.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Sad Sad _ Sad Sad
    Guest

kak bihte postapili

kak bbihte postapili ako choveka na kogoto darjite super mnogo i obichate vi razocherova?ako izvednaj osaznaete che toi e savsem dr chovek?a toi samiq ne go osaznava...bihte li si promenili otnoshenieto kam nego?vapreki che oshte go obichate..

Всичко се изминя ... лично аз бих променила отношението си , след като този , когото съм обичала безрезервно е променил своето към мен...Щом го е променил , значи е имало защо ... Осъзнавала съм не веднъж , че тези на които държа се променят , това е естествено , но когато се промени коренно и този , към когото имам чувства ... няма как да си затворя очите и да се държа така , все едно нищо не е станало ...

Guest
    na men mi se beshe slu4ilo,izvednuj vidqh 4e 4oveka koito obi4ah i v koito bqh tolkova vliobena e stanal korenno razli4en 4ovek vse edno ne e toi,i malko po malko otnoshenieto mi kum nego se promeni zashtoto az se bqh vliobila v 4oveka koito beshe predi a ne v tozi v koito se e prevurnal

При мен се случва почти с всеки, на когото държа, вярвам и разчитам. Останаха единствено двама човека, които все още не са ме разочаровали.
    Но..въпреки всичко аз продължавам да вярвам в хората, просто по-трудно се доверявам и по-малко страдам, ако нещо такова се случи.
    Примерно все още търся в един човек, това което беше някога... и знам, че мога да го намеря. И правя всичко възможно, за да се върне онова време. И няма скоро да се откажа..
    Някъде огрява.

да не си е сменил пола

Мега фен Аватара на koalka
    Ами така и така нищо не би било същото и бих му казала това,което мисля.

Град
    In youre smile
    ами да.бих си променила отношението към него.ако искаш направи го и ти.
    Opitvam se da ne mislq no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva. Obicham te tova boli obicham
    te vsi4ko e sylzi no znai che poslednata sylza shte kapne ot tvoite ochi zashtoto bez da
    znaesh obichash me i ti !!!

Мисля, че и аз бих променила отношението си.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Бих си променила както държанието, така и мнението за него и ако въпросното държание на гаджето ми се отрази зле и промени възгледите ми, които имах от началото на нашата връзка-едва ли ще продължа да съм с него

Голям фен

..

Аз мисля, че да обичаш, значи да приемеш другия такъв, какъвто е.Да прощаваш, да разбираш.Може би разочарованието се състои в нещо, което не можеш да приемеш.Тогава...............

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Мисля, че и аз бих променила отношението си.
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си