели. но нека ви бъде яд сега. вярно, падаме от Барса с петица, ама какво от това? важното е, че играем с Барселона. а вие с Хайдук Кула.
    Падате с петичка нищо все пак играхте добре Да ние бихме Ливърпул ама и поне загубихме по-достойно.После отстранихме Леверкузен,а в групата не се класирахме,защото имахме тежки гостувания.

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    Падате с петичка нищо все пак играхте добре Да ние бихме Ливърпул ама и поне загубихме по-достойно.После отстранихме Леверкузен,а в групата не се класирахме,защото имахме тежки гостувания.
    e maldini nqma da ti doi, vsu6tnost kato ne ti e do6ul o6te ne go 4akai.(akula v glavata)Kato vlezete v Shampionskata liga udari edin tel. a?
    a Su6to i kato bie Hajduk Kula - su6to mi zvanni OK?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    Цитирай Първоначално написано от Lyv4eto`
    ахаххах и един станиол завиваше шоколада в мармот на перваза на Белия дом да даа..
    sorka brat mi moq gre6ka 7:1 be6e

До автора на темата : Интересно ми е ПОНЕ 1 от причините прочел ли си ?

Живей ДНЕС, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!!!

hahaha abe vie 4uvate li se beeeee,ne ste dobre!!!
    1-vo-5:0-malko li vi e?
    2-ro cska bi slaviq s 6:1
    3-to levski moje samo da srami Bulgariq s igrata si
    taka4e molq zasramete se tova e tema za cskari a ne za levskari!!!
    CSKA CSKA CSKA samo CSKA
    lalala

Фен Аватара на adi_crazy
    Град
    само ЛЕВСКИ обичаме те
    Цитирай Първоначално написано от `sexy_vlubeno_momi4ence`
    hahaha abe vie 4uvate li se beeeee,ne ste dobre!!!
    1-vo-5:0-malko li vi e?
    2-ro cska bi slaviq s 6:1
    3-to levski moje samo da srami Bulgariq s igrata si
    taka4e molq zasramete se tova e tema za cskari a ne za levskari!!!
    CSKA CSKA CSKA samo CSKA
    АХАХАХХАХАХАХА

Левски завинаги
    И само Левски оле и само Левски обичаме те!!

http://prize.bg/vodolea

Супер фен
    Град
    София
    Теми предизвикващи спорове ще бъдат заключвани.

Правила на форума: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=802

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си