.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Guest

Възбуден от мен ????????

Zna4i momi4e sam no imam pove4e mom4eta priqteli i nai dobriqt mi priqtel sred momi4etata i mom4etata e mom4e.Nai blizkiqt mi 4ovek na sveta e toi i znae vsi4ko za men.I sno6ti se bqhme sabrali kompaniqta na edna peika no nqma6e mqsto za mene za6toto doidoh posleedna i toi iska6e da stane i da sedna na negovoto mqsto no az otkazah i sednah v skuta mu.No sled malko usetih 4e ne6to se nadiga tam otdolu milsite li 4e moje da se vazbujda ot men.Pri uslovie 4e si ima priqtelka i pravqt seks redovno(pone toi taka mi e kazval)

Moje estestveno...a i sym siguren,4e otdavna te haresva,no prosto nqma kak(ili neiska)da si priznae... basi malko mom4eta nqma da se vyzbudqt ako im sedne momi4e v skuta...pone taka si mislq!

Повече от фен

Re: Възбуден от мен ????????

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Zna4i momi4e sam no imam pove4e mom4eta priqteli i nai dobriqt mi priqtel sred momi4etata i mom4etata e mom4e.Nai blizkiqt mi 4ovek na sveta e toi i znae vsi4ko za men.I sno6ti se bqhme sabrali kompaniqta na edna peika no nqma6e mqsto za mene za6toto doidoh posleedna i toi iska6e da stane i da sedna na negovoto mqsto no az otkazah i sednah v skuta mu.No sled malko usetih 4e ne6to se nadiga tam otdolu milsite li 4e moje da se vazbujda ot men.Pri uslovie 4e si ima priqtelka i pravqt seks redovno(pone toi taka mi e kazval)
    Темата е ЕБАТИ ГЛУПАВАТА, честно.

А сигурна ли си, че не си се наакала ? Усещането е същото, знам го от опит.

Ми ако си яка( ) що да не се възбуди момчето, мъжко същество е все пак

6to ne mu napravi svirka

Град
    In youre smile
    възможно е.не вярвам да си си въобразявала.нали?
    Opitvam se da ne mislq no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva. Obicham te tova boli obicham
    te vsi4ko e sylzi no znai che poslednata sylza shte kapne ot tvoite ochi zashtoto bez da
    znaesh obichash me i ti !!!

Мега фен Аватара на koalka
    Eммм..възможно е.Но да му седиш в скута?Това не са нормални отношения между приятел и приятелка и може да изпитва нещо към теб.По-добре не бъди толкова близка с него,защото нещата могат да станат и не само приятелски.

Eми все пак е момче ! Мисля, че това което е станало е нормално

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Еми като си седнала в скута му, може и да си попритиснала някои неща А и самата близост и това че момиче е седнало в скута му. Не е задължително да те харесва или нещо такова

Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    Еми като си седнала в скута му, може и да си попритиснала някои неща А и самата близост и това че момиче е седнало в скута му. Не е задължително да те харесва или нещо такова
    И аз мисля така. все пак на момчетата малко им трябва.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Според мен още откакто сте започнали тая работа с приятелството, той е започнал да изпитва силни чувства.Защо мислиш, че е искал да стане, за да седнеш ти.Рядко може да има истинско силно приятелство между момче и момиче, дори гаджето ми твърди, че е невъзможно.
    Преди не бях съгласна с него, но след няколко опита на мои "приятели"момчета да се доберат до мен, с намерението да ме имат, но не като приятелка-като гадже- оттогава разбрах, че е прав.
    Може би и с теб е така, дори и съм сигурна.Това, че има приятелка не пречи, уверявам те!

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Цитирай Първоначално написано от SwEeT`SsSnake
    Eми все пак е момче ! Мисля, че това което е станало е нормално
    Napylno sam syglasna
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    vazmojno e ...
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Това е най-нормалното,което може да стане....виж спичай се ако нищо не му е станало...хахахХАХАахахаах хаххАаХАХАаахаха не,ве спокойно нормално е!Не е задължително да изпитва нещо към теб,за да се възбуди....

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    много ясно че може се пак е момче

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен
    Абе може да има истинско приятелство между момче и момиче,ама мноооого рядко А това,че се е надървил-ем нормално,макар,че ВЪОБЩЕ не е коректно към гаджето му

Guest
    Спрайт има да ти каже нещо.. (:

може и да си е мислил за секса с гаджето. Тва с ерекцията, особено в тая възраст не е особено показател.

Insomnya
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexy_dizzy
    Според мен още откакто сте започнали тая работа с приятелството, той е започнал да изпитва силни чувства.Защо мислиш, че е искал да стане, за да седнеш ти.Рядко може да има истинско силно приятелство между момче и момиче, дори гаджето ми твърди, че е невъзможно.
    Преди не бях съгласна с него, но след няколко опита на мои "приятели"момчета да се доберат до мен, с намерението да ме имат, но не като приятелка-като гадже- оттогава разбрах, че е прав.
    Може би и с теб е така, дори и съм сигурна.Това, че има приятелка не пречи, уверявам те!
    мн далеч си от истината!981274812364% че не я харесва просто као му е седнала в скута оня приятел доло се е събудил от зимен сън и тва е.Кво я въртите дълга и широка нз.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Eммм..възможно е.Но да му седиш в скута?Това не са нормални отношения между приятел и приятелка и може да изпитва нещо към теб.По-добре не бъди толкова близка с него,защото нещата могат да станат и не само приятелски.
    suglasna sum no puk ako go haresvash slychaino... shto puk ne
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Че що да не, к'во толкова? Пък и не само възбуда може да бъде причина за ерекция

Еми може да то не е лошо ако човека се е възбудил пък и и аз мисля че от одавна те харесва

горкия му се ебе та 1313131313131313131313 , а вие виждате ли две някъде?
    следващия път се поразмърдай напред-назад да му стане още по кеф
    everybody's singin'

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си