- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- 30 Причини да не съм от Левски
ти пък я мълчи ве мухльо,в сравнение с Левски сте нищо даже не сте и български отборПървоначално написано от maldini
![]()
за разлика от тебе неПървоначално написано от maldini
Охх ся как набързо ще свърши приказката![]()
Ще видите какво означава истинския ФУТБОЛ![]()
ЦЕНЗУРА!!!
.: machoka :.
2 и 11т. системни нарушения = бан
abe imam nqkavspomen 4e predi 5-6 godini levski smazaha CSKA sas kam 10 na 1 li be6e kolko be6e a ?
ахаххах и един станиол завиваше шоколада в мармот на перваза на Белия дом да даа..Първоначално написано от Lyv4eto`
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Единствения прав човек от цялата тема.Първоначално написано от Анонимко
АЛЕЕЕЕЕЕЕЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
2т. системно
колко жалко е да си чорбар![]()
и колко велико е да си ЛЕВСКАР
Колко жалко е да си тъп и колко велико е да съм умен...Първоначално написано от adi_crazy
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
kolko e jalko da spori6 za gluposti
a otnosno 4e cska vinagi e bil n1 e pulna glupost huu 4e edno vreme e bil kumonizma ta da imate tolkova titli
imalo edno vreme edin ma4 cska-botev pd i armiqta naredila cska da bie i futboliste na botev igraili mn slabo naro4no samo i samo cska da moje da bie oba4e te i taka nemojeli da vkarat gol i prosto edna slu4aina ataka na botev se okazva gol hahahha mizernici ne 4e i levski sa po stoka
nz zakvo sporite koi e n1 i koi ne e fakt e 4e v bg nqma futbol 6te stane 6ampion tozi koito dade pove4e kinti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
и ти си един разбирач...Първоначално написано от LaPd_KoRn
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
ehh... mi kaji kvo gre6no kazah ??? razbira4o
Ами "разбирачо" тези неща кой ти ги е казал? Някое говедо,нали?И понеже фактите са в полза на ЦСКА ти какво доказателство имаш?Голите ти изказвания не струват нищо... или подкрепяй малоумните си бисери с доказателства или хващай пътя.. И недей да говориш за комунизъм и т.н., защото се съмнявам, че знаеш какво е това.. не намесвай политиката с футбола.Тогава футболистите са играли за удоволствие, наградите им не са били хиляди и милиони както сега... подарявали са им някакъв добитък...
"разбирачо" не съм нито от левски нито от цска и никои отбор незашитавам и ако си мислиш че политиката едно време не е оказвала никакво влиание върху футбола много грешиш!!!и точно заради тапата политика ботев пд не е ставал много пати шампион
малдини, ти си абсолютен кретен. били сте на полуфинал на КЕШ - добре. кажи ми 5-ма футболисти от тези полуфиналисти. трудно ще можеш. да ги намери в нета всеки може. но не е там работата. работата е там, че от години вие нямате сериозен успех в Европа. не ми говори за победата на Анфийлд, защото и тогава отпаднахте. после бяхте номер 5 в групата и така нататък. в последните години сте нула. капо. валат. в това време Левски печели. но нека ви бъде яд сега. вярно, падаме от Барса с петица, ама какво от това? важното е, че играем с Барселона. а вие с Хайдук Кула.
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Падате с петичка нищоПървоначално написано от мечтател
все пак играхте добре
Да ние бихме Ливърпул ама и поне загубихме по-достойно.После отстранихме Леверкузен,а в групата не се класирахме,защото имахме тежки гостувания.
e maldini nqma da ti doi, vsu6tnost kato ne ti e do6ul o6te ne go 4akai.(akula v glavata)Kato vlezete v Shampionskata liga udari edin tel. a?Първоначално написано от maldini
a Su6to i kato bie Hajduk Kula - su6to mi zvanni OK?
sorka brat mi moq gre6kaПървоначално написано от skate_warrior
7:1 be6e
До автора на темата : Интересно ми е ПОНЕ 1 от причините прочел ли си ?![]()
Живей ДНЕС, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!!!
hahaha abe vie 4uvate li se beeeee,ne ste dobre!!!
1-vo-5:0-malko li vi e?
2-ro cska bi slaviq s 6:1
3-to levski moje samo da srami Bulgariq s igrata si
taka4e molq zasramete se tova e tema za cskari a ne za levskari!!!
CSKA CSKA CSKA samo CSKA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lalala
АХАХАХХАХАХАХАПървоначално написано от `sexy_vlubeno_momi4ence`
![]()
Левски завинаги![]()
Теми предизвикващи спорове ще бъдат заключвани.