.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Град
    bourgas

kak bihte postupili

zdraveite!
    4oveka v koito sum vliobena e momi4e podqvolite,kakvo da pravq da produlja li da sum s neq ili da se opitam da q zabravq.Znam 4e ne e redno i normalno da haresvash 4ovek ot sashtiq pol no prosto stana izvednuj i sega sum pred golqma dilema.Do sega sum imala gadjeta samo mom4eta i ne sum si i predstavqla 4e sega kato sum na 18 moje da se vliobq v momi4e
    Jivei vinagi taka vse edno shte ti e zaposledno!

оххаааа. Снимайте една лесбииска сцен и я пусни в интернет и тогава я забравяй

Влюбена си в момиче е и!?! Аз не намирам нищо лошо в това ! Всеки е свободен да избира дали да обича момче или момиче! Ако наистина я обичаш не се отказвай само защото е от сащия пол ...Но ти трябва сама да решиш и ....най-добре послушай сърцето си. . .

bendji
    Guest
    Ami spored men poslu6ai surceto si.tova che si f i kazvash che si vlubena v f nqma lo6o spored men,v dne6no vreme vseki e svoboden da pravi tova koeto smqta toi za pravilno tui che ti si gospodar na sadbata si

Фен
    Град
    out of the reality
    Mi az vinagi sym kazvala"zashto trqbva da se ogranichavam samo s ediniq pol?!?!" Znam che e malko protiv zakonite na prirodata ama kvo ot tva.Kato q haresvash,kato q obichash bydi s neq.Shtom si sigurna v chuvstvata si a i est ako i tq se chuvstva taka...nishto ne prechi.Ne se obvinqvai.Izlishno e.Abe jivei si jivota i ne mu misli tolkova.Haide USPEH
    Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...

Lubovta e nai vajna spored men. Mnogo hora po sveta jiveqt i taka i ne se vlubvat nikoga prez jivota si,a ti si namerila lubovta si - shtom e taka prosto ne q propilqvai zaradi tupoto obshtestvo,koeto postoqnno postavq nqkakvi granici pred nas... Jivei si jivota,kakto kazaha i drugi predi men i se radvai na lubovta si ako e vzaimna.. Uspeh

Супер фен
    6te zvu4a adski banalno ako ti kaja 4e liubovta e slqpa i t.n. i poneje vijdam 4e te pritesnqva tozi fakt 6te ti kaja ne6to po-razli4no ot tova koeto kazaha drugite predi men.az sym 4ela 4e moje da ima takava obyrkaciq na 4uvstvata v tiineidjyrstvoto...no ne znam dali na 18 o6te se vodi6 tiineidjyr ... iz4akai malko moje da se okaje ne6to vremenno..ako si skysala s nqkogo kogoto mn si obi4ala moje za tova da e taka .. nz ...kakto kazah iz4akai malko :PP

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    nie ne mojem da ti kajem kakvo da pravish.ako se 4ustvash dobre s neq i iskash da si s neq kakvo ti pre4i?!4e e momi4e li?ne trqbva da te interesuva kakvo mislqt drugite!shtom iskash da si s neq prosto si badete zaedno
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

nqma ni6to lo6o da si vliubena v 4ovek ot su6tiq pol.se pak jiveem v 21 vek :P NO ti sama trqq da razbere6 kakvo te privli4a:MUJETE ILI JENITE!!!ako naistina obi4a6 tova momi4e budi s neq)tva e moeto mnenie,NO se pak ti sama si preceni
    BaDi TaKuv KaKuvTo SiI

Мега фен Аватара на koalka
    Ами няма нищо лошо в това да си влюбена,но сигурна ли си,че това не е само моментно увлечение?Може да си лесбийка,а може и да не си-ти сама трябвада решиш.Моя съвет е да я забравиш,ако тя не изпитва същите чувства към теб,защото ще страдаш.

Град
    In youre smile
    който каквото и да ти каже,решението си е единствено и само твое.така че не искай савет.послушай сърцето си.късмет!!!
    Opitvam se da ne mislq no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva. Obicham te tova boli obicham
    te vsi4ko e sylzi no znai che poslednata sylza shte kapne ot tvoite ochi zashtoto bez da
    znaesh obichash me i ti !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си