- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- поомоооощщщщщ
Моля ви помогнете ми, снощи наще ме хванаха да чукам кучето.
Ама проблема е че то е мъжко, кажете ми дали ще ме помислят за гей.
Ти си извратен!!!!
Mnogo izvraten....ako temata pak ne e nqkoq ebavka
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Izvraten , gnusen ... i kakuv li oshte ne ...... no tazi tema moje i da e ebavka... no ako ne e ti si bati mazniq oligofen zaklevam se !!!!
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
ех деца ,деца..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Делееее верно ше те помислят за гей, нема майтап
blqqk ti normalen li si be ! nqma li koi da ti pusne ?
Не , той просто е тъп !![]()
Толкова ли си смотан , че си решил да търсиш внимание не къде да е, а в интернет бе ? Ти си мноооо зле ...
Не се спристиснявай , не си гейче ама гледай скоро да не изчукаш и котката на съседите , че ако е женска даже ще забременее а като гледам не си готов да ставаш баща![]()
еее браво ве пич... \/ аз пък чуках котката снощи я кажи как е с куче
A posle smenixte li se??Първоначално написано от Анонимко
Трябваше да измислиш по-свестен бъзик![]()
Какво "Ако" ! Пределно ясно е че е ебавка ... мале накъде отива светът...Първоначално написано от BeBcHeTo
Поредната тапа ебавка ! ! !
нищо странно за сега !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Хмм... решението е просто -- намери си едно женско куче и се опитаи да те хванат докато го чукаш. Дори и да не ти е приятно симулирай, че ти е по-приятно от предния път с мъжкото.Първоначално написано от Анонимко
Не знам, ама явно чучура ти е достаааа малък, за да ебеш куче с него, отиди на лекарНе, не на уролог, на психотерапефт
=D> =D> това ми е мечтата да си наеба кучето и да си имаме малки кученца. Ама на какво ше приличат с баща човек и майка куче ...![]()
Първоначално написано от Бонбонената фея
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от Анонимко
хахаха ти ме изпълни бе човек![]()