.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Kym momi4etata:Pre4i li vi bradata na mom4eto?

Molq kajete si mnenieto-pre4i li vi da vi celuva mom4e s brada ili naprotiv...a da vi lije?

Голям фен
    По принцип малко боцка,ама не ми пречи да ме целува с брада.А за лизането-той не те лиже с брадата си все пак
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Град
    Варна
    ми мене не ми пречи да ме целува, даже е яко, оба4е да ме лиже с брада не не не хахаха мн е гадно
    Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
    The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.

Guest
    zavisi ot bradata pich ako e kato na Pop .... ili nqkoi otshelnik mn qsno she prechi .... se pak malko ot malko traa da se poddurja choveka ....
    Men prez opredeleno vreme mi praiha zabelejki nameci sq na seki 1-2-3 dena Brysnacha i krai nqaa brada nqma problemi !

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Аз обичам леко да ме боцка докато ме целува.. некво готино е Относно лизането - верно, той не ме лиже с брадата,такаче ... не я усещам(е,ако има като на поп брада ... ще я усетя )
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Pitam informativno,za6toto ima mom4eta koito gi kefi da imat nqkakva brada...katinar4e primerno,ili leko nabola po liceto...nujno li e zaradi tova da se syobrazqvat s partniorkata i da se brysnat na cqlo kogato na tqh taka im haresva da izglejdat?

Супер фен Аватара на maybelline
    Предпочитам да е обръснат.

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zavisi ot bradata pich ako e kato na Pop .... ili nqkoi otshelnik mn qsno she prechi .... se pak malko ot malko traa da se poddurja choveka ....
    Men prez opredeleno vreme mi praiha zabelejki nameci sq na seki 1-2-3 dena Brysnacha i krai nqaa brada nqma problemi !
    aka tva bqh az ama tapiq site ne mi priema parolite nemoga da vleznakato horata !

Голям фен
    Град
    sofia
    emi ako e malko podkarala bradata ne mi pre4i daje naprotiv vuzbujda me
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Ami ne e mnogo priqtno da te bocka... PO dobre da e gladko obrusnat

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Пречи ми-има ли брада не целува нито мен,нито котето ми!

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Повечето момичета казват че брадата отива ...но иначе не е много приятно...аз примерно бех пускал брада един месец ако знаете къв бех станал викаха ми че съм чеченец...ма иначе оттук оттам я бръснех и ми отиваше ама не се търпи да го еба почва да дразни!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

emi ne mi pre4i ako e leko nabola i ako mu otiva da za6to ne ne e mn priqtno no se pak e ponosimo....gajeto mi nqma brada no ne vinagi e savsem gladko obrusnat kogato e bil na rabota primerno i ne e imal vreme da se brusne v tqh golqm pras ne e fatalno.... ne me drazni

мен не ми пречи
    а и по принцип момчетата с брада ме кефат повече защото са по мъжествени някси
    поне аз така мисля

Guest
    Nqma li brada ne go ebavam za ni6to! Obojavam leko nabola brada da me gali i draska po cqloto tqlo

Лудия меч
    Guest
    хахааххахах как заради няква шундра да се брасна ахаххаха
    да се саобразявам с нея ахахахаха ъпсурт просто ааххаахха
    баси смешния лаф
    да се саобразявам с приателката ми и да се бръсна на 3 дена ахахах

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Воайоре, едни мацки ги кефи да ги бъцка, други се дразнат. Са според мацката си пущаш и брадата. Е аз за такова нещо се съобразявам, нема грижи. Кога съм с такава дето ме иска с гладко лице удрям контри, в другия вариант си карам с леко набола брада, което па лично мене повече си ме кефи

Зависи от брадата и от насторението ми. Ако е леко набола е много възбуждащо като почне да ме драска с нея по гърба. Но принципно не съм особена шривърженичка на брадата.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Град
    Разград
    stana mi losho..mnogo qsno,che BEZ
    ...TaKe mE In YouR ArmS...

Супер фен
    Na men primerno mnogo mi haresva i me kefi kogato gadjeto e s leko nabola brada...Mnogo e gotino

Фен
    Град
    Sofia
    na van6en vid e sexy s nabola brada, no sled kato me celuva mi se obriva kojata i me boli....i ne mi haresva..a tam dolu me gadeli4ka taka4e ne mi e got.....

Abe haresvam mom4eta s leko nabola brada-izglejdat po mujestveni,ama mno me nervi kato vzememe da se celuvame sled tva djukite mi poduti i 4erveni hah i tva vsi4koto ot bradata,ama puk e qko:P

Голям фен
    Град
    Memphis
    neti trqbva brada gladko trqbva da e xubavo mani tiq svinshtini
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

....

Ами на мен лично не ми пречи, понякога боцка, ама то зависи от кой идва боцкането!

бръснете се бе мързели

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си