.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=4488&AlbumId=69029 Туй са мойте снимки от концерта
    Не че някой тук го интересува...ама аз ще си изкажа мнение...Просто за мен беше нечовешкооо.Въпреки 3 часовото подгряване (исках бг изпълнителиии) когато Лорд Джаз,Мистър Фънки и Дуитол се появиха просто малкото хора в залата изригнаха на макс...Не бях скачала и викала толкова...Съжелявам само,че не си купих албумаПък и ние си напрайхме прилично яко парте на некфи пайки в 3 посред нощ в Борисова...
    Мн се кефя с колко много нови хора се запознах и че видях некфи приятели дет мн си ги тача...
    леле незабравимо
    така като гледам снимките яко се си прекарали толкова ме е яд че наще не ме пуснаха
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от cvetityy
    http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=4488&AlbumId=69029 Туй са мойте снимки от концерта
    Не че някой тук го интересува...ама аз ще си изкажа мнение...Просто за мен беше нечовешкооо.Въпреки 3 часовото подгряване (исках бг изпълнителиии) когато Лорд Джаз,Мистър Фънки и Дуитол се появиха просто малкото хора в залата изригнаха на макс...Не бях скачала и викала толкова...Съжелявам само,че не си купих албумаПък и ние си напрайхме прилично яко парте на некфи пайки в 3 посред нощ в Борисова...
    Мн се кефя с колко много нови хора се запознах и че видях некфи приятели дет мн си ги тача...
    леле незабравимо
    така като гледам снимките яко се си прекарали толкова ме е яд че наще не ме пуснаха
    сигурна съм че ще дойдат пакТе ни се кефят по дяволитеее.

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Аз го искам на оригиналеен диииск...Абе случайно да имаш от някъде тия песни дет бяха нови...тая I want U...Remember me...тн...??????????

Аз си плащам з аконцерта....са отивам на лекар Едно че прегракнах друго,че настинах на пейката в 3 посреднощ
    Ако искаш ми вярвай, прибирам се от училище със мисълта да те питам абсолютно същото
    Ако ги намеря ще свирна.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от niGGa
    Аз го искам на оригиналеен диииск...Абе случайно да имаш от някъде тия песни дет бяха нови...тая I want U...Remember me...тн...??????????

Аз си плащам з аконцерта....са отивам на лекар Едно че прегракнах друго,че настинах на пейката в 3 посреднощ
    Ако искаш ми вярвай, прибирам се от училище със мисълта да те питам абсолютно същото
    Ако ги намеря ще свирна.
    Добре.и Аз ще търся.
    Нещо никой до сега не каза,че ги е харесал тия песни...не знам що...мен ме израдваха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си