.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: POMOGNETE

goshko
    Guest

POMOGNETE

iskam da pitamkakvi sa priznacite na bremennost koga po4va da priloshava na mimi4etata i dali e vazmojno da se zabremenee ot te4nostta koqto se otdela pri vazbuda pri mom4etata az sam devstvena i s moq pr probvahme za parvi pat onq den no himena ne mi se skasa a tazi sutrin mi prilosha i izgubih saznanie za sekundi ???

Град
    Варна
    хахахха първо има 123567 такива теми и 2ро не може да се забременее така от таз течност това са пълни глупости! ако ставаше така аз тряяше да съм народила доста дечица... а пък първите признаци не може да дойдат на следващия ден хахах тва е мн смешно... спок бе жена не си бременна !!! земи направи един тест да си спокойна
    Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
    The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.

Guest
    a ina4e priznacite koga se poqvqvat

Зависи, може 2-3 дена след като е трябвало да ти дойде цикъла и съответно не е дошъл. При някои жени няма никакви признаци, при някои има гадене, повръщане, виене на свят.

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Здравей, възможността да забременееш по този начин е възможна, макар и малка! Защтото има сперматозоиди в тази тичност. А симптомите могат да се появят и на другият ден, а може и през цялата бременност да не се появят. И хич не си мисли че сега ако направиш тест той ще ти даде точна информация,7дни след това можеш да разбереш. Късмет и стискаме палци

Констатирам че не си бременна а превъзбудена - действай по въпроса радикално
    Моят кабинет ееее в адаа

GOSHKO
    Guest
    zna4i dnes sutrinta kato se sabudih me boleshe korem i mi stana losho povrashtashe mi se daje zagubih saznanie za sec i padnah i me boli glava vazmojno a pak i sam pred cikal

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Та,ти още не може да си заченала.Оплождането става след 2-3 дни,а вгнездяването на зиготата в матката след още толкова.Практически е невъзможно да си бременна

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Бе кат те е толкова страх да не забременееш от мазгата ти...земи си удари един анален и толкова дееба тая работа...тъпите въпроси немат край!!!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Как ще го кръстите/

Супер фен
    Град
    sofiq
    vzemi si test nai dobre

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Guest
    razbrala li sym dobre problemyt tiredi nqkolko dni ste opitali za pyrvi pyt s priqtelqt ti,ne e svyrshval v teb;sega po4va da ti priloshava,a osven tova tezi dni trqbva da ti doide menstruaciqta,taka li?Ako e taka,shte ti kaja s men kakvo se slu4i.S priqtelqt mi go pravim ot dosta vreme,tozi mesec syshto.Ne beshe svyrshval v men,no tozi mesec mi zakysnq den-dva i az zapo4nah strashno da se trevoja.Vyrhyt beshe,kogato predi nqkolko dni me zabolq glavata,prilosha mi,preblednqh i edva se zakrepih na kraka,opitah na nqkolko pyti da povyrna.Sledvashite dni bqha sypytsvani se leko nerazpolojenie,i leko gadene i glavobolie,no eto 4e dne mi doide.Misylta mi e,4e pri nqkoi momi4eta dori PMS-to e svyrzano s gadene,priloshavane,a ako si i oshte vyv vyzrastta 13-16 gos-ne se trevoji-na tezi god az bukvalno pripadah v dnite predi menstruaciq,ili ako mi zakysneeshe.Shtom ne e proniknal,i ne e svyrshil v teb,veroqtnost bih kazala NQMA!Ne se trevijo izlishno,mojesh samo da si navredish!Ako iskash vzemi si test za bremennost,napravi go 7 dena sled akta rano sutrin s pyrvata urina-ne za drugo,a az tvoe spokoistvie!Jelaq ti kysmet!

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от Crawling_Soul_f_
    хахахха първо има 123567 такива теми и 2ро не може да се забременее така от таз течност това са пълни глупости! ако ставаше така аз тряяше да съм народила доста дечица... а пък първите признаци не може да дойдат на следващия ден хахах тва е мн смешно... спок бе жена не си бременна !!! земи направи един тест да си спокойна
    belata stava samo vednaj, nedei sydi samo po tvoq kysmet dosega 4e ne se zabremenqva ot tva i onova, ok ?

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си