- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pozdravi
privet ot ispaniiq)zdraveite hora bqhte pravi che shte moga da sedna na net...az sam v gradcheto Valqdolid mnogo e hubavo nqkvo chisto i spokoino .vie kak ste ? kak e stranata ni
))ami tova e zasega ot men shte pisha pri parva vazmojnost otnovo bye bye
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
oo супер. Пием, пеем, пушим...всичко е на 6. Сега ни чакат големи напиваници повечето потребители туксега мисля малко по магазини да ида, иначе ти как си
![]()
![]()
![]()
Всичко е супер. Дивеем, живеем и се подготвяме за даскало.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
да ти еба майката дръвник
Първоначално написано от Aleandra
![]()
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
mi mnogo hubavo ispaniq,kvo li ti puka za bulgariq,ma kakto i da e.bazikam se estestveno.em,kvo da si praim,prez letoto kvo drugo osven gadjeta,kuponi,flirtove,ma o6te malko i krai na tova![]()
![]()
абе от къв зор пускате тема за тва,че се намирате еди къде си извън БГ.ми аз като бях в Италия трябваше и аз да пусна тема за тва,за да се кефя...айде следващия да пуска такава тема...Боже...No comment.![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
i ko kat puska takva tema?!tqq moje da puska kot si iska
Тръгваме на училище.Но като цяло всичко е спокойно-нищо ново.![]()
da tochnoПървоначално написано от koalka
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Ае аз поне бивам. Всичк оси е наред. А я кажи защо пусна темата в тоз раздел и каква е целта й? Нещо ми се вижда глупава
Хм... имам приятелка във Валядолид (незнам дали точно така се пише на български!!!).Та както и да е.
Какво правиш там?Ще живееш там,ще учиш или...?![]()
Иначее... както вече казаха по-горе се приготвяме за даскало![]()
Който не ме харесва ,няма вкус!!!
\Първоначално написано от priti_kiti
/ \
/ \
/ \
/ \
/
0o0o super yo-ma-nigga gotvim se za daskalo kakto kazaxa po- gore a s tebe imame mnogo rabota po kluba "razbiti syrca" eiii i da ne zemish da se vyrnesh s prazni race vzemi nqkoi ispanec s tebe bei![]()
![]()
нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ
mi dobre sme si![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !