- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- SEX s prezarvativ?????
Zdraveite imam si priqtel s koito adski mnogo se obi4ame i dvamata adski mnogo iskame da go napravim no az ne iskam samo poradi edna pri4ina- mnogo se pritesnqvam da ne zabremeneq! Maika mi 6e me grumne ako abremeneq a ba6tami 6te me hvurli prez balkona ! Ne iskam da vzimam protivoza4atu4ni a s prezervativ sum saglsna ama me e strah da ne se skusa li da ne go slozim pravilno! mn iskam da go napravq s nega ama................... Kvo 6te me posavetvate ?
Vqrno li e 4e v kislorodna sreda spermatozoidite umirat? Sigurni li ste?
Виж мимичка-сперамата трябва да се "впръска" със сила навътре във влагалището и да речем достига от силата до шийката на матката.От там трябва да мине цялата матка,после тръбите и там да стане оплождането.И пак шансът при овулация не е 100%.Ако има сперма по половите ти органи вероятността да забременееш е много нищожна,а сперматозоидите на приятеля ти направо трябва да са герои.Не се тревожи!
kupete si po-skapi prezarvativi za po-sigurno i spri da se vkarva6 v nqkvi takiva filmi
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
доколкото знам има упътвани, прочети го и ще разбереш![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Може да сложи два
vyv vsichki sluchai polzvaite prezervativDurex ne sa loshi,mislq 4e nqma da ima problem
...TaKe mE In YouR ArmS...
Ами първо се уверете,че искате да го направите.Говори с приятеля си за притесненията си относно предпазните средства и забременяването,но няма от какво да се притесняваш.Ако си купите хубави презервативи има малка вероятност да се скъсат.
И аз съм на това мнение.Първоначално написано от koalka
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от Nymus
Vie ne ste li imali 4as,v koito da vi se govori za prezervativi(postavqne,kakvo se gleda kato se kupuva i t.n)?VINAGI se slaga samo 1 prezervativ-VINAGI.Nqmate si i ponqtie ot tezi ne6ta,a ste trugnali sex da mi pravite!![]()
s priqtelqt mi izpolzvame durex i nito vednuj ne se ekusal a i vuzmojnosta da se skusa prezarvativ e naistina mn minimalna ako ti go iska6 i toi su6to davaite sexa ne e ne6to lo6o....
еми то и едни мои пр използват durex и уж са мн добри ама последните 5 пъти не е имало слу4аи да не се скъсат...така 4е винаги има някакъв 6анс да се скъсат..дори и да са durex дори и да са о6те по-скъпиПървоначално написано от miss_kiss181
не 4е искам да моми4ето което пусна темата,просто споделям мнението си за презервативите...макар 4е те са единн от наи-сигурните на4ини против забременяване
имах предвид да плаша моми4ето което пусна темата[/quote]
Бре мани ! Като я е шубе к'во да се прави ! Да не прави секс и т'ва е !
П.С Защо мислиш , че майка ти ще те гръмне а баща ти хвърли през балкона ако забременееш..след като животът си е твой ! Демокрация ! Ши прайм к'вот си искам ... замисли се !
Въпросът ми е не да има деца а просто защо родителите определят какво да прави тя..
"Всички болести
идват от ядове,
а ядовете
от гадове"