.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    F_16_macka
    Guest

SEX s prezarvativ?????

Zdraveite imam si priqtel s koito adski mnogo se obi4ame i dvamata adski mnogo iskame da go napravim no az ne iskam samo poradi edna pri4ina- mnogo se pritesnqvam da ne zabremeneq! Maika mi 6e me grumne ako abremeneq a ba6tami 6te me hvurli prez balkona ! Ne iskam da vzimam protivoza4atu4ni a s prezervativ sum saglsna ama me e strah da ne se skusa li da ne go slozim pravilno! mn iskam da go napravq s nega ama................... Kvo 6te me posavetvate ?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    На 16 си доколкото виждам.Не си много малка и сама си се досетила какво да правиш.Ползвай презерватив.Научете се да го поставяте правилно и всичко ще е ок.за по-сигурно,малко преди да свърши приятеля ти да си го извади.Така риск няма да има дори,ако презервативът се скъса!

F_16_macka
    Guest
    Vqrno li e 4e v kislorodna sreda spermatozoidite umirat? Sigurni li ste?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Виж мимичка-сперамата трябва да се "впръска" със сила навътре във влагалището и да речем достига от силата до шийката на матката.От там трябва да мине цялата матка,после тръбите и там да стане оплождането.И пак шансът при овулация не е 100%.Ако има сперма по половите ти органи вероятността да забременееш е много нищожна,а сперматозоидите на приятеля ти направо трябва да са герои.Не се тревожи!

Супер фен
    kupete si po-skapi prezarvativi za po-sigurno i spri da se vkarva6 v nqkvi takiva filmi
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен
    доколкото знам има упътвани, прочети го и ще разбереш
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    Може да сложи два

Голям фен
    Град
    Разград
    vyv vsichki sluchai polzvaite prezervativ Durex ne sa loshi,mislq 4e nqma da ima problem
    ...TaKe mE In YouR ArmS...

Мега фен Аватара на koalka
    Ами първо се уверете,че искате да го направите.Говори с приятеля си за притесненията си относно предпазните средства и забременяването,но няма от какво да се притесняваш.Ако си купите хубави презервативи има малка вероятност да се скъсат.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами първо се уверете,че искате да го направите.Говори с приятеля си за притесненията си относно предпазните средства и забременяването,но няма от какво да се притесняваш.Ако си купите хубави презервативи има малка вероятност да се скъсат.
    И аз съм на това мнение.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Nymus
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Може да сложи два
    Може бе може и 3-4-5
    Колкото иска даже така няма да усеща нищо и няма да свърши!

Vie ne ste li imali 4as,v koito da vi se govori za prezervativi(postavqne,kakvo se gleda kato se kupuva i t.n)?VINAGI se slaga samo 1 prezervativ-VINAGI.Nqmate si i ponqtie ot tezi ne6ta,a ste trugnali sex da mi pravite!

s priqtelqt mi izpolzvame durex i nito vednuj ne se ekusal a i vuzmojnosta da se skusa prezarvativ e naistina mn minimalna ako ti go iska6 i toi su6to davaite sexa ne e ne6to lo6o....

Цитирай Първоначално написано от miss_kiss181
    s priqtelqt mi izpolzvame durex i nito vednuj ne se ekusal a i vuzmojnosta da se skusa prezarvativ e naistina mn minimalna ako ti go iska6 i toi su6to davaite sexa ne e ne6to lo6o....
    еми то и едни мои пр използват durex и уж са мн добри ама последните 5 пъти не е имало слу4аи да не се скъсат...така 4е винаги има някакъв 6анс да се скъсат..дори и да са durex дори и да са о6те по-скъпи

не 4е искам да моми4ето което пусна темата,просто споделям мнението си за презервативите...макар 4е те са единн от наи-сигурните на4ини против забременяване

имах предвид да плаша моми4ето което пусна темата[/quote]

Град
    гр.Варна до кв.Владислав Варненчик . бунище номер 4 . зад колибата с надпис - При Батето
    Бре мани ! Като я е шубе к'во да се прави ! Да не прави секс и т'ва е !

П.С Защо мислиш , че майка ти ще те гръмне а баща ти хвърли през балкона ако забременееш..след като животът си е твой ! Демокрация ! Ши прайм к'вот си искам ... замисли се !
    Въпросът ми е не да има деца а просто защо родителите определят какво да прави тя..
    "Всички болести
    идват от ядове,
    а ядовете
    от гадове"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си